Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Megújult a Calimbra Wellness és Konferencia Hotel – Kikapcsolódás a Barlangfürdő közelében

3 perces olvasási idő

Végre ismét megnyílt a lehetőség az utazni vágyók számára, hogy családi vagy páros nyaralásukat belföldön jobbnál jobb szállodákban tölthessék el. Biztosan sokan várták már, hogy a miskolctapolcai Calimbra Wellness és Konferencia Hotel**** is kitárja kapuit, és a hozzájuk látogatók újra élvezhessék a hotel által nyújtott minőségi élményeket. Lépj most be velünk együtt az újranyitott Calimbra Wellness és Konferencia Hotelbe, amely 2018-ban elnyerte az Év Szállása – Szakmai Díj III. helyét, fedezd fel jól ismert és új értékeit.

2018-ban elnyerte az Év Szállása – Szakmai Díj III. helyét

A megújult Calimbra Wellness és Konferencia Hotel**** 

A Calimbra Wellness és Konferencia Hotel páratlan szépségű környezetben, a Bükk-hegység lábánál található, Miskolctapolca szívében. Aki nemcsak az ideális wellness szálláshelyet keresi Miskolctapolcán családi vagy páros pihenéshez, hanem szeretné, ha az közel is lenne a város legkedveltebb látnivalóihoz, annak a Calimbra Wellness és Konferencia Hotel a tökéletes választás. A szállodától néhány percnyi sétával elérhető többek között a misztikus hangulatú Barlangfürdő is.

Megújult a Calimbra Wellness és Konferencia Hotel
A hotel a Bükk-hegység lábánál fekszik

A Calimbra Wellness és Konferencia Hotel elhivatott csapata nem tétlenkedett a karantén idején sem. Törekvésüknek megfelelően megújult nemcsak a wellness részleg és a konferenciaterem, de éttermük is új márványburkolatot kapott, így az újranyitás után vendégeiket még magasabb színvonalú szolgáltatásokkal, megszépült környezetben fogadják. A szálloda épületét teraszok, pergolák teszik különlegessé, szolid, elegáns stílusa otthonosságot sugároz. 

Megújult a Calimbra Wellness és Konferencia Hotel
Calimbra Wellness és Konferencia Hotel****

Panorámás szobák a miskolctapolcai szállodában

A szálloda nyugati oldalán fekvő szobákat szinte körülöleli a Bükk. Olyan kilátásban gyönyörködhet a fáradt utazó, amely a szépség mellett nyugalmat áraszt, a levegő pedig tiszta, ózondús. A Calimbra Wellness és Konferencia Hotel vendégei ötféle szobatípusból választhatják ki a számukra tökéleteset. Mindegyik rendelkezik ingyenesen használható légkondicionálóval, törölközővel és hajszárítóval, telefonnal, LCD televízióval, internet eléréssel, hűtőszekrénnyel, valamint széffel.

A Superior szobák 2 fő részére ideálisak, franciaágyas vagy két külön ággyal rendelkező változatban állnak rendelkezésre. Mivel keleti fekvésűek, a nap simogató sugarai ébresztenek reggelente, így biztosan jól indul majd a napod. 

Megújult a Calimbra Wellness és Konferencia Hotel
A Superior szobák 2 fő részére ideálisak

A franciaágyas Luxus Superior szobák szintén két vendéget várnak, s itt igazán luxus körülmények között érezheti magát a látogató. E szobák különlegessége ugyanis, hogy pezsgőmedencével rendelkeznek, így saját jacuzzitok lehet, amelyet bármikor használhattok. A déli fekvésű Luxus Superior szobák erkélyén ejtőzve, egy pohár bort kortyolgatva gyönyörködhettek a naplementében.

A franciaágyas Luxus Superior szobákban igazán luxus körülmények között érezheti magát a látogató

A Családi Superior szobákban 3 vagy 4 fős családok, társaságok találnak remek szálláshelyet. A szülők kényelmes franciaágyban, míg a gyerekek 1 vagy 2 személyes kihúzható ülőgarnitúrán alhatnak. A szobák részben nyugati fekvésűek, legtöbbjük erkéllyel rendelkezik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a szálloda medencéjére és az egész Bükk-hegységre.

Megújult a Calimbra Wellness és Konferencia Hotel
Csodálatos kilátás nyílik az egész Bükk-hegységre

Akár kétszintesek is lehetnek a De Lux apartmanok, amelyekben szintén 4 vendég pihenhet teljes kényelemben. Az apartmanok két szobásak, mindkettőben 2-2 személy lakhat, s egy vagy két fürdőszoba is tartozik hozzájuk. Az apartmanok erkélyén pihenve a környező hegyek dús, zöld erdői köszönnek rád.

