Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Nánaháza Villa – Kalandos utazás Alsónánán

1 perces olvasási idő
Nánaháza Villa

A szőlőkben gazdag Szekszárdi-dombság déli lankáin létezik egy hely, ahol megállt az idő. Fedezzétek fel Alsónána varázslatosan szép vidékét és csodáljátok meg a falu felett megbújó pincesort. Ha pedig itt jártok, akkor térjetek be a Nánaháza Villába, mely rusztikus bájával benneteket is magával ragad majd!

Nánaháza Villa - Kalandos utazás Alsónánán
Nánaháza Villa

Nánaháza Villa – Madárcsicsergés a reggeli kávéhoz

A Dél-Dunántúl rejtett kincsei közé tartozik a Tolna megyében található Alsónána, ahol madárdalra ébredhettek reggelente és bármikor átélhetitek a természet közeli, zavartalan pihenés örömét. Utóbbi megállapítás különösen igaz akkor, ha a Nánaháza Villát választjátok ideiglenes otthonotokul. Amikor beléptek a kő és kovácsoltvas alkotta kertkapun, egy igazán igényes és hangulatos portán találjátok magatokat. Ráadásul az ingyenes és zárt gépkocsi beállón biztonságban tudhatjátok az autótokat is. 

Nánaháza Villa - Kalandos utazás Alsónánán
A szállás 10 fő részére kényelmes

Ízlés és hangulat – modern megoldásokkal

A ház belsejében is megjelenik a rusztikus elegancia, mely végigfut a 180 négyzetméteres villán – magába foglalva a tágas nappalit, a 3 ízléses hálószobát (fürdővel), a két tágas, jól felszerelt konyhát és a mellékhelyiséget is. A gyönyörű szobákban ötvöződik a kényelem, valamint a modern megjelenés is. A felhőtlen pihenést pedig a korlátlan WIFI hozzáférés és a légkondicionáló segíti elő.

A Nánaháza Villa minden esetben remek választás – akár a kedvesetekkel, akár a családdal vagy barátokkal érkeznétek -, de egy dologra figyeljetek oda: a szálláshely összesen 10 személyt tud fogadni. 

Nánaháza Villa - Kalandos utazás Alsónánán
A szobákban ötvöződik a kényelem és a modern megjelenés

Masszírozó buborékok és méregtelenítő szauna

Van egy jó hírünk azoknak, akik szeretnék egy kis szaunázással és jakuzzival feldobni a nyaralást, mert a villában erre is lesz lehetőség. Igaz, a wellness részlegért felárat kell fizetni, de cserébe 24 órán keresztül rendelkezésre áll az egyedi, pincehangulattal bíró, lenyűgöző helyiség. 

Jacuzzi a pincében. Kipróbálnád?

Egy gyönyörű kert – végtelen lehetőséggel

A hívogató kert biztosan hamar elvarázsol majd benneteket is. Üssetek tábort a szabad ég alatt és hörpintsetek bele bátran a környék mennyei boraiba vagy csak süttessétek a hasatokat az aranyló napsugarak alatt!

Ha pedig szeretnétek megtömni a hasatokat is finomságokkal, akkor használjátok ki a grillezési vagy bográcsozási lehetőséget. Szerencsére egy rövid sétára a szálláshelytől egy élelmiszerbolt is a rendelkezésetekre áll, ahol bármikor bevásárolhattok a sütögetéshez. 

A ház belsejében is megjelenik a rusztikus elegancia

Barangoljátok be a Szekszárdi-dombságot!

A csodálatos táj ezer izgalmas kalandot rejt, melyeket megéri felfedezni gyalogszerrel és két keréken is. Amennyiben az utóbbi mellett döntenétek, helyben is folyamodhattok kerékpárkölcsönzésért – jelképes összegért cserébe. Természetjáróknak külön boldogság lehet, hogy a csodás környék számos remek turistaútvonalat rejt, ahol aktív kikapcsolódás közben töltődhettek fel. 

Ízek és élmények bűvöletében

Szeretnétek bejárni a közeli nagyvárosokat is? Akkor keressétek fel a kb. 11 km-re fekvő Szekszárdot és a kb. 24 km-re található Baját, mert mindkért hely remek élményeket tartogat nektek. Szekszárdon a Mézeskalács Múzeumot, a Garay Élménypincét és a szuper éttermet, a Trattoria da Matteo-t érdemes meglátogatni, míg Baján a Bunyevác Tájház, a Bagolyvár és a csónakázási lehetőség lehet vonzó.

Mézeskalács Múzeum, Szekszárd

Ráadásként pedig eláruljuk nektek, hogy amennyiben a szallas.hu-n keresztül intézitek a foglalásotokat, akkor az összes általunk említett programnál kedvezményekben is részesültök!

Fogadjátok meg a tippünket és válasszátok a Nánaháza Villát, ahol megtapasztalhatjátok a tökéletes nyaralást és biztosan visszajáró vendégek lesztek, ha egyszer belekóstoltok az itteni vendégszeretetbe! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%