BarátokkalKedvenc szállásokVidéki víkend

Top 15 vendégház baráti társaságoknak – Így buli a nyaralás

2 perces olvasási idő

A nyaralás számodra egyet jelent az önfeledt bulizással a legkedvesebb barátaiddal?  Ha igen, akkor ez az összeállítás neked szól, hiszen olyan vendégházakat gyűjtöttünk csokorba, melyek tökéletesek, ha baráti társasággal szeretnél eltölteni néhány vidám napot.

Szállások baráti társaságoknak Közép-Magyarországon

1. Ilona Vendégház Kismaros

Az Ilona Vendégház Kismaros prémium minőségű szálláshely társaságoknak a Börzsönyben, melynek főépülete mellett három kényelmes és igényes faház is része. Próbáljátok ki a jacuzzit és a szaunát, csapjatok egy nagy közös főzést a szabadtéri konyhában!

Kismaros és környéke programjait itt találod >>

2. Inczédi Tanya Ladánybene

Igazi ékszerdoboz az Alföldön az Inczédi Tanya Ladánybene, melynek minden szegletéből a régi falusi élet kedves emlékei köszönnek ránk, megújult köntösben. Tökéletes hely egy tökéletes vidéki pihenéshez nagy társasággal.

Ladánybene és környéke programlehetőségei >>

Kiadó vendégházak társaságoknak a Dél-Dunántúlon

3. Radics Vendégház Máza

A Radics Vendégház Máza a Kelet-Mecsekben, dombok és erdők által övezett helyen várja a társaságokat. A szálláshely teljesen szomszédmentes, a csend és nyugalom garantált.

Programlehetőségek Máza közelében >>


4. Medvehagyma Vendégház Orfű

Korszerű és kényelmes szálláshely a Mecsekben a Medvehagyma Vendégház Orfű. A tó közelében álló új építésű nyaralóház minden társaság számára nagyszerű választás, akár aktív, akár passzív pihenésre is vágynak.

Nyugat-Magyarországi vendégházak baráti társaságoknak

5. Huber Vendégház Fertőrákos

Stílusos vendégház baráti társaságoknak a Fertő tó partján: ez a Huber Vendégház Fertőrákos. A bájos szobákban jólesik majd a pihenés egy élményekkel teli nap után, másnap pedig a szállásadó ízletes reggelit is kínál.

Ezek Fertőrákos és környéke legszebb látnivalói >>

6. Villa Diána Vendégház Velem

A Kőszegi-hegység lábánál található Velem szépséges falucskája, itt áll a Villa Diána Vendégház. Óriási közösségi terei, dézsafürdője, medencéje és szaunája révén eszményi helyszíne lehet egy baráti körben eltöltött nyaralásnak. 

Fedezd fel Velemet és környékét >>

Önálló kiadó szállások társaságoknak Észak-Magyarországon

7. Három Testőr Vendégház Sátoraljaújhely

Barátságos hangulatú szálláshely az erdő szélén a Három Testőr Vendégház Sátoraljaújhely. A puha fotelok és kerti padok kellemes lustálkodásra csábítanak, ám ha nyaralás közben szereted bejárni a vidéket, akkor is rengeteg lehetőséget találsz.

Sátoraljaújhelyen és környékén bakancslistás programok sora vár >>

8. Brónok-Völgy Vendégház Erdőbénye

Mesés kilátásban lehet részed a dombtetőn álló Brónok-Völgy Vendégház 50 négyzetméteres teraszán pihenve. A társaságok számára tökéletes szálláshely szaunával és játszótérrel is vár, hűvösebb napokon pedig élvezhetitek a kandalló melegét. 

Bakancslistás programok Erdőbényén és környékén >>

9. Völgy-tó Vendégház Szalonna

Ha önálló kiadó nyaralót keresel a hegyekben nagy társaságnak, foglalj a szalonnai Völgy-tó Vendégházban! A 10 vendég számára ideális, hangulatos szálláshely erkélyéről a közeli Rakaca-víztározó látványában gyönyörködhetsz. 

Fedezd fel Szalonnát és környékét >>

Szálláshelyek társaságoknak a Balaton környékén

10. Star Apartman Balatonalmádi

Önálló kiadó vendégház az északi parton a Star Apartman Balatonalmádi, mely alig néhány perc távolságra található a Budatava strandtól és a település központjától. Tíz fős társaságok számára remek megoldás egy hamisítatlan, pörgős balatoni nyaralásra. 

Balatonalmádi és környéke legjobb programjait itt találod >>

11. Kékesnarancs Vendégház Balatonfüred

Arács városrészben, csodás kilátással a tóra vár a Kékesnarancs Vendégház Balatonfüred. Ha a tömegtől távol szeretnél Balatonfüreden nyaralni családoddal vagy kisebb társasággal, ez a hely remek választás lesz.

Balatonfüred számos programját itt nézheted meg >>

12. Kunfi Apartmanház Siófok

Önálló kiadó nyaraló Siófokon a Kunfi Apartmanház Siófok, melynek lendületes és vagány stílusa biztosan tetszeni fog a társaság minden tagjának. Ejtőzhettek a teraszon, bográcsozhattok, és ha csobbanni támad kedvetek, az Aranypart csak pár perc séta.   

Siófoki programok sokaságát találod itt >>

Vendégházak baráti társaságoknak Kelet-Magyarországon

13. Igi Vendégház Rozsály

Az ország egyik legkeletibb csücskében található a szupermodern Igi Vendégház Rozsály, egy csodaszép gerendaház, ahol igazi babaszoba várja a picikkel érkező családokat. Tágas terei és kitűnő felszereltsége révén ideális helyszín, ha baráti társasággal szeretnétek nyaralni.

14. Verandás Vendégház Hajdúnánás

Az egész ház csak a tiétek, ha a Verandás Vendégházban szálltok meg, Hajdúnánáson. Akár gyerekekkel utaztok, akár felnőtt társasággal, ez a hely remek lesz. Nemcsak gyerekjátékok, hanem dézsafürdő is várnak.

Programlehetőségek Hajdúnánáson családoknak, társaságoknak >>

15. Tómajor Vendégház Tiszaeszlár

Vegytiszta természet – ezt kapja az utazó a tiszaeszlári Tómajor Vendégházban. Az óriási halastó partján, Tokaj közelében épült szálláshelyen a nyugalom a jelszó, itt zavartalanul pihenhettek, szórakozhattok.

Látnivalók Tokaj környékén >>

Biztosak vagyunk benne, hogy máris megtaláltad azt a vendégházat, ahol a legszívesebben csapnátok egy szuper nyaralást baráti társasággal. Csak pár kattintás, és már foglalhatsz is >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
50%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
25%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
25%