Tippek utazáshoz

Nyári programhalászat – Nyerj napijegyet a Lupa Beachre!

1 perces olvasási idő

Nyári programhalászat a Programtippek 365 Facebook csoportban – Játssz és nyerj exkluzív belépőket belföldi turisztikai attrakciókba 2021. 07. 19. és 2021. 08. 29. között! Minden héten új nyereményre vadászhatsz és a résztvevők között hetente egy nyertest sorsolunk az aktuális nyereményjáték lezárását követő kedden. 

Pálmafák, fehér homok és a kristálytiszta víz simogatása. Ki hinné, hogy a Karib-tenger élményvilágát Budakalászon, a Lupa tó partján is át lehet élni? Most 2021. 08. 16. és 08. 22. napijegyet nyerhetsz 2 felnőtt részére a Lupa Beachre. 

Hogyan nyerhetsz?

  1. A nyereményjátékban a Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! csoport tagjai vehetnek részt – ha nem vagy tag, mindenképp csatlakozz még ma!
  2. A csoportban található bejegyzés alatt kommentben válaszold meg a posztban feltett kérdést és 
  3. Taggeld be egy ismerősödet, akit szintén érdekelhet a játék.

És már versenyben is vagy a napijegyekért! Programhalászatra fel! 

További fotók a Lupáról »

Nyerni szeretnék, ugrás a nyereményjátékra »

A nyeremény: napijegy 2 felnőtt részére a Lupa Beachre

Lupa Beach avagy kirándulás Budapest tengerpartjára

A Lupa Beach változatos programkínálattal, folyton pezsgő hangulattal és lenyűgöző környezettel várja pihenni vágyó vendégeit. Aki minden téren kiemelkedő fürdőzésre vágyik, annak itt a helye. A Lupa tó strandján minden korosztály élvezettel lubickolhat. Az aktív kikapcsolódás híveit számtalan lehetőség várja a budakalászi tengerparton. Bele lehet kóstolni a búvárkodás világába, a wakeboard pályán pedig a kezdők is megízlelhetik a vízi száguldás örömeit. A vállalkozó kedvűeknek ott van a Slip&Fly vagy a vízsugár erejével hajtott Jetovator és a Hoverboard, amikkel madártávlatból is meg lehet tekinteni a strandot. Ha valaki még aktívabb kihívásra szomjazik, akkor a 1200 négyzetméteres Wibit élménypark csúszós, egyensúlyozós, ugrándozós elemei biztosan nem fognak csalódást okozni. A sportos kedvűek lefárasztását egy strandröplabda, egy strandkézi és egy strandfoci pálya is szolgálja. A Lupa tó strandjához egy igazi gasztrosétány tartozik, ahol több mint 20 étterem, büfé, bár és beach klub található.

Programokat és kipróbált helyeket keresel? A Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! Facebook csoportunkban Magyarország ismert és kevésbé ismert úti céljait segítünk megismerni. Közösségünkben 12 000 lelkes utazó cserél naponta új programtippeket! Belföldi utazási tanácsokat kaphatsz és örülünk, ha saját tapasztalataidat, élményeidet Te is megosztod a csoport tagjaival.


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
71%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
29%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%