Akár kétszintesek is lehetnek a De Lux apartmanok

A Calimbra Wellness és Konferencia Hotel legtágasabb lakrészei a 85 m2-es Exkluzív apartmanok, melyeket kifejezetten ajánlanak nagy családok részére. A lakás méretű, 3 szobás, kétszintes lakóegységekben 5 – 6 vendég pihenhet. Ezekben az apartmanokban két fürdőszoba biztosítja a vendégek kényelmét, a hálószobához csatlakozóban hidromasszázs sarokkád található. A másik két szobában egy és két fő elhelyezésére alkalmas kényelmes kihúzható ülőgarnitúrán pihenhettek. A két nyugati oldalon lévő szoba 10 – 10 m2-es erkéllyel rendelkezik, amelyekről belátható az egész Bükk-hegység.

Megnézem a szabad szobákat >>

Megújult a Calimbra Wellness és Konferencia Hotel
A lakás méretű, 3 szobás, kétszintes lakóegységekben 5-6 vendég pihenhet

Megújult wellness részleg a négycsillagos hotelben

A Calimbra Wellness és Konferencia Hotel wellness részlege óriási, 600m2-es területen helyezkedik el, kültéri és beltéri egységek egyaránt tartoznak hozzá. Ha gyerekekkel együtt nyaraltok, akkor a kültéri medence partján legyen a főhadiszállásotok, hisz itt egy kis játszótér is várja a pancsolókat. Idényjelleggel egy 70 m2-es szabadtéri úszómedencét is igénybe vehetnek az aktív pihenést kedvelők.

Megújult a Calimbra Wellness és Konferencia Hotel
Megújult wellness részleg a négycsillagos hotelben

A wellness részleg belső tereiben számtalan lehetőség kínálkozik a kikapcsolódásra, feltöltődésre. Található itt 25 m2-es élménymedence és egy 50 m2-es úszómedence, dézsazuhany, jégkása kút és gőzkabin. Aki a szaunázás szerelmese, az kipróbálhatja a finn szaunákat és a fényterápiás infraszaunát, valamint részt vehet szauna szeánszokon is. E különleges programok alkalmával a szaunamesterek illóolajos, citrusos, pálinkás-jeges, sőt, sörös illatokkal is bódítják az érzékeket. 

A medencetéren kívül alakították ki a szálloda csendes wellness részlegét, amely a vendégek nyugodt, zavartalan relaxációját szolgálja. Itt találhatóak a masszázsszobák, a szolárium, illetve a légúti betegségek kezelésére kiválóan alkalmas sókamra is. Természetesen sokféle masszázs körül választhattok. Ha nincsen sok időd, bejelentkezhetsz a 15 perces arc – dekoltázs masszázsra.

TIPP: A manager masszázs jótékonyan hat a nyakra, a vállövre és az arcra, de választható alakformáló zsírégető masszázs is, mely a kritikusnak mondott területeket kezeli.

Mesterszakácsok a Calimbra Wellness és Konferencia Hotel csapatában

A Calimbra Wellness és Konferencia Hotel éttermét elegáns stílus és meleg színek jellemzik, melyek nagyon hangulatos miliőt teremtenek. Élményszámba megy egy finom vacsora elfogyasztása az étterem külső teraszán, hisz innen pompás kilátás nyílik a kertben található medencére, illetve a Bükk vonulataira. A Calimbra Wellness és Konferencia Hotel konyhája a hagyományos ízvilág jegyében készíti ételeit, melyek megalkotását elismert mesterszakácsok irányítják. Isteni tésztaételek és édességek, egészséges fogások és gyümölcsök egyaránt szerepelnek a kínálatban.

Élményszámba megy egy finom vacsora elfogyasztása az étterem külső teraszán

Az étterem kínálatának összeállításakor gondoltak a legkisebb vendégekre is, nekik készülnek a kifejezetten gyermekbarát fogások, a fiatalok kedvencei. A picik praktikus etetőszékekben vacsorázhatnak a családdal. Az étterem 120 vendég fogadására kiválóan alkalmas, esküvők, rendezvények ideális helyszíne, ám ha bensőségesebb hangulatú családi eseményt szeretnétek itt megünnepelni, a leválasztható terek lehetőséget biztosítanak erre is. 

