Romantikus kikapcsolódásÍzkalandNyári vakációToplisták

TOP 10 romantikus nyári program

2 perces olvasási idő
Anna Café Kávézó és Cukrászda, Balatonfüred

Nyár, napfény, szerelem hazánk lenyűgöző városaiban, éttermeiben, cukrászdáiban, fürdőiben. S mert bizonyított tény, hogy az aktív kikapcsolódás is lehet romantikus, most hoztam nektek 10 szuper programot, amelyek során együtt felfedezhetitek hazánk rejtett kincseit.

Árpád Fürdő – Székesfehérvár

Mivel is lehetne kezdeni egy romantikus hétvégét? Természetesen egy kellemes fürdőzéssel egy gyönyörű városban, Székesfehérváron.

Árpád Fürdő

Hazánk gyógyfürdői között az Árpád Fürdő igazán különlegesnek számít építészeti elemei és gyógyhatású vize miatt. Még Blaha Lujza színésznőnek is a kedvenc gyógyfürdője volt, ami nem csoda, hiszen a fürdőben számos kényeztető szolgáltatást élvezhettek, így a sós- és fenyőfürdők, a természetes lápfürdők, az iszappakolások, a vas tartalmú termálfürdők, a kádfürdők és hidegvíz kúrákat. S emellett a fényt sugárzó kupolabelső, az oroszlánfejes patkómedence, a piskóta alakú élményfürdő mind a ti kényelmeteket és relaxációtok szolgálja.

1000 Ft kedvezmény az egész napos jegyek árából >>

Ostorosbor Pince – Eger

Ha Eger, akkor bor, és ha bor, akkor a jól ismert Szépasszonyvölgy! Ezen a különleges helyen az első pincéket 1774-ben vájták riolit tufába, azóta közel 200 pincét alakítottak ki.

Ostorosbor Pince, Eger

A Szépasszonyvölgy sajátos hangulatú borozóhely, hiszen felfedezhetitek a „retro” hangulatú, múltidéző pincéket és az igazán modern, elegáns helyeket is, amelyek remek helyszínéül szolgálnak a romantikus beszélgetéseknek, a randevúknak. S itt járva bátran keressétek az Ostorosbor 33-as feliratot, mert ez az a borozó, ahol hatalmas borválaszték, barátságos környezet, remek kóstolók és előzetes egyeztetés esetén borhoz illő menüsor vár titeket. A Völgy pezsgő hangulata már magában megrészegíti az embert 🙂

A borkóstoló programok árából 10 % kedvezmény jár >>

Munkácsy Mihály Emlékház – Békéscsaba

Most azon pároknak szeretnénk kedvezni, akik végtelenül élvezik a 19. század tömör romantikáját. Ugyanis Munkácsy Mihály Emlékháza abban a régi klasszicista kúriában került berendezésre, amit rokonai építtettek az 1840-es években.

Munkácsy Mihály Emlékház, Békéscsaba

Az egykori otthon ma Munkácsy négy alkotói korszakát, 21 eredeti festményével mutatja be. S itt jön a lényeg, mert amellett, hogy a magyar művész emlékei előtt tisztelegtek, 19. századi jelmezeket is próbálhattok, s beöltözve nézhetitek meg a házat és a kertet, s élvezhetitek a reformkor idilljét pár percre.

A felnőtt belépőjegy árából 50 % kedvezmény jár >>

Anna Café Kávézó és Cukrászda – Balatonfüred

Balaton, napfény, szerelem, édesség! Balatonfüred reformkori belvárosában, az Anna Grand Hotelben kapott helyet az Anna Café-Kávéház és Cukrászda, ahol reformkori receptek alapján készülnek a házi sütemények.

Anna Café Kávézó és Cukrászda, Balatonfüred

Az elmúlt két évszázad híres látogatóinak – mint Mikszáth Kálmán, özv. Arany Jánosné, Széll Piroska, Czigler Győző építész, ifj. Krúdy Gyula, Rippl József festő, Jászai Mari – sorába állhattok. S higgyétek el, nem bánjátok meg, ha a romantikus séták kellékei közzé illesztitek ezt a remek helyet, ahol még gluténmentes, diabetikus torták, édességek között is válogathattok.

A számla végösszegéből 20 % kedvezmény jár >>

Miskolctapolca Barlangfürdő – Miskolctapolca

A Bükk csodás, romantikus hangulata páratlan az országban. S mi is esne jól egy romantikus séta után, mint megmerülni a barlangfürdő misztikus világában?

Miskolctapolca Barlangfürdő – Miskolctapolca

A páratlan szépségű Miskolctapolca Barlangfürdő a természetalkotta barlangi járataiban megbúvó medencéivel végtelenül romantikus. Fürdőzzetek a kellemes hőmérsékletű termálvízben, csodáljátok meg a természet alkotta barlangi járatokat és töltődjetek fel a Szauna Parkban!

30 % kedvezmény a belépők árából >>

Foka ÖkoKikötő – Szeged

Sokszor jólesik aktív pihenéssel tölteni az időt és a közös élmények gyűjtése során elengedhetetlen a kalandparkok nyújtotta élmények kipróbálása.

FoKa Ökokikötő

A Foka ÖkoKikötő a Tisza és a Maros folyók és azok árterei természeti értékein keresztül képes egyedi, személyre szabott, maradandó élményt, tartalmas időtöltést és teljes körű feltöltődést biztosítani akár szellemi, akár, fizikai felfrissülésre vágytok. A vízi utak bejárása során új perspektívából láthatjátok Szegedet és a várost, a környező természeti környezetet, s akár saját útitervvel is bejárhatjátok a vizeket a tömegektől távol. „Jó szelet” és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Szallas.hu-n foglalóknak 10 % kedvezmény >>

Pilisi Levendula Élményház – Kesztölc

A levendula az egyik legvarázslatosabb aromanövény! Nyugtató, békét hozó, és a levendulamezők látványa végtelenül romantikus.

Pilisi Levendula Élményház, Kesztölc

Igazi relax program, amely során nádcukorral készített szörpöket kóstolhattok és készíthettek. A levendula mellett menta, csipkebogyó, citromfű, kakukkfű ízesítésekkel is lehet kísérletezni. A bemutató jó alkalmat ad arra, hogy közben megismerjük a helyet és a gyógynövényeket ebben a csodás környezetben. A program résztvevői ajándékba kapják csatos üvegben a helyszínen közösen megfőzött szörpöt. Majd a látogatás végén romantikus sétát tehettek a fantasztikus pilisi környezetben lévő levendulamezőkön is.

A részvételi díj árából 20 % kedvezmény >>

Aranyszarvas Étterem és Grillterasz – Szarvas

Az Aranyszarvas Apartman Étterem és Grillterasz gyönyörű környezetben, a Holt-Körös partján, az ország egyetlen interaktív makett parkja és a szarvasi Arborétum „Pepi kert” szomszédságában található.

Aranyszarvas Étterem és Grillterasz

Ez az a hely, amit minden párnak, életében egyszer érdemes felkeresnie. Mintha egy tündérbirodalomban járnátok, miközben a tradicionális magyar ételek mellett, az olasz konyha íz világát is felfedezhetitek. Együtt kóstolhatjátok meg az étterem specialitását, a nagymama receptje alapján készült házi gyümölcskrémest és a térség specialitásaként emlegetett kézműves és csapolt söröket is.

A számla végösszegéből 10 % kedvezmény jár >>

Csillagösvény Élménypark – Ópusztaszer

A Csillagösvény Öko Élménypark Ópusztaszeren várja a természet és kalandszerető fiatal párokat, és minden lélekben fiatal 2 és 99 év közötti vendéget. Hisz ahogy a mondás is tartja, akit az Istenek szeretnek, meghagyják gyereknek.

Csillagösvény Emlékpark

Ópusztaszeren egy 3.5 km hosszú sövényfalakból álló útvesztővel találjátok magatokat szembe, amely a világ harmadik legnagyobbja és a rajzolata a legendás Csodaszarvast mintázza. „Az élmény önmagát írja, az ötletet Te írod!”  -mondta Márai Sándor, s milyen igaza volt. Gondoljatok bele, milyen nagy élmény lehet együtt felfedezni, nevetni, játszani, megfejteni és közös élményként bevésni az élet nagy könyvébe a Csillagösvényt!

500 Ft kedvezmény a felnőttjegy árából >>

Gödöllői Királyi Kastély – Gödöllő

A gödöllői kastély az a hely, ahová a párok örök esküt fogadni mennek. Csupa történelem, csupa tartás, csupa bizalom – egy álom!

Gödöllői Királyi Kastély

Nemhiába szeretett bele Erzsébet királyné a helybe, ahol a magyar arisztokrácia krémjével együtt igen sok időt töltött el. Gyakran vendégeskedtek itt nemcsak a környékbeli arisztokraták, hanem a Lónyay, Andrássy, Károlyi, Festetich, Szapáry, Zichy, Sennyey családok tagjai is, valamint olyan vendégek – mint például Bay Middleton, Erzsébet királyné angliai lovas kísérője, vagy Mary Wallersee, Erzsébet királyné rangon alul született unokahúga. A gödöllői kastély ma is hívja és várja a végtelen romantikára vágyó utazókat.

20 % kedvezmény az állandó kiállítás árából >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
100%