Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásTéli tájoló

Szilveszteri kényeztetés hazai wellness szállodákban

3 perces olvasási idő

Nem tudod, mivel tehetnéd különlegessé az idei szilvesztert? Mi igen! Mutatunk neked 10 wellness szállodát, mely remek szilveszteri programokkal gondoskodik róla, hogy pihenéssel és bulizással vághass bele 2020-ba! Mehetünk? 

Szilveszteri kényeztetés hazai wellness szállodákban

Szilveszteri kényeztetés hazai wellness szállodákban

Decemberre alaposan kifáradunk az egész éves hajtásban, amire a karácsonyi készülődés csak még egy lapáttal rátesz. Mi lenne, ha idén átengednéd magad a pihenésnek és felfrissülve köszöntenéd az újévet az ország legjobb wellness szállodáiban? Adunk egy kis ízelítőt ahhoz, hogy tökéletes legyen az idei szilvesztered!

A lelki egyensúly és béke útján: Caramell Premium Resort****superior 

A Bükkfürdőn található Caramell Premium Resort****superior teljes feltöltődést ígér neked. Kérd a  „Szilveszter 2019”-es csomagot és foglald el az erkélyes szobádat, légy gondtalan a félpanziós ellátással (bőséges büféreggeli és büfévacsora a Mandala Étteremben), sütizz délután a Buddha bárnál, hallgass élőzenét, használd a két különálló wellness részleget és próbáld ki a Zen spa, a Silent Zone és a gyermekbarát lehetőségeket!

Egyéb szolgáltatások: WIFI és fitnesz terem használat, díjmentes parkolás, két üveg ásványvíz bekészítés, fürdőköntös használat.

2019. december 30-tól 2020. január 1-ig pedig változatos programokkal igyekeznek feledhetetlenné tenni az évbúcsúztatót: reggelivel (Mandala Étterem), zenés mulatsággal, zongoraesttel, ajándék instamat fotózással, ízletes falatokkal, szilveszteri gálavacsorával és pezsgős újévi köszöntéssel, tűzijátékkal, tombolasorsolással és óriástortával készülnek az érkezésedre. Az év első napján pedig pezsgős büféreggelivel indul a nap és újévi éjszakai fürdőzéssel zárul a Zen Spa-ban.

Érvényesség: 2019. december 29. – 2020. január 2.  (minimum tartózkodás: 3 éj)
Már 42.900 Ft/fő/éj-től (3-5 éj)

Itt tudsz foglalni >>

Sztárok a Hotel Silver**** gyógy-, wellness- és konferencia szállodában

Hajdúszoboszlón találod a Hotel Silver**** gyógy-,wellness-, és konferencia szállodát, mely szuper szilveszteri ajánlattal készül: félpanziós szállás, az év utolsó napján all inclusive büféasztalos szilveszteri vacsora italfogyasztással, különleges műsorokkal, wellness-élményekkel (gőzfürdő, szauna, infrakabin, pezsgőfürdő, termálmedencék…) vár téged.

Az esték hangulatfelelőse a Silver Cool Band együttes lesz. December 30-án pedig Emilio, míg december 31-én Radics Gigi lép a közönség elé. Egyéb szolgáltatások: fürdőköpeny, hajszárító, széf, WIFI.

Érvényesség: 2019. december 29. – 2020. január 1. (minimum tartózkodás: 3 éj)
Már 36.415/fő/éjszaka ártól 

Itt tudsz foglalni >>

Az érzékekre hat: Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda****

Magyarország első illat és wellness szállodájában változatos programokkal, élőzenével, gyermek animációval és esti disszkóval várja a foglalásod szilveszterre. December 31-én üdvözlőitallal köszöntenek, a svédasztalos gálavacsora kezdetétől hajnali 3-ig pedig finom borokat, söröket és egyéb frissítőket is kóstolhatsz.

Az est hangulatát az Apsons együttes biztosítja. A kultúra szerelmeseit pedig a Pécsi Nemzeti Színház színészei varázsolják el egy különleges műsorral. Ha részt veszel az eseményen, akkor értékes nyereményeket is nyerhetsz a tombolasorsoláson! Éjfélkor pezsgős koccintással és éjféli büfével készülnek az Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda****-ban. Na és persze a tűzijátékról sem érdemes lemaradni…

Érvényesség: 2019. december 29 – 2020. január 1.

