Romantikus búvóhelyekKülföldi kalandokRomantikus kikapcsolódásToplisták

TOP 5 romantikus faház Erdélyben

1 perces olvasási idő

 

Ha távol a világ zajától, friss levegőn és erdei környezetben szeretnéd kipihenni a mindennapok fáradalmait, irány Erdély! A hegyvidéki tájakon egészen tavaszig garantált a hó, így igazán romantikus hétvégéket lehet eltölteni a következő faházakban.

Karak Vendégház Ivó

Erdélyben, a Madarasi Hargita lábánál található a Karak Vendégház, amely az év bármely napján tárt karokkal várja vendégeit.

Karak vendégház, Ivó

A szálláshely távol a város zajától, egy nyugodt, harmonikus környezetben fekszik, így igazi természetközeli élményben lehet része mindenkinek, aki ide látogat. A ház mellett csordogáló kis patak zúgása, a fák leveleinek suhogása és a madárcsicsergés pillanatok alatt elfeledteti a hétköznapok gondjait. A vendégházban összesen 3 szoba áll a vendégek rendelkezésére.

További részletek ⇒

Napraforgó Kulcsosház Borzont

Gyergyószentmiklós és Parajd között, két patak között található a Napraforgó Kulcsosház, amelynek környezetét festői szépségű, csend és nyugalom jellemzi.

Télen a hóval borított fákat, nyáron a zöldellő tájat csodálhatjuk. A ház udvarán halastó díszeleg, nyári konyha, kemence, illetve grill sütési lehetőség áll a családok, vagy a baráti társaságok rendelkezésére. A kulcsosház 12-14 fő befogadására alkalmas, 5 szobás, 2 fürdőszobás, kábeltévével felszerelt, hegyvidéki nyaraló.

További részletek ⇒

Tavacska Kulcsosház Lázárfalva

Csíkszeredától 22 km-re, a Lázárfalva fölötti hegyek lábánál, fenyves erdők tövében, patakkal övezett területen fekszik a Tavacska kulcsosház.

A szálláshely ideális a zavartalan nyugalomra vágyó vendégeknek, tökéletes kiindulópont a hegyi gyalog- és kerékpártúrák kedvelőinek, de a környékbeli látnivalók felfedezéséhez is megfelelő, hiszen csillagtúrák keretében számos nevezetesség elérhető.

További részletek ⇒

Natura Kulcsosház Madarasi Hargita

A Székelyek „Szent hegyének” ismert Madarasi Hargitán, 1630 méter magasan, egy tisztáson áll a Natura kulcsosház. Itt megszűnik a nyüzsgés, a rohanás, az autók zaja, testünket feltölti a belélegzett friss levegő, a közeli nap sugarai, szellemünket a fehér hó szűzies csillogása, a szelíden suttogó fenyők suhogása, az olykor zord szellők érintése és a végtelen nagy csönd erősíti meg.

Télen őzekkel is lehet találkozni a Natura kulcsosház közelében

A Natura kulcsosház alsó szintjén egy nappali-ebédlő, egy önellátásra is alkalmas konyha, 2 db wc és egy apartman saját konyhával és fürdőszobával található. Az emeleten 6 szoba és 3 fürdőszoba biztosítja a vendégek kényelmét.

További részletek ⇒

Kihajózta-Lak Szentegyháza

A varázslatos erdei környezetben, a Hargita lábánál fekvő vendégház 950 m magasságban, Szentegyházától 10 km-re található.

A házhoz 2.5 hektár bekerített terület tartozik, a telek egyik véget egy kis patakocska határolja. A Kihajózta-Lakban 4 szoba és 2 fürdőszoba található, és egy nappali-konyha kialakítás. Legközelebbi látnivalók a Madarasi Hargita, Hargita Fürdő, Csíkszereda és Csíksomlyó.

További részletek ⇒

***

Még több menő faház Erdélyben >>

Havas programot keresel a Hargitán? Itt garantáltan találsz kedvedre való elfoglaltságot ⇒


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%