HorvátországNyári vakációTengerparti szállások

Nyaraljatok a horvát tenger partján, a mesés Zadarban!

1 perces olvasási idő

Ismerjétek meg közelebbről Dalmácia varázslatos fővárosát, Zadart, ahol álomszép strandok, lebilincselő látnivalók és élménydús programok vesznek körül benneteket bármerre néztek. A felejthetetlen vakációhoz pedig már csak álmaitok szállását kell megtalálnotok – ehhez hoztunk most 10 szuper ötletet! 

1. Csodás strandok a közelben: Apartman Manda

Barátságos, klimatizált helyiségek fogadnak majd benneteket az Apartman Manda-ban, ahol bármikor gyönyörködhettek a felkelő nap sugaraiban vagy a csillagok fényében a saját erkélynek vagy terasznak köszönhetően. Ráadásul akár puha, homokos strandon is élvezhetitek a vakációt a szálláshelytől alig 200 méterre.

2. Grillparti a kertben: Apartmani Šimun

Praktikus, jól felszerelt lakóterek közül válogathattok az Apartmani Šimun-ban, melyek mindegyikéhez saját fürdőszoba is társul. A szuper elhelyezkedésű szállás közvetlen környéke éttermet és élelmiszerboltot is rejt – utóbbiban gyorsan beszerezhetitek a hozzávalókat egy kerti grillezéshez is.

3. Tengerparti pihenés – akár kedvenccel is: Hotel Villa Nico****

Aludjatok el a hullámok hangjaira a Hotel Villa Nico****-ban, mely a tengerparttól alig pár lépésnyire magasodik! A bőséges és finom reggeli elég erőt ad majd hozzá, hogy felfedezzétek Zadar kincseit, amit akár házi kedvencetek társaságában is megtehettek. Ez a hely ugyanis maximálisan kutyabarát.

4. Színes lakások – mindennel felszerelve: Beach Apartment

5 csodaszép, eltérő színvilággal és berendezéssel megálmodott apartmanból választhattok ebben a hangulatos, dalmát kőházban. Az erkélyes, okostévés, légkondicionált szobákban tökéletes kényelem vesz majd körül benneteket, a hívogató kertben pedig bármikor sütögethettek és napozhattok is.

5. Praktikus konyha és gyermekbarát szolgáltatások: Apartmani Mandić

2, 4 és 6 fős apartmanba is beköltözhettek ezen a szuper szálláshelyen, mely számos gyermekbarát szolgáltatással rendelkezik. Az otthonos környezetben bármikor készíthettek egy finom kávét, esetleg teát is, hogy az erkélyen vagy teraszon ülve élvezhessétek ki a sós levegő jótékony erejét. 

6. Henyélős programoktól a sportig: Apartmani Jadranka 1 Puntamika

Tiszta, komfortos és ízléses – talán ezek a jelzők illetik leginkább az Apartmani Jadranka 1 Puntamika-t, ahol extra kedves vendéglátókkal találkozhattok majd. A láblógatás és a fürdőzés mellett pedig akár a pár lépésre található teniszpályát is megcélozhatjátok, ha szeretnétek.

7. Frissítő medence és mennyei ételek: Hotel Mediteran Zadar***+superior

Töltsétek a horvátországi vakációt a Hotel Mediteran Zadar***+superior-ban, ahol ízlésesen berendezett szobák és egy csodás kert is helyet kapott! Csobbanjatok a hűsítő medencében és élvezzétek ki a pazar étterem színes kínálatát!

8. Minden, ami kell: Apartmani Mirela

Remekül felszerelt lakások, hőség ellen védelmező klíma és grillezésre ösztönző, árnyas kert vár benneteket az Apartmani Mirela-ban, melynek közelében kavicsos- és betonos strand is megbújik. Nektek nincs más dolgotok, mint hátradőlni és kikapcsolódni!

9. 3 külön hálószoba: Apartman Anamaria

5 főnek is ideális választás az Apartman Anamaria, mely 3 különálló hálótérrel rendelkezik. Ez a kellemes hangulatú, mediterrán épület felújított, zuhanyzós fürdőszobákat rejt. Ráadásul alig 100 méterre innen akár egy ebédet vagy finom vacsorát is elfogyaszthattok a közeli étteremben. 

10. Kalandok mindenfelé: Apartmani Tea

Rengeteg gyermekbarát szolgáltatással és erkélyes, valamint teraszos szobákkal fogadnak benneteket a szívélyes vendéglátók az Apartmani Tea-ban. Innen bármerre indultok, rengeteg izgalmas programmal találkozhattok: részt vehettek városnézésen, siklóernyőzésen vagy akár búvárkodhattok is.

Ha még többet olvasnál Zadarról:

(Képek: Szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
85 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Horvátország

    TOP 30+1 gyerekbarát szállás Horvátországban

    5 perces olvasási idő
    Horvátország

    50 eldugott, robinzoni nyaraló Horvátországban, pár lépésre a tengertől

    5 perces olvasási idő
    Horvátország

    Ezek a Magyarországhoz legközelebbi homokos tengerpartok Horvátországban

    1 perces olvasási idő