Wellness + HotelekÍzkalandRomantikus kikapcsolódásTéli tájoló

Panorámás wellnesshotelek, ahol a jacuzziból élvezheted a hóesést

1 perces olvasási idő

Volt már olyan különleges élményben részed, hogy miközben épp egy jacuzziban vagy szaunában ültél, kinn a szabadban nagy pelyhekben hullt a hó? Sokan évekig csak álmodoznak egy ilyen wellnessről, pedig bárkinek része lehet ebben a csodában, akár a magyarországi wellnesshotelek egyikében is.

wellnesshotelek télen

Bár hazánk egész területén eshet télen a hó, jóval nagyobb eséllyel lesz részünk havazásban a hegyvidéki területeken. A Mátra, a Bükk, a Bakony, a Soproni- vagy a Zempléni-hegység is rendelkezik olyan wellnesshotelekkel, ahol a vendégek élvezhetik a tél szépségeit akár az ablakon keresztül, akár saját bőrön megtapasztalva. Mutatjuk, melyek ez a szállások!

Avar Hotel Mátrafüred **** +superior

A hotel frissen,  2020-ban nyitotta meg kapuit a Mátra lábánál. A festői környezetben elhelyezkedő luxus szálloda komplett wellness- és spa birodalommal várja vendégeit. A kikapcsolódásról beltéren vízi élményelemekkel tarkított fedett medence, gyermekmedence, jacuzzi, sodrófolyosó, szauna világ, gőzkabin, tepidárium, jégkút és só lounge gondoskodik. Ezen felül szezonális kültéri medencével és hozzá tartozó napozóterasszal várják vendégeit. A természeti adottságokról sem lehet elfeledkezni, ugyanis megannyi gyönyörű mátrai túraútvonal szegélyezi a szállodát és a környékét.

Tovább a hotel oldalára >>

Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza ****+superior

A hotel varázslatos hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el. Az impozáns épület majd minden szegletéből egyedülálló kékesi panoráma nyújt felejthetetlen élményt. Az enterieur letisztult formavilága, a földszínek alkalmazása és nem utolsó sorban a rengeteg természetes fény az otthonosság és melegség érzetét keltik.

További részletek a mátrai panorámás szállodáról >>

Egri Korona Borház és Wellness Hotel Demjén

Az Egri Korona Borház és Borfalu az egri borvidéken, az egerszalóki hőforráshoz vezető úton Kerecsend és Demjén falvak között található. A háromszintes épület legfelső emeletén egy 80 fős konferenciaterem, és egy 200 fő befogadására alkalmas étterem helyezkedik el. A szabadtéri jacuzzi télen is meleg vízzel várja a vendégeket.

Tovább a hotel oldalára >>

Hotel Botrytis Mád ****

Mád legújabb ékszere a Botrytis Hotel, amely a tokaj-hegyaljai dűlők és a természet közelségében található. Miközben illeszkedik a település hagyományos értékeihez, prémium szolgáltatásokat nyújtó boutique hotelként ki is szélesíti azt friss, egyedülálló profiljával. A Botrytis Hotel a világörökségi területre érkező borkedvelők mellett az utazni vágyókat is várja, akik szeretnék meglátogatni Tokaj-Hegyalja turisztikai célpontjait, megkóstolni a történelmi dűlők borait és az azokhoz illeszkedő, nemzetközi színvonalú ételsorokat, helyi kézműves termékeket.

Részletek a tokaji szállodáról >>

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel Miskolctapolca ****+superior

A Bükk hegység lábánál gyönyörű, erdős környezet fogad a Calimbra Hotel vendégeként. Sétálj egy nagyot a parkban, csobbanj a medencében, majd pihend ki magad a szaunában! A szállodában a wellness pihenés mellé lenyűgöző panoráma is jár!

Tovább a hotel oldalára >>

Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza ****+superior

A Lifestyle Hotel az autópályától mindössze 20 km-re, gyönyörű, nyugodt, erdei és hegyi környezetben található 710 méteres magasságban, Mátraházán. A hotel a 4 évszak szállodája, hiszen egész évben szezonoktól függetlenül kínál számtalan pihenési, rekreációs és wellness lehetőséget. A szobák egyedi belsőépítészete is ezt üzeni, hiszen azok színvilágát a tavasz, nyár, ősz, tél és a föld színei ihlették.

Még több varázslatos fotó a mátrai szállodáról >>

Hotel Sopron ****

wellnesshotel panorámával

A Hotel Sopron**** panorámás jacuzzija

A Hotel Sopron négycsillagos szálloda az osztrák-magyar határ közelében, csupán néhány lépésre a város szívétől található. Bár nem hegvyidéki a szálloda, de egyedi panorámás wellness részlegében fantasztikus kilátás nyílik a városra. Próbáld ki a jacuzzit és gyönyörködj a téli hóesés látványában!

Még több fotó a panorámás szálláshelyről >>

***

Reméljük sikerült kedvet csinálni egy téli wellnessezéshez. Ha igen, nincs más hátra, mint kiválasztani a tökéletes szállodát, lefoglalni egy szobát és imádkozni, hogy nagy hóesés legyen az ottlétünk alatt!

Magyarországi wellnesshotelek >>

 

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%