Nyári vakáció

TOP 10 horvát szállás, ahová most 10 és 20 % közötti kedvezménnyel foglalhatsz

1 perces olvasási idő

Az irodákban lassan beüzemelik a klímát, a villamoson kezdesz megsülni, az egyre forróbb betonzsdungelt pedig szeretnéd messziről elkerülni? Ilyenkor mi mást tehet az ember, mint a tengerpartról álmodozik és elkezdi szervezni a jól megérdemelt és pihentető nyaralást?

Ehhez gyűjtüttünk most olyan horvátországi szállásokat, amelyek amellett, hogy két lépésre vannak a strandtól, erkéllyel és szuper ételekkel várnak, még kedvezményt is kínálnak.

Íme a TOP 10 hotel és apartman, ahol most 10 és 20 % közötti kedvezménnyel foglalhatsz. Ha pedig szívesen végigböngésznéd az összes kedvezményes horvát szállást, akkor itt megteheted.

TOP hotelek

Hotel Punta Vodice****

Kedvezmény: 10 százalék

A tengerparttól 50 méterre várja a vendégeket a négycsillagos Hotel Punta, amelynek mindegyik szobája erkélyes. A szobák egyik fele a vízre, a másik fele Vodice városára néz.

A szálloda wellness és spa részlege, valamint a belső medencéi és szaunái is felnőttbarátak. Ezeket csak a 16 éven felüli vendégek használhatják, így ha nyugodt, csendes feltöltődésre vágysz, akkor tökéletes választás lehet ez a szálloda.

Hotel Faraon Trpanj***

Kedvezmény: 15 százalék

A hotel kiválóan felszerelt wellness részleggel várja a vendégeit a gyönyörű Pelješac-félszigeten. A tengerpart alig néhány lépésre, 50 méterre található, és ha egy kiadós pancsolás után megéheznénk, a szálloda saját éttermében minden igényt kielégítő fogásokat találunk. A kiváló horvát különlegességek melett itt gluténmentes és vegetáriánus fogásokat is készítenek.

A családbarát szálloda 3 éves korig ingyenes. A kicsiket animációs programokkal és játszóházzal várják.

Hotel Arena Holiday Medulin***

Kedvezmény: 10 százalék

A szállás a homokos parttal rendelkező Bijeca öböl közvetlen közelében helyezkedik el, alig 200 métert kell sétálnunk, és már csobbanhatunk is. A gyerekeket 3 éves korig ingyen fogadják. A kicsik biztosan örömmel fogadják majd, hogy a hotel saját játszótérrel rendelkezik, így ha a pancsolásban nem fáradtak eléggé ki, itt kedvükre játszhatnak.

Néhány vendégértékelés szerint a hotel étterme az ötcsillagos szállodákéval vetekszik. Itt a helyi specialitásokon túl vegetáriánus, diétás és gluténmentes fogásokat is találunk.

TOP apartmanok és panziók

Pansion Odmor Rovanjska

Kedvezmény: 15 százalék

A szállás modern, ízléses berendezéssel, csodás kilátással és saját étteremmel várja a családokat és a nagyobb baráti társaságokat is. A panzió kilenc jól felszerelt szobával rendelkezik, amelyeknek mindegyikéhez tartozik erkély vagy terasz. Ha itt szálltok meg, mindenképp kóstoljátok meg a panzió által kínált fogásokat, az eddigi vendégértékelések alapján biztosan nem bánjátok meg!

Apartmani Josko Crikvenica

Kedvezmény: 14 százalék

A szállás négy ízlésesen berendezett apartmannal várja a családokat és a baráti társaságokat is. A tengerpart innen 500 méterre található, de érdemes megnézni az óváros főterét is, ahol számos étterem és kávézó vár.

Emellett itt különböző hajókirándulásokra is bejelentkezhetünk. Jó hír, hogy Crikvenica a Magyarországhoz legközelebbi tengerparti város. A település Budapesttől mindössze 500 km-re található, így autóval akár már öt óra alatt elérheted az áhított tengerpartot.

Apartments Villa Doris Dubrovnik Štikovica

Kedvezmény: 20 százalék

A teraszról csodálatos kilátás vár itt, ami azonnal meghozza a kedved a strandoláshoz. Jó hír, hogy nem kell messzire menned. Ettől a szállástól ugyanis csak 50 méterre található a strand.

Tökéletes választás, ha egy nyugodt, csendes helyet keresel a nyaralásodhoz, miközben megvan a lehetőséged a pezsgésre is. Štikovica alig 5 kilométerre található Dubrovniktól, így könyen megnézheted az ott található nevezetességeket is.

Mét több kedvezményes horvát szállás >>

Beach Apartment Zadar

Kedvezmény: 10 százalék

Ez a gyönyörűen berendezett szállás mindössze 5 perc sétára található a homokos strandtól. A tulajdonos mindenkit ajándékkal, kedvességgel, a helyi nevezetességek bemutatásával vár.

Néhány lépésre, alig 90 méterre az apartmantól már bele is botlunk az első boltba és étterembe, így ha megkívánunk valamit, nem kell sokáig várnunk, hogy finom falat kerüljön a szánkba.

Apartmani Marija Starigrad

Kedvezmény: 14 százalék

Ez a szálláshely négy ízlésesen berendezett, barátságos apartmannal várja a vendégeket Seline településén. Minden apartman rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, így bármikor élvezhetik a friss, tengeri levegőt.

A legközelebbi étteremig alig 150 métert kell megtennetek, és a strand is csak 200 méterre fekszik az apartmanoktól. A tökéletes elhelyezkedés, a csodálatos kilátás és a kiváló felszereltség mellett itt egy csinos kis kert is vár, ahol még grillezni is tudtok.

Apartman Rab

Kedvezmény: 18 százalék

A két hálószobával, egy fürdőszobával és egy konyhával felszerelt apartman tökéletes választás lehet családok számára. A tengerpartot 500 méterre találjátok, és egy kiadós strandolás után a klimatizált szobákban vagy a gyönyörű kertben pihenhettek meg.

Az összes kedvezményes horvát szállást itt találod >>

Ha szívesen olvasnál a horvát Toszkánáról, itt megteheted:

Horvátország. Tele élettel: kristálytiszta tenger, pezsgő óvárosok, sokszínű természet, álomszép szállások. Fedezd fel Horvátországot a Szallas.hu és a Horvát Idegenforgalmi Közösség segítségével!

(Fotók: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%