Wellness + HotelekŐszi élményszüret

Márton-napi wellness – 9 hotel, ahol pihenés és lakoma vár

1 perces olvasási idő

Az ősz egyik gasztronómiai fénypontja kétségkívül a Márton-nap, amikor a forralt borozás és a sült gesztenyézés mellett a libahúsé lesz a főszerep. Miért ne kötnénk össze egy kulináris kalandozást egy pihentető wellness hétvégével? Összegyűjtöttünk 9 wellness szálláshelyet az ország minden tájáról, ahol a környékbeli Márton-napi programok vagy a szálláshelyen felszolgált Márton-napi lakoma garantálja, hogy a lubickolás után ne maradjunk éhesek.

5 wellness hotel vidéken és Budapesten, ahol Márton-napi fogásokat is kóstolhattok: 

The Hotel Unforgettable Hotel Tiliana by Homoky Hotels & Spa ****

Budapest nyüzsgő szívében afféle „béke szigete” funkciót tölt be a hotel, ahol a belváros látnivalói és a Budai-hegység egyaránt a közelben találhatók. November 11-én ínycsiklandó libás, többfogásos vacsorát kínálnak.

Hotel Palota Lillafüred ****

Képeslapra illő helyen tölthetitek el a Márton-napi wellness hétvégét; tóparton, a bükki erdők és hegyek ölelésében, elegáns kastélyban. November 10-12-ig libás fogások, hungarikumok és hangulatos zene vár a vendégekre.

Hotel Stáció**** Wellness és Konferencia Vecsés

Vecsés erdővel és családi házakkal övezett, csendes részén is kipihenhetitek a nagyvárosi hajtást; ebben segít a szálláshely mediterrán stílusa is. Egy kiadós csobbanás után élvezzétek a libaétkek ízélményét a Márton-napi libanapok során!

Szarvaskút Wellness Hotel és Kemencés Étterem Zirc ****

Zircen, a hamisítatlan vidéki nyugalom ölelésében vár a wellness hotel, ahol a menüben libás-finomságok is megtalálhatók. A környéken számos aktív kikapcsolódási programlehetőség akad, biciklizhettek, vagy túrázhattok az őszi Bakony erdeiben.

Vital Hotel Nautis Gárdony ****

Közvetlenül a tóparton csábít pihenésre a Vital Hotel Nautis, ahol a mesés kilátás és a változatos wellness szolgáltatások garantálják a kényelmeteket. November 10-12 között Márton-napi libalakoma csomaggal foglalható!

TIPP: A pontos Márton-napi csomagok feltételeiről, foglalásáról tájékozódjatok a weboldalon részletesebben!

4 szuper wellness szállás, félpanzióval az árban, ahol a környéken Márton-napi mulatságok várnak:

Hotel Korona Wellness Rendezvény & Borszálloda Eger ****

Eger belvárosának csendes, parkosított részén vár egy kiadós wellness kikapcsolódás! A pihenést és lubickolást olyan különlegesség színesíti, mint a szálláshely saját borospincéje, ahol borkóstoláson is részt vehettek.

Programtipp a közelben: Márton-napi vásár Noszvaj (november 11.)

Sziget Hotel Nyíregyháza ****

Páratlan helyszínen épült a wellness hotel; egy horgásztó közepén található szigeten áll, garantálva a környezetből áradó nyugalmat. Pár éve épült, így megújult kényelemmel fogadják a vendégeket. Tóra nyíló panoráma, finom fogások, benti wellness részleg – kész is a tökéletes pihenés receptje.

Programtipp a közelben: Márton-napi Vigasság 2023 – Nyíregyháza (november 11.) >>

Wellness Hotel Kager Harkány ****

Vágytok valami különlegesre? Irány Dél-Tirol – csak éppen Dél-Magyarországon! A tiroli stílusú wellness szállás 5 perc sétára helyezkedik el a Harkányi Termálfürdőtől. Az étteremben az ismert nemzetközi és hazai ízek mellett dél-Tiroli specialitásokkal is kedveskednek.

Programtipp a közelben: Márton-napi lampionos felvonulás Villányban (november 11.)

NaturMed Hotel Carbona Hévíz *****

Kössétek össze az őszi wellness kikapcsolódást a gyógyulást segítő feltöltődéssel! A hotelben a gyógy-, wellness- és szépészeti kezelések óriási választéka vehető igénybe. Az étterem mellett kávézó és koktélbár is működik. Ráadásul szuper helyen fekszik a szálloda: 4,5 hektáros parkban, sétatávolságra a Hévízi-tótól. 

Programtipp a közelben: Badacsonyi Márton-nap újbor kóstolóval (november 11.)

Válogassatok, foglaljatok, és irány egy Márton-napi szállás, wellnesszel, lakomával! >>

Kihagyhatatlan programok novemberre >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
67%
Imádom
Imádom
33%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%