Családi kiruccanásŐszi élményszüret

Szívmelengető programok esős napokra

1 perces olvasási idő

Annak ellenére, hogy vége van a napos őszi időjárásnak és ránk köszöntöttek az esős napok még nem kell otthon maradnotok. Most olyan programokat kerestünk Nektek, amelyek garantálják az önfeledt szórakozást akkor is, ha kint már hideg van.

Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő – Győr

Igazi kényeztetést nyújt a Rába Quelle a zord időjárás ellenére is. Az élménymedencék mellett többek között beltéri óriáscsúszda, vízi-bár, vízesés és éjszakai hangulatú pihenőmedence biztosítja a kikapcsolódást. Nem maradhat ki a szaunázás sem és ami külön öröm, hogy a fürdőből gyönyörű panoráma nyílik a történelmi belvárosra.

A legjobb győri szállások ide kattintva>>

A Rába Quelle kedvezménye ide kattintva

Tropicarium – Budapest

Akik év vége felé a tenger után vágyakoznak, ne hagyják ki a Tropicariumot. Különböző tengeri fajokkal és a trópusi élővilággal ismerkedhettek, de nem maradhatnak ki az édesvízi halfajok sem. 15 percenként az itthoni őszi esőt valódi trópusi záporra cserélhetitek, sőt még a rájákat is megsimogathatjátok.

A legjobb budapesti szállások ide kattintva>>

A Tropicarium kedvezménye ide kattintva

Mézeskalács Múzeum – Szekszárd

Az adventi időszakkal együtt beköszönt a mézeskalács sütés szezonja. A szekszárdi Mézeskalács Múzeum Titeket is biztosan inspirál majd gyönyörű gyertyáival és finom mézeskalácsaival. Bepillantást nyerhettek a kedvelt sütemény elkészítésének módjába, technikájába, fortélyaiba. A múzeumba betérni testet és lelket egyaránt melengető élmény.

A legjobb szekszárdi szállások ide kattintva>>

A Mézeskalács Múzeum kedvezménye ide kattintva

Napfényfürdő Aquapolis – Szeged

Hűvösben sem kell lemondanotok a vizes kalandokról és a nyárias hangulatról. Látogassatok el Szegedre, hiszen már a város mediterrán hangulata is magával ragadó. Ha pedig az Aquapolist választjátok, felejthetetlen élményekben lesz részetek, hiszen sok-sok csúszda, négy évszakos vízi város és a Csendes Wellness részleg is gondoskodik a napfényes érzésről zord időjárás esetén is.

A legjobb szegedi szállások ide kattintva>>

Az Aquapolis kedvezménye ide kattintva

Gyulavári Kastély – Gyula

A kastélylátogatást hidegben sem kell kihagynotok. A Gyulavári Kastély Látogatóközpontjában a Dél-Alföld néprajzi, kulturális és természeti- környezeti értékei, gazdasági és fejlődési története kerül bemutatásra. Az egykori főúri rezidencia a télhez közeledve is szeretettel várja a család minden tagját.

A legjobb gyulai szállások ide kattintva>>

A Gyulavári Kastély kedvezménye ide kattintva

Zsolnay Múzeum – Pécs

Pécsről Nektek is a Zsolnay jut először eszetekbe? Akkor irány a Zsolnay Múzeum! Itt mindent megtudhattok az építészeti kerámiáról és a díszkerámiáról is, valamint a tervezőművészek munkájának részleteiről is új ismeretekkel gazdagodhattok. Említésre méltó továbbá a Zsolnay-gyár részvétele a századfordulós világkiállításokon.

A legjobb pécsi szállások ide kattintva>>

A Zsolnay Múzeum kedvezménye ide kattintva


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%