Tippek utazáshoz

Május 31-én lejárnak a SZÉP kártyák, eláruljuk, hogyan hosszabbíthatod meg

1 perces olvasási idő
A kép illusztráció! ( Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza)

Május 31-én lejárnak a SZÉP kártyára 2015-ben feltöltött összegek, közel 3 milliárd forint, de aggodalomra semmi ok!  Mutatunk néhány tippet és trükköt, amivel ez a határidő meghosszabbítható.

 

1. Szeretnék utazni, de nem májusban! (Szálláshely utalvány!)

Első és legegyszerűbb módszer, ha a fennmaradt összeget szálláshely utalványra költjük el. Így lényegében az utalvány lejártáig meg tudjuk hosszabbítani a határidőt. Lehet ez wellness hotel vagy erdőszéli vendégház, a lényeg, hogy szállásként funkcionáljon és fizetőeszközként elfogadja a SZÉP kártyát.

TIPP: A Szallasguru.hu  2017. május 08. és május 31. között 3 000 Ft extra kedvezményt biztosít a csomagokból, ha a foglalás során OTP SZÉP kártyával fizetünk.

Megnézem a Szallasguru.hu ajánlatait és spórolok 3000 Ft-ot >>

 

2. Szállás lefoglalva, de még mindig maradt egy kisebb összeg (Szálláshely szolgáltatás!)

Ha egy teljes wellness hétvége már nem is telik ki a maradék összegből, akkor se hagyjuk visszautaltatni, hiszen a hotelek egyes szolgáltatásaira, pl. masszázsra, vagy szépészeti kezelésekre is felhasználható a keret.

A részletekről érdemes érdeklődni a szálláshelyeknél!

3. Utazni nem szeretnék, de pihenni igen!

Vásárolj belépőt strandra, fürdőbe, élményfürdőbe, vagy uszodába. Rengeteg kikapcsolódási lehetőség várja azokat is, akik nem szeretnének több napot eltölteni egy wellness szállodában. Májusban még elmehetünk például egy élményfürdőbe, ahol a belépőt fizethetjük a SZÉP kártya szálláshely zsebéből és ha a vendéglátás zsebben is maradt elköltendő összeg, az attrakciókhoz tartozó éttermekben ezektől is élvezetes módon szabadulhatunk meg.

Reméljük, tudtunk kicsit segíteni a SZÉP kártya útvesztőiben, jó vásárlást és nézelődést mindenkinek!


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%