Romantikus búvóhelyekNyári vakációŐszi élményszüretRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásTéli tájolóVidéki vendégség

„Sziklákba” rejtett luxus apartmanok: Treehouses Kapolcs

1 perces olvasási idő

Romantikus borozgatás a csillagok fényében? Jakuzzis fürdőzés a panorámás Balaton-felvidéken? Bőséges reggeli ébredés után, hogy jól induljon a nap? A Treehouses Kapolcs különleges szálláshelyén ezeket az élményeket is megtapasztalhatjátok kéz a kézben kedvesetekkel. Engedjetek a csábításnak és nevezzetek be egy különleges miniszabira, távol a tömegtől!

Létezik egy hely a mediterrán hangulatú, festői szépségű Balaton-felvidéken, ahol végre magatok mögött hagyhatjátok a világot és meghitt napokat tölthettek el kedvesetekkel. Az Eger-patak völgyében ugyanis egy bájos kis település bújik meg, mely a Vigántpetend nevet viseli. A csodás természeti környezethez, a madárdalos reggelekhez és a környék ezer látnivalójának bebarangolásához pedig jól teszitek, ha egy olyan szálláshelyet választotok, ahol édes kettesben, kompromisszumok nélkül töltődhettek fel. Ehhez ajánljuk nektek a Treehouses Kapolcs legújabb, exkluzív vendégházait, melyek már első ránézésre is elrabolják majd a szíveteket. A különleges kivitelezésű apartmanokat a Hello Wood csapata tervezte, nézzük, miért érdemes megszállni itt!

Megnyugtató természetközelség

A csodálatos, panorámás környezetben rejtőző apartmanok az organikus építészet remekei közé tartoznak és nem véletlenül keresztelték őket „sziklának”. Első ránézésre ugyanis valóban az lesz az érzésetek, hogy egy hatalmas kőtömb gyomrába költöztök be! Ám, ami ott fogad majd benneteket, az biztosan minden képzeleteteket felülmúlja.

„Sziklákba” rejtett luxus apartmanok: Treehouses Kapolcs
Bejárat a luxus apartmanhoz

Napfényes, tágas és ízléses

A kétszemélyes kis lakásokban mindent megtaláltok, amit csak kívánni lehet, így ki sem kell mozdulnotok, ha nem szeretnétek. A modern belső tereket a skandináv egyszerűség, minimalizmus és letisztultság uralja, ezért a hat apartman mindegyike tágas és világos. A hatalmas üvegablakokon át ráadásul minden nap a puha ágyból csodálkozhattok rá az eszméletlen kilátásra. 

„Sziklákba” rejtett luxus apartmanok: Treehouses Kapolcs
Hálószoba

A kényelem érdekében egy apró, praktikus teakonyha is helyet kapott az épületben, hogyha szükség lenne a mikrohullámú sütőre, a hűtőszekrényre vagy épp a kapszulás kávéfőzőre. Ezen kívül a kedves és figyelmes vendéglátók egy teljesen feltöltött minibárral várnak benneteket, hogy bármikor kiülhessetek a varázslatos kilátást nyújtó teraszra egy üveg hideg bor társaságában. 

„Sziklákba” rejtett luxus apartmanok: Treehouses Kapolcs
Erkély privát jacuzzival

Privát wellness oázis

A luxus jegyében természetesen wellness szolgáltatásokban sem lesz hiány a „Sziklában”. A szabad ég alatt kialakított, kétszemélyes pezsgőfürdőben télen-nyáron kellemes 36-38 fokos vízben merülhettek el a masszírozó buborékok között. A fürdőszobából pedig csak pár lépést kell megtennetek, hogy megérkezzetek az éltető meleget adó infraszunába, ahol méregtelenítés közben lazulhattok el, a lebilincselő táj mellett. 

„Sziklákba” rejtett luxus apartmanok: Treehouses Kapolcs
Fürdő privát wellnesszel

Házhoz megy a bőséges reggeli

Egy szuper villásreggeli nélkül nem is indulhatna megfelelően a nyaralás. Viszont nagy szerencsétek van, mert a Treehouses Kapolcs vendégeiként nektek erről sem kell gondoskodnotok. A ropogós, friss és zamatos Breakfast Box kosarat ugyanis minden reggel az ajtótok elé helyezik, így nincs más dolgotok, mint élvezni a felhőtlen kikapcsolódás élményét párotokkal és egymásra hangolódni ezen a mesés helyen!

Milyen kalandokban lehet részetek, ha úgy döntötök, hogy kimozdultok?

Ugye, hogy kedvet kaptatok az induláshoz? Akkor lepjétek meg magatokat és párotokat egy utazással a Treehouses Kapolcsba és szerezzetek még több közös élményt együtt! A szálláshelyre IDE kattintva tudtok helyet foglalni.

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
40%
Imádom
Imádom
60%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%