Őszi élményszüretCsaládi kiruccanásHegyek-völgyekRomantikus kikapcsolódás

Őszi hétköznapok a nyugalom völgyében

1 perces olvasási idő

Végre vége a hőségnek, vakációk kipipálva, a gyerekek pedig újra az iskolapadban. Azzal szerintem Ti is egyetértenek, hogy a nyári időszak ahelyett, hogy a pihenésről szólt volna, sokkal inkább szólt a gyerekzsivajról, az ide-oda rohangálásról és a folytonos tennivalókról. Itt az ideje, hogy a pörgés után most lassítsatok egy kicsit, ugyanis jöhet a jól megérdemelt céltudatos pihenés!

Kőkapu Vadászkastély és Hotel

Az őszi nappalok és esték pedig hol is lehetnének tökéletesebbek, mint egy olyan helyen, melyet körülvesz a frissességet sugárzó erdő különleges színeivel, a nyugalom és a háborítatlan csend. Ne ijedjetek meg a hűvösebb napoktól, keljetek bátran útnak és élvezzétek az ősz megannyi élményét és varázsát. Csodálják testközelből az ezer színben pompázó természetet, érezzék a friss szellő simogatását arcukon vagy szippantsanak a kristálytiszta hegyi levegőből a Zempléni-hegység egyik leggyönyörűbb pontján, Kőkapun.

Bebarangolhatjátok a környéket az erdei kisvasúttal is

Végre jöhetnek a kettesben töltött napok a nyugalom völgyében, távol a város minden zajától és a mobiltelefonok folytonos csörgésétől: az étterem hangulatos teraszán elfogyasztott vacsorák, egy pohár finom Tokaji bor, romantikus séták a Vadászkastély alatt elterülő tó körül. Pillanatok, melyek a zsúfolt mindennapok után felbecsülhetetlenek.

A hotel környezete

A  szálloda csendjében igazán tudtok csak egymással foglalkozni. Ráadásul a Kőkapun  számos aktív és passzív kikapcsolódási lehetőség közül választhattok. Tegyetek egy sétát az erdőben a talaj csendes ropogását hallgatva, kerékpározzatok, csónakázzatok a Vadászkastély alatt elterülő Áfonyás-tavon, élvezzétek a játékterem szórakoztatását.

Saját bowling pályával

Szórakozás és a környék látnivalói után relaxálhattok a vadonatúj wellness részlegben, melynek megalkotásakor arra törekedtek, hogy azt a harmóniát, nyugalmat és békességet nyújtsa, melyre a stresszes napok után mindenkinek szüksége van. A teljes megújulás mellett az alábbi élményelemek kaptak helyet, hogy a vendégek minden szükségletét kielégítsék: pezsgőfürdők, gyermekmedence, finn szauna, infrakabin, gőzkabin, panoráma szauna, jéggép, só kamra valamint napozóterasz.

Pihenésre tehát mindig szükség van. Azért, hogy levezessük a bennünk lévő feszültséget, hogy ellazuljunk és hogy újult erővel, feltöltődve térjünk vissza a mindennapokba. Mindezt pedig nem érhetjük el bárhol!

Apropó! Hallottatok már élőben szarvasbőgést? Ne maradjatok ki ebből az egyedi élményből sem, ugyanis szeptemberben szem és fültanúi lehettek a Zemplén koncertjének. A szarvasok ebben az időszakban kezdik meg nászukat. 🙂

Te is szívesen kilépnél a hétköznapokból? Foglald le most a szállásod!>>

 

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%