Site icon Szallas.hu Blog

Tavaszi szünetre fel! – Top 7 gyerekbarát szálloda


Rengeteg gyerekbarát szálloda vár titeket az idei év első igazi vakációjára. Most megmutatjuk, melyek a mi kedvenceink!

Top 7 gyerekbarát szállás

1. Hotel Karos Spa**** Zalakaros

Zalakaros és környéke megszámlálhatatlan változatos családi programmal vár titeket. Akár verőfényes napsütés, akár borongósabb tavaszi napok lesznek, unatkozni egészen biztosan nem fogtok. A hotel azon családbarát szálláshelyek közé tartozik, ahol otthonos, tágas szobákban pihenhetnek a vendégek, így van elegendő élettér az örökmozgó gyerkőcök számára is. Ha az időjárás nem alkalmas kirándulásra, a gyerekeket akkor is le lehet foglalni, ugyanis a hotelben ingyenes játszóház és játszószoba, valamint Xbox szoba áll a rendelkezésükre. Emellett van a szállodának saját játszótere és a gyerekbarát szolgáltatásaik között megtalálhatók az animációs programok is.
Persze a felnőttekre is gondoltak, őket egy 1000 négyzetméteres, minden jóval felszerelt wellness részleg várja, mely 2022 elején ráadásul meg is újult.

2. Kolping Hotel Spa & Family Resort**** Alsópáhok

Ha a Top 7 gyerekbarát hotel listánk szereplőit rangsorolni kellene, akkor a Kolping Hotel egészen biztosan dobogós helyen végezne, mert abban a pillanatban, ahogy beléptek ide, nem csak a gyerekeknek, a szülőknek is indul a vakáció. A „gyerek check-in” szolgáltatás keretében már érkezéskor interaktív Bobós játékokkal és mesékkel szórakoztatják a gyerekeket, de ez csak a kezdet, mert Bobóországban egy többemeletes játékbirodalom várja őket. Életkoruk és kedvük szerint válogathatnak még a kézműves foglalkozások, interaktív mobil keresős játék, kaland játszótér, trambulinok, gokart és vizes programok közül, a hotel éttermében pedig bébi- és gyermek svédasztalos büfé várja őket, ahol „Üres tányér, tele pocak” pecsétgyűjtésre is van lehetőség.
A legjobb viszont az egészben az, hogy a Kolping Hotel nem csak gyerekbarát szálláshely, hanem bizonyos értelemben felnőttbarát is, ugyanis a pihenni vágyó szülők igénybe vehetik az ingyenes gyermekfelügyeletet is, ami az 1-3 éves korosztály esetén napi 3 óra, efelett pedig napi 8 óra, ők pedig addig élvezhetik a szálloda wellness részlegének kényeztető elemeit. Ugye, milyen jól hangzik!?

3. Danubius Hotel Bük**** Bükfürdő

Ha olyan család- és gyerekbarát szállást kerestek, ahol rengeteg közös kalandban lesz részetek, ne keresgéljetek tovább, a Hotel Danubius Bük az ideális helyszín! Gyerekbarát szolgáltatásaik között megtalálhatók az animációs programok, Családi wellness oázis, trambulin, játszótér, játszóház és Xbox szoba, de számos újdonság is vár itt a családokra. Ilyen például az új kalandmedence, játékgépek kicsiknek és nagyoknak, vagy éppen a Sega ügyességi és szimulátor játékgépek, amik a felnőtteknek is izgalmas programot ígérnek.

Programajánlónk családoknak:

4. Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok**** Bikal

Színvonalas program és gyerekbarát szálloda egyben? Igen, ez a bikali kastélyszálló! Ha a Puchner Kastélyszállót és Reneszánsz Élménybirtokot választjátok a tavaszi szünetre, garantáltan nem fogtok csalódni. A szokásos gyerekbarát szolgáltatások mellett a kicsiket itt játszótér, fedett pancsoló, gyerek animációs programok várják, a szülők pedig a több mint ezer négyzetméteres wellnessrészleg kényeztető szolgáltatásait vehetik igénybe. A legnagyobb élmény azonban a szálloda közvetlen szomszédságában lévő Élménybirtok látogatása lesz, ahol egy valósághű középkori környezetbe csöppentek majd.

Képes kedvcsinálónk:

5. Oxigén Family Hotel****+superior Noszvaj

A noszvaji Oxigén Family Hotel Magyarország első négycsillagos gyermek all inclusive szállodája bababarát felszereléssel, 100+1 gyerekbarát szolgáltatással, baba-animációval és sok-sok közös családi élménnyel. A wellness részlegben központi helyen alakítottak ki az apróságok részére egy kis oázist, ahol kedvükre pancsolhatnak és játszhatnak, míg szüleik a szomszédos medencékben lazulnak. Tematikus hetek keretében a gyerekeket különböző feladatok várják, a legkisebbek pedig babaúszáson, Csiri-biri tornán és Kerekecske-gombocska programokon vehetnek részt. Természetesen a játszótér és a játszószoba is nélkülözhetetlen hozzátartozója a gyerekbarát szállásnak.

6. Zichy Park Hotel**** Bikács

A Zichy Park Hotel festői környezetben várja azokat a családokat, akik szeretnek kirándulni, kedvelik a szabadtéri programokat és az aktív pihenés hívei. Gyerekbarát szállás lévén az alap gyerekbarát felszereltségen kívül van játszószobájuk és játszóterük, valamint szerveznek gyerek animációs programokat is. A hotel különlegessége, hogy lehetőség van lovaglásra, csónak- és kerékpárbérlésre, horgászatra, és különféle sportok, mint például a pétanque, a lengőteke vagy a strandröplabda kipróbálására is.

7. Club Dobogómajor***+superior Cserszegtomaj

Ezt a gyerekbarát szállást azoknