Téli tájolóBarátokkalCsaládi kiruccanásKedvenc szállásokVidéki vendégség

Szilveszteri apartmanok családok és baráti társaságok részére

1 perces olvasási idő
Karos Garden Family Resort - Családi Üdülőfalu Zalakaros

Valaki már egy évvel szilveszter előtt lefoglalja a tökéletes szállást, mások pedig az utolsó pillanatban kapcsolnak és csak decemberben kapkodnak a szabad helyek után. Ha rám hallgattok, az arany középutat választjátok! Higgyétek el, októberben is remek apartmanokat lehet találni családok és baráti társaságok részére is.

Én ezeket ajánlom:

Kemencés Udvarház Poroszló

Egész évben megcsodálhatod a Tisza szépségét, ideális hely pihenni és a ” rohanó nagyvilágból ” kilépni pár napra.

Kemencés Udvarház Poroszló

Az udvarház rendkívüli adottságokkal rendelkezik, hisz amellett, hogy helyben eheted a Poroszlói Rétesház már ismert finomságait, az Ökocentrum szomszédságában nyaralhatsz és ki se kell menni autóval az útra, hisz saját kis hidunkon átsétálva máris a Tisza tó partján vagy. A szálláshelyen 5 különálló, teljesen felszerelt apartman található.

Foglalás >>

Karos Garden Family Resort – Családi Üdülőfalu Zalakaros

Apartmanházaink 400 méterre találhatóak a híres zalakarosi Gránit Gyógyfürdőtől.

Karos Garden Family Resort – Családi Üdülőfalu Zalakaros

A 16 exkluzív, akadálymentesített, klimatizált apartmanház mindegyike két szintes. A földszinten tágas, világos nappali étkezőkonyhával, egy fürdőszoba, és egy tároló, az emeleten 2 hálószoba található. A nappali előtti teret terasz teszi teljessé, fa kerti garnitúrával.

A nappaliban televízió és széf van, a kanapé pedig pótágyazható két fő részére. A fürdőszoba mozgáskorlátozottak számára is használható.

Foglalás >>

Ispán Apartmanház Hollókő

Vendégházunk Hollókőn, csendes, nyugodt környezetben a zajos turistaforgalomtól kissé távolabb helyezkedik el.

Ispán Apartmanház

A régi palócházból kialakított, különálló épület teljes komfortú, berendezése a múlt század falusi portáit idézi, ötvözve a mai kor elvárásaival. A 2 szobához közös étkező-nappali, gáztűzhellyel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel felszerelt konyha, zuhanyzó és WC tartozik.
Az udvaron kerti bútor, grillsütő, bogrács áll a vendégek rendelkezésére. Az elkerített gazdasági udvarban tyúkok, nyulak, bárányok gondoskodnak a lélegző falusi porta élményéről.

Hollókő télen

Az általunk működtetett Pajtakertben vendégeink ingyen látogathatják a Szövőműhelyt!

Foglalás >>

Margit Apartman Hajdúszoboszló

Apartmanunk a strandfürdő 3-as kapujától 100 m-re található egy új építésű társasházban, a városközpont felé eső oldalon. Kedves vendégeinknek elektromos kapuval védett zárt udvaros parkolást tudunk biztosítani.

Margit Apartman Hajdúszoboszló

Apartmanjaink 50-55 m2-es, 2 különálló szobával rendelkezik, amely alkalmas akár 5- 6 fő elhelyezésére is,ezen kívül felszerelt konyha, fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére.Kisebb csoportok jelentkezését is várjuk, elhelyezésükről egy szomszédos apartman gondoskodik,erről kérjen külön árajánlatot.
Minden apartmanban van wifi. Mindkét apartmanunkban 100 csatornás SAT TV gondoskodik még a Vendégek kikapcsolódásáról, 94 cm-es LCD TV-vel. Gyermekek szórakoztatására DVD lejátszó rendelkezésre áll.

Foglalás >>

 

L’atelier Apartmanok Székelyudvarhely

Az Udvarhelyi-medence gazdasági és művelődési központja. A megye második legnépesebb városa. Székelyföld történelmi, társadalom- és művelődéstörténeti központja, s évszázados hagyományokra visszatekintő székhelye. Fontos közúti csomópont, vasúti végállomás. Az Udvarhelyi-medence egyik legkorábbi települése. Székelyföld és a székely székek központja évszázadokon keresztül.

L’atelier Apartmanok Székelyudvarhely

Szállásaink Székelyudvarhely külvárosában Kadicsfalván és 5 km távolságra a várostól, Szenttamáson található. Mindhárom apartman a székely építészeti megoldásokra épül, megfelelve a kor igényeinek és technikai elvárásainak. Nálunk betekintést nyerhetnek a falusi élet hétköznapjaiba, szokásaiba, hagyományaiba.

Foglalás >>

És ha a fenti helyek közül nem találtátok meg a tökéletes szilveszteri szállást, itt még mindig tudtok nézelődni >>

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%