Családi kiruccanás

Top 5 szuper biciklitúra Budapest környékén, ha a családdal bicajoznál!

1 perces olvasási idő

Örömmel pattantsz biciklire, hogy megismerd az ország legszebb részeit? Budapest közelében keresel olyan útvonalat, amely gyönyörű panorámával, friss levegővel és hangulatos programmal vár? Mutatjuk, melyik az 5 leghangulatosabb biciklitúra Budapest környékén!

Top 5 szuper biciklitúra Budapest környékén, ha a családdal bicajoznál!

Irány Szentendre és a Duna korzó!

Szentendre nagyon közel helyezkedik el Budapesthez, így azok számára is élvezhető lesz a kerékpártúra, akik nem bírják a hosszú távokat, de szívesen bicikliznek szabadidejükben. 

Szállások Szentendrén >>

A szentendrei Duna Korzó környékén számos étterem, cukrászda, és fagylaltozó vár, ha pedig szereted a lángost is, itt mindenképpen horgonyozz le néhány órára! A parton üldögélve tied lesz a város egyik legszebb vízparti panorámája, és a legemlékezetesebb biciklitúra Budapest környékén.

A legjobb programok Szentendrén >>

Piknikezz a Római-parton!

A Római-part az egyik legnépszerűbb hely Budapest közelében. Nem véletlenül, hiszen a Duna-parton minden korosztály remekül érzi magát. Ha a gyerekekkel keresel programot a hétvégére, és a kerékpárral magatokkal vinnétek a kutyátokat is, itt a legjobb helyen jártok! 

Szállások a Római közelében >>

Készítsetek a hátizsákba egy plédet, és pihenjetek a Duna-parton egy hatalmas sült hekk, és egy pohár limonádé társaságában! A hétvégi napokon rengeteg kerékpárossal találkoztok majd, a Római a biciklisek egyik kedvelt paradicsoma, ráadásul evezésre is van lehetőség!

Családi programok Budapesten >>

Biciklitúra Budapest környékén – Két keréken a Pilisben!

 A Pilis bike útvonalai biztosan belopják magukat a szívetekbe, ha Budapest környékén szeretnétek tekerni, erdei környezetben. Fedezzétek fel a Pilis és a Visegrádi-hegység erdei kerékpár hálózatának útvonalait, ahol erdészeti utakon, ösvényeken, és köves részeken tekerhettek. 

Szállások Visegrád környékén >>

Érdemes figyelni a fákra festett jelzéseket útközben, mert a 350 km kerékpározásra kijelölt erdei úton 34 különböző túra közül választhattok. Népszerű útvonal a 24 km-es Skanzen túra, a Sikárosi körtúra, és a Pisztrángos túra is, baráti kikapcsolódáshoz remek program lesz bármelyik!

Programok a közelben >>

Fergeteges élmények a Szentendrei-szigeten

Ha jártál már a Szentendrei-szigeten, biztosan ismerős számodra Kisoroszi, és Szigetmonostor, ha másról nem, a fantasztikus vízpartjukról mindenképpen. Ha azonban szeretnéd közelebbről megismerni a sziget kevésbé ismert részeit is, pattanj kerékpárra, és tekerd körbe az egész Szentendrei-szigetet! 

Tipp! Érkezhetsz a Duna bal partjáról, Dunakesziről vagy akár Vácról is, a Duna jobb partján pedig Tahitótfalun keresztül, a Tildy Zoltán hídon át is érkezhetsz a szigetre. 

Programok a sziget közelében >>

A természet közelsége, a vízparti élmények, a gyönyörű környezet és a friss levegő garantáltan levesz a lábadról. Ha megéheztél, állj meg a Kisoroszi szigetcsúcsban, rendelj magadnak egy hamburgert a büfében, és sétálj ki a Duna-partra, hogy a Pilisben és a Börzsönyben gyönyörködhess! Hangulatos biciklitúra Budapest környékén – ezt ígéri a Szentendrei-sziget! 

Foglalj szállást a Szentendrei-sziget környékén! >>

Fedezd fel a Margitsziget legszebb részeit!

Jártál már a Margitszigeten, és számtalanszor gyönyörködtél a zenélő szökőkút látványában? Jól ismered a Kisállatkertet és a japánkertet, de még sosem tekerted körbe a szigetet? Itt a remek alkalom, hogy egy turista szemével tekints a Margitszigetre! 

Szállást keresel a környéken? >>

Ez a program gyerekekkel is remek kikapcsolódás lesz, annál is inkább, mert a hatalmas füves területeken remek élmény lesz közösen labdázni, falatozni, és szundikálni egyet az árnyékban. Készítsetek közös képeket, fedezzétek fel a kevésbé ismert részeket, és egyetek egy vattacukrot a program végén, miközben a szökőkút mellett üldögélve a táncoló és zenélő vízsugarakat nézitek. Biztosan máskor is szívesen visszatértek majd ide!

A legjobb gyermekbarát programok Budapesten >>

Top 5 szuper biciklitúra Budapest környékén, ha a családdal bicajoznál!
Margitszigeti Víztorony

Neked való egy biciklitúra Budapest környékén, ha…

  • Nem tekernél messze a fővárostól
  • Szabadidős sportprogramot tervezel
  • A családdal vagy a barátokkal pihennél
  • Kíváncsi vagy a környék legjobb programjaira
  • Friss levegőre és a természet közelségére vágysz

Kedvet kaptál egy többnapos biciklis kikapcsolódáshoz is? Foglalj szállást a szállás.hu kínálatából, és élvezd a környék legjobb túraútvonalait! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
75%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
25%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%