Étterem

Karácsonyi varázslat a Calimbra Wellness és Konferencia Hotelben

Igazi karácsonyi mesevilág várja a gyerekeket és a felnőtteket az ünnepek idején a Calimbra Wellness és Konferencia Hotel egész épületében. December vége táján díszbe öltözik a szálló, színes üveggömbök, fényfüzérek, mikulásvirágok hirdetik lépten-nyomon az év egyik legszebb ünnepének közeledtét. Ám a legnagyobb meglepetés a szálloda halljában felállított pompás lovasszán, mely a gyerekek legnagyobb örömére nem csak dekoráció, fel is mászhatnak rá. Fantasztikus emléke lesz családi karácsonyotoknak a Calimbrában az a fénykép, mely a lovasszánon integetve készül majd rólatok. Feledhetetlen élmény az ünnepi teadélután is, melynek keretében minden nap másféle ünnepi ételt szolgálnak fel, hozzá tea variációkat és forralt bort kóstolhatnak a vendégek.

Igazi karácsonyi mesevilág várja a gyerekeket és a felnőtteket az ünnepek idején

Gyerekbarát szolgáltatások a Calimbra Wellness és Konferencia Hotelben

Ha gyerekekkel együtt utaztok nyaralni Miskolctapolcára, nagyon jó döntés a Calimbra Wellness és Konferencia Hotelt választanotok. A szálloda bababarát szálláshely, ahol 4 éves korig ingyenes az ott-tartózkodás, ráadásul gyermekkedvezményeket is igénybe vehettek. A hotel biztosít minden család számára etetőszéket, kiságyat, a szabadban játszótér is várja, hogy a kis vendégek birtokba vegyék. Az étterem a gyermekek kedvenc ételeit szolgálja fel, köztük egészséges fogásokat, gyümölcsöket is. 

Konferenciák és esküvők a Calimbra Wellness és Konferencia Hotelben

A Calimbra Wellness és Konferencia Hotel tökéletes helyszíne bármilyen rendezvénynek, melyek résztvevői számára kedvezményes szobaárakat kínálnak a teljes wellness központ ingyenes használatával.

Legyen szó tanfolyamról, partnertalálkozóról vagy akár bálról, a felújított, impozáns épületben szépség és elegancia fogadja a látogatót. Az egyenként 100, illetve 130 fő befogadóképességű, légkondicionált termekhez 4 méter széles terasz is tartozik, melyről gyönyörű a kilátás a szálloda medencéje és a Bükk-hegység vonulata felé. Nincs rendezvény ízletes ételek – italok nélkül, melyek nagyszerű kísérői az egyes eseményeknek. A Calimbra bármilyen különleges catering kérést teljesít a kávészünettől, reggelitől kezdve a pezsgős koccintáson, borkóstolón vagy hideg-meleg büfén át a díszétkezésig. A konferenciatermek technikai felszereltsége is kiváló, a modern kor minden eszköze rendelkezésre áll.

Egy esküvő önmagában is feledhetetlen élmény, ám ha a Calimbra Wellness és Konferencia Hotel a helyszíne ennek a csodás alkalomnak, akkor igazán romantikus lesz a hangulat. Nyári időszakban az esküvői szertartás és az azt követő pezsgős köszöntés akár a külső medence körül is megrendezhető. Gondold csak el, milyen szép és különleges díszlet lehet a sok árnyas fa, az üde zöld környezet.

Programok a Calimbra Wellness és Konferencia Hotel környékén 

Miskolctapolca fantasztikus családi és páros programokat kínál az ide látogatóknak. Gyerekek és felnőttek egyik kedvence a Maya Játszópark és Kalandtúrapark, ez utóbbi akár kényelmes sétával is elérhető a szállodától. Az országos hírű Barlangfürdő szintén néhány percnyi távolságra található, így akár kisgyerekkel, akár kamaszokkal együtt nyaraltok, senki sem fog unatkozni. Ne feledd, ha a szallas.hu oldalán foglalsz, megajándékozunk számos kedvezménykuponnal, hogy üdülésetek alkalmával még több élményben legyen részetek.

Miskolctapolca és környékének legjobb programjait itt gyűjtöttük össze >>

Miskolctapolcai Barlangfürdő

A megújult miskolctapolcai Calimbra Wellness és Konferencia Hotel új köntösben, ám a jól megszokott, magas színvonalú szolgáltatásokkal vár kicsiket és nagyokat egész évben. Mindössze a következő oldalra kell ellátogatnod, hogy néhány kattintással lefoglalhasd a számotokra ideális szobát a négycsillagos bababarát szállóban >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%