Itt tudsz foglalni >>

Betty Love-buli a Hotel Pagony Wellness & Conference****-ben

Nyíregyháza szomszédságában bújik meg a Hotel Pagony Wellness & Conference**** épülete. Ha itt foglalsz szállást, akkor a választott szobatípusban helyeznek el, melyhez  félpanziós ellátás dukál. Az ár szintén tartalmaz egy 30 perces aromaolajos kényeztető masszázst és a wellness részleg korlátlan használatát. Szilveszter estéjén svédasztalos vacsora és éjféli vacsora vár rád – korlátlan italfogyasztással – a röviditalokért fizetni kell.

A zenét az L.K. Beat Zenekar és Dj. Koltai biztosítja. Az est fénypontja Betty Love fellépése lesz, illetve élőzenés-táncos mulatozással is készülnek a szervezők. Egyéb szolgáltatások: masszázst, szoláriumot, is igénybe vehetnek a vendégek, valamint a sportosabbaknak focipálya, teniszpálya, , lovaglás, lengőteke, streetballpálya, kerékpár kölcsönzés is a rendelkezésükre áll. 

Érvényesség: 2019. december 27. – 2020. január 2.
Már 76.300 Ft/fő/éjtől (Basic szoba – 2 fő egy szobában) 4 nap/3 éjszakától

Itt tudsz foglalni >>

Éjféli csobbanás a zalakarosi Fürdő Hotelben 

A zalakarosi Fürdő Hotelben az egész család megtalálja a számításait, szilveszter alkalmából pedig az elegáns ruháidat is fürdőruhára cserélheted. Foglald le itt szállásod, melyhez svédasztalos reggeli és vacsora is jár (az év utolsó napján ünnepi svédasztalos vacsora) és december 31-én 21-4 óráig Éjszakai szilveszteri fürdőparty-n is részt vehetsz.

Bónuszként pedig az éjszakák számával megegyező komplex fürdőbelépőt is kapsz a foglalásod mellé a Zalakarosi Fürdőbe. Egyéb szolgáltatás: ingyenes parkolás, internethasználat a szobákban, fürdőköpeny használat. 

Érvényesség: 2019. december 30. – 2020. január 2.
Már 27.900 Ft/fő/éjtől (minimum 3 éj foglalás esetén)

Itt tudsz foglalni >>

Exkluzív szilveszter a Hotel Európa Fit Hévíz ****+superior-ban

Tökéletes szilveszterre készülsz? A Hotel Európa Fit Hévíz**** +superior-ban megtalálod: min. 3 éjszaka esetén üdvözlőitallal, félpanzióval fogadnak. 12-14 óra között ajándék levest szolgálnak fel. December 29-én Fúvóskoncertet láthatsz a Zalai Balaton-part Fúvószenekar előadásában, december 30-án Torres Dani & Band koncerten vehetsz részt, ahol latin dallamok szolgáltatják a ritmust, míg december 31-én Szulák Andrea művésznő és a Press Dance Táncegyüttes zenél.

Az év utolsó napján gálavacsorával, all inclusive italfogyasztással, éjféli tűzijátékkal és tombolasorsolással színesítik a programot. Az év első napján pedig a szálloda éttermében Újévköszöntő jazz reggeli vár. Egyéb szolgáltatások: a wellness részleg korlátlan használata, melyhez fürdőköpenyt is adnak. Ezen kívül rekreációs és preventív programokkal is várják a látogatókat.

Érvényesség: 2019. december 29. – 2020. január 03.
Már 44.940 Ft/fő/éjtől (minimum 3 éj foglalás esetén)

Itt tudsz foglalni >>

Télen is Balaton a Hotel Bonvino Wine & Spa-ban!

 Látogass el a badacsonyi Hotel Bonvino Wine & Spa-ba és búcsúztasd az óévet minimum  3 éjszaka szállással, büféreggelivel és büfévacsorával, 3 tételes vezetett borkóstolóval, izgalmas wellness részleggel és különleges szauna felöntésekkel.

A szilveszteri műsor keretein belül december 31-én  ünnepi gálavacsorát fogyaszthatsz el, melyet “All inclusive” italfogyasztás és egész éjjel tartó Szilveszteri bál egészít ki. A hangulatfelelős a Dance zenekar lesz! A szálláshely újévi brunch-csal és késői check-outtal is kedveskedik a látogatóknak. Egyéb szolgáltatások: fürdőköpeny és internet használat.

Érvényesség: 2019. december 29. – 2020. január 01. 

Már 125.850 Ft/fő/3 éjtől!

Itt tudsz foglalni >>

Siófoki élmények: Prémium Hotel Panoráma****

A siófoki Prémium Hotel Panoráma**** Év végi prémium csomagja gondoskodik arról, hogy felhőtlenül töltsd az év végét. Mit tartalmaz? Szállás standard szobában, üdvözlőitalt, büféasztalos reggelit és vacsorát, valamint sokszínű wellness szolgáltatásokat a fényterápiás infrakabintól a barlang élményfürdőig. 

A szilveszteri programkínálatban belekóstolhatsz a Las Vegas-i kaszinók világába, együtt bulizhatsz a JAM Showbanddel, a meglepetés sztárfellépőkkel és színvonalas gálavacsorát is elfogyaszthatsz, amit all inclusive italfogyasztás egészít ki. Az említetteken túl éjféli pezsgős koccintás, tűzijáték (forralt borral), tombola, újévi büfé is a rendelkezésedre áll. Ráadásként az év első napján sem kell korán kelned, mert ingyenesen élhetsz a késői kijelentkezés lehetőségével 13 óráig, illetve az év első reggelét ünnepi buborékokkal köszöntheted. Egyéb szolgáltatás: fürdőköpeny használat.

Érvényes: 2019. december 29. – 2020. január 2.
Már 94.500 Ft/fő/3 éjtől (minimum 3 éj esetén)!

Itt tudsz foglalni >>

Gyulai vigasságok: Elizabeth Hotel**** 

A gyulai Elizabeth Hotel**** -ben minden adott lesz, hogy jó hangulatban zárd le a 2019-es évet. A csomag része a min. 2 éjszaka szállás elegáns Standard szobában, valamint a bőséges büféreggeli és büfévacsora. December 31-én  16-18 óra között vár a Szilveszteri Snack bár és a szilveszteri mulatság a Vigadóban. Az illusztris épületben 20 órától hagyományos szilveszteri menüvel, élőzenével és táncos mulatozással készülnek azoknak, akik stílusosan mondanának búcsút az óévnek. Január 1-jén svédasztalos, újévi reggelit szolgálnak fel.

Egyéb szolgáltatások: 

  •  Vedd igénybe az ingyenes transzfert a szálloda és a rendezvény helyszíne (Vigadó) között!
  • Utcabálozz Gyula belvárosában!
  • Próbáld ki a  Tündérkert Wellness Centrumot – korlátlanul! Az élménymedencéktől a sóbarlangon át minden itt van, amire szükséged lehet.
  • Fedezd fel a fitness termet!
  • A fürdőköntöst, a korlátlan internethasználatot és a wellness-törölközőt a szálláshely biztosítja.- 

Érvényes: 2019. december 29. – 2020. január 2.
Már 32.900 Ft/fő/éjtől!

Tipp: 2 éjszakás tartózkodás esetén (kizárólag 12.30-i és 12.31- i érkezéssel) 135.600 Ft/2 fő/2 éj. 3 éjszaka esetén: 197.400 Ft/2 fő/3 éj.

Itt tudsz foglalni >>

Zalai örömök: Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel***

A Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel*** csomagja magába foglalja a választott szobatípust, a welcome drinket, illetve a félpanziós ellátást a bőséges büféreggelivel és büfévacsorával (kis létszámnál 4 fogásos menüvacsora). Mit próbálj még ki? Például a FENG SHUI relaxációs kertet és a remek wellnesst. A szabadidős tevékenységek közül ajánljuk a nordic walkingot és a kellemes hangulatú társasozást, de amennyiben kirándulnátok egyet a környéken, erre is van lehetőség és még a szervezésben is segít a hotel. Sőt! Térképet is adnak. Egyéb szolgáltatások: fürdőköntös, hajszárító, wireless a közös helyiségekben és hoteltaxi. 

Nézzük, mit tartogat még a szilveszteri csomagajánlat! December 29-én vezetett erdei gyalogtúrára mehetsz, melyet hangulatos tóparti forralt borozás egészít ki, majd másnap  kemencében sütés és családi kincskeresés következik. Az év utolsó napján gálaesttel készülnek a szervezők, melyben ünnepi és újévi köszöntő, élőzene, tűzijáték, műsoros program, gálavacsora, tombola, szerencsesüti is lesz. Január 1-jén zalai borkóstolón vehetsz részt. Ráadásul extra ajándékokra is számíthatsz.

Érvényesség: 2019. december 29. – 2020. január 2.
Már 94.990 Ft/fő/3 éj-től (minimum 3 éj foglalás)!

Itt tudsz foglalni >>


Még több hazai wellnesshotel a szallas.hu oldalán >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%