ToplistákCsaládi kiruccanásNyári vakációTavaszi zsongásWellness + Hotelek

TOP 10 szálloda, ahol szuper szolgáltatások várnak

2 perces olvasási idő

Legtöbbünkkel már előfordult, hogy a tervezett kirándulás nem úgy alakult, ahogyan elképzeltük. Esett az eső, nem működött a libegő, elromlott a csúszda, vagy éppen nem nyitott ki az állatkert. Ilyenkor már a nyaralás sem az igazi és nehéz olyan ötlettel előállni, ami megmenti a pihenésre szánt időt. De hoztunk nektek egy mentőötletet! Az alábbi wellness szálláshelyek mindegyikét nagy gonddal válogattuk össze, hogy pihenéseteket se az eső, se az elmaradt állatkerti program ne rontsa el. TOP 10 szálloda, ahol szuper szolgáltatások várnak!

TOP 10 szálloda, ahol szuper szolgáltatások várnak

Ha a Balatonért mész, viszont a szállás is fontos

Danubius Hotel Annabella

Gyerekekkel nyaralsz? A Danubius Hotel Annabella wellness szálloda remek lehetőséget nyújt a családi pihenésre. Animátorok segítenek a gyerekeknek az aktív pihenésben, a wellness pedig téged segít a kikapcsolódásban! Az étteremben különleges, magyaros ízekkel ismerkedhettek meg és a regionális borválogatás lehet az est fénypontja!

SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok

Nálatok is a Balaton a Riviéra? Ne hagyjátok ki a Siófok szívében épült SunGarden Wellness & Conference Hotelt! Modern környezetben vár a komplett szálloda, wellness részleggel. A nyugtató pihenésben élménymedence, jacuzzi, és szauna segít. A hotelt saját parkja veszi körül kerttel, árnyékot adó fákkal, és egy halastóval, amiben megcsodálhatjátok a teknősöket. A Petőfi sétány közelében van a szálloda, így bármikor kimehettek megcsodálni a balatoni horizontot.

Ha a borozásért mész, viszont a szállás is fontos

Hotel Eger & Park

Ha olyan úti célt kerestek, ahol a lehetőségek tára végtelen, mindenképp látogassatok el Egerbe, a Hotel Eger & Parkba. A wellness részleg teljes körű pihenést biztosít különböző medencékkel, gőzfürdővel, infra – és finnszaunával. Az étterem a legjobb gasztroélményekkel vár Barokk termeiben és teraszain. A pihenést érdemes megszakítani egy sétával a belvárosban, ahol az Egri Vár és az óváros keskeny utcái varázsolnak el.

TIPP: Ha mégis a programért mennétek, ne hagyjátok ki a Szépasszonyvölgyi borászatokat, ahol igazi különlegességeket kóstolhattok meg!

Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom

Csajos hétvége a lányokkal az Etyek-Budai Borvidéken? Ne gondolkozz tovább, irány Herceghalom! Az Abacus Business & Wellness Hotelben mindent megtalálsz, amire egy pihentető hétvégén szükséged lehet. Hatalmas wellness központ szaunákkal, gőzfürdővel és különböző medencékkel biztosítja a nyugalmat. Egy pohár chardonnay-val a kezetekben és sok-sok történettel garantált a kikapcsolódás!

Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa Sárospatak

Vonulj el a városból és kapcsolódj ki a Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa Sárospatakban! Az új köntösbe bújt wellness hotel vár mindenkit, aki tökéletes kikapcsolódásra vágyik. Infra– és finn szauna, medence és jacuzzi segít a pihenésben. Az étteremben borvacsorát szolgálnak fel, Tokaj-Hegyalja borkülönlegességeivel, amik megadják a tökéletes harmóniát a hétvégéhez, meg persze az ételekhez.

Ha a gyógyfürdőért mész, viszont a szállás is fontos

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

Elsőként ellátogatunk Zalakaros városába, ahol a Park Inn by Radissonban minden esetben közvetlen átjárást biztosítanak a Zalakarosi Fürdőbe, ahol garantált a kikapcsolódás. Szuper program gyerekekkel ellátogatni a szállodába, hiszen az élményfürdőt kicsiktől a nagyokig mindenki élvezni fogja. A program helyben van, így a rossz idő vagy egy elszabadult vadállat sem állíthat meg abban, hogy jól érezzétek magatokat!

Barátság Gyógy– és Wellness Szálloda

Hajdúszoboszló egyik kiemelt wellness szállodájába látogatunk el, a Barátság Gyógy – és Wellness Szállodába! Gyerekekkel vagy barátokkal is kiváló választás lehet. Kényelmes szobákkal, apartmanokkal és wellness részleggel felszerelve várják a vendégeket. 

TIPP: Ha ételallergiával küzdesz, a hotel fel tud készülni speciális étrenddel az érkezésedre!

Art Hotel Zalakaros

Modern belső terek, trópusi növények és teljesen felszerelt szobák várnak az Art Hotel Zalakarosban. Merész színek és képek dobják fel a szállodát, ahol a wellness mellett olyan programok várnak, mint a tenisz vagy a hotel saját sportpályája. Ne hagyjátok ki a termálmedencét sem, ott születnek a legjobb történetek!

Onyx Luxury**** Sárvár

A következő úti célunk Sárvár! Az Onyx modern terekkel, romantikus lakosztállyal és luxus apartmannal várja vendégeit! Az említett szobatípusok saját pezsgőfürdővel rendelkeznek, így kettesben tölthetitek a romantikus hosszú hétvégét. Ha néhány napot pihenéssel és kikapcsolódással töltenétek, irány az Onyx! Most rugalmas feltételekkel foglalhatod le a rég várt nyaralást.

Ha a városnézésért mész, viszont  a szállás is fontos

Four Points by Sheraton Kecskemét

Ha szeretnétek kiszakadni fővárosunk nyüzsgő forgatagából, látogassatok el a Four Points by Sheraton Kecskemét wellness szállodába. Az alig egy órás útra található szálláshely minden igényt kielégítő szobái arra lettek tervezve, hogy kipihend a fárasztó mindennapokat. Ebben nagy segítség a Sheraton legfelső szintjén található wellness, ahol csodás kilátás mellett élvezhetjük a nyaralás pillanatait. A hotel éttermében hagyományos ízekkel találkozhatunk új köntösben. A Bistorant meglepő újdonságokkal és ínyencségekkel várja látogatóit!

Reméljük, hogy semmi sem rontja el következő utazásod. Ám ha mégis füstbe mennek a tervek és a program, rájössz, hogy bizony a szállás is fontos… Jobb hát előre gondoskodni a felhőtlen vakációról. Legyen fix a jó szállás!  

TOP 10 szálloda, ahol szuper szolgáltatások várnak

A fenti wellness hotelek mindennel rendelkeznek házon belül egy felejthetetlen nyaraláshoz vagy hosszú hétvégéhez! Ne feledd, a Szallas.hu-n május 9-ig kedvező foglalási feltételek várnak! Számos szálláshely kínál ajánlatokat kedvezménnyel, vagy előleg nélkül vagy lemondási díj nélkül június 15. és augusztus 31. közöttre.

Szétnézek a Szallas.hu-n >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%