VárosnézésekBarátokkalCsaládi kiruccanásTavaszi zsongás

Programok az Idegenvezetők Világnapján

1 perces olvasási idő

2019-ben is változatos programokkal várják az érdeklődőket több városban, az Idegenvezetők Világnapja alkalmából. Ha szeretnétek érdekes, kedvezményes vagy ingyenes programokon részt venni, olvassatok tovább, hiszen megtudhatjátok, mely városokba érdemes ellátogatni ezen a napon.

Programok Budapesten

Budapest,  idegenvezetők világnapja

A fővárosban február 21-24-ig ismerkedhetnek az érdeklődők a fő nevezetességekkel, fontosabb helyekkel. Felfedezhetitek Budapestet városnéző busszal, a Dunán hajózva, villamosos idegenvezetéssel és tematikus városnézések, vezetett séták keretén belül is. A budai hegyek felfedezése és az utazás a világ leghosszabb gyermekvasút-vonalán az egész családnak élmény. A programok előzetes regisztrációhoz kötöttek.

Még több budapesti program

A legjobb budapesti szállások ide kattintva>>

Vezetett séták Sopronban

Sopron,  idegenvezetők világnapja

Sopronban február 24-én idegenvezetők kalauzolják azokat, akik fel szeretnék fedezni a várost. A vezetett séták során megismerhetitek a történelmi belvárost, Sopron és a bor kapcsolatát, sőt az irodalmat kedvelőkre is gondoltak. Természetesen a Lővérek látogatása sem maradhat ki, hiszen a Villasoron is barangolhattok majd.

Még több soproni program

A legjobb soproni szállások ide kattintva>>

Ingyenes programok Sümegen

Sümeg,  idegenvezetők világnapja

Sümegen is ingyenes programmal várják az érdeklődőket február 21-én. A “Séta a történelmi köveken” elnevezésű idegenvezetés során a történelmi belváros történetét, kincseit fedezhetik fel a látogatók. Természetesen, ha itt jártok, a káprázatos Sümegi várat sem szabad kihagyni, hiszen a panoráma igazán szemet gyönyörködtető.

Még több sümegi program

A legjobb sümegi szállások ide kattintva>>

Székesfehérvári városnézés

székesfehérvár, idegenvezetők világnapja

Székesfehérváron szintén különleges városnéző sétákkal kedveskednek az idegenvezetők a várost megismerni vágyóknak. Szóba kerülnek majd a város ismert és kevésbé ismert személyiségei, sőt ellátogathattok a Székesegyház altemplomába is. A lakóházak is különleges, régmúlt időket idéző történeteket rejtenek, és Szent István királyunk nyomában is kalandozhattok ha a királyok városára esik a választásotok ezen a napon.

Még több székesfehérvári program az Idegenvezetők Világnapja alkalmából

A legjobb székesfehérvári szállások ide kattintva>>


/fotók: shutterstock/


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%