Őszi élményszüretCsaládi kiruccanás

Programok a Zene Világnapján

1 perces olvasási idő

A zene majdnem minden ember életében fontos szerepet játszik. Szinte minden élethelyzetre találunk olyan dallamot, amely az adott pillanatban megnyugtat vagy felvidít. Október 1-jén a Zene Világnapján ezt ünnepeljük, 1975 óta. Ebből az alkalomból országszerte számos programot és hangversenyeket szerveznek, mi pedig összegyűjtöttünk nektek néhányat.

Budapest – Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

Utazzatok vissza ti is a ‘80-as és ‘90-es évekbe egy estére. Ha szeretitek a KFT együttest, érdemes a József Attila Művelődési Központ programját választanotok ezen a napon. A jól ismert dalok mellett vicces történeteket is hallhattok majd, első kézből, így a szórakozás garantált.

Kattints a legjobb budapesti szállásokért>>

Mindenkori kedvezményes budapesti programjainkat itt találjátok

Szekszárd

Szekszárdon egész napos programokkal várják a zenekedvelőket. A fúvósok mellett a Pécsi Egyetem Női Karának koncertjét hallgathatjátok, sőt egy rendkívüli énekórán is részt vehettek. Este a Művészetek Házában ünnepi hangversennyel zárhatjátok a hétfői napot.

Kattints a legjobb szekszárdi szállásokért>>

Mindenkori kedvezményes szekszárdi programjainkat itt találjátok

Fertőd – Esterházy-kastély

Az Esterházy-kastély Marionettszínházában rendezik meg a Boglya Népzenei Együttes hangversenyét. Fertődön igazi történelmi élményben lehet részetek zenehallgatás közben, hiszen e falak között élt egykor Haydn, akinek vezetése alatt a kastély igazi zene központnak bizonyult.

Kattints a legjobb fertődi szállásokért>>

Mindenkori kedvezményes Fertőd közeli programjainkat itt találjátok

Pécs – Janus Pannonius Múzeum

A múzeum udvarán igazi jó hangulatú zenés-táncos összejövetel várja az érdeklődőket a mediterrán hangulatú Pécsen. A népzenét kedvelőknek mindenképpen el kell látogatniuk ide ezen a napon, hiszen nem csupán a népies dallamok, de a tánctanítás is a program részét képzi.

Kattints a legjobb pécsi szállásokért>>

Mindenkori kedvezményes pécsi programjainkat itt találjátok

Budapest – Művészetek Palotája

A Tenor3 műsor keretén belül olasz szerzők áriáival mutatkozik be három fiatal tenor. Az operát kedvelőknek tehát mindenképpen a Művészetek Palotájában a helye, hiszen a Magyar Állami Operaház Zenekarának közreműködésével olyan klasszikusok dallamai csendülnek majd fel, mint a Tosca, a Rigoletto, A sevillai borbély vagy a Macbeth.

Kattints a legjobb budapesti szállásokért>>

Mindenkori kedvezményes fővárosi programjainkat itt találjátok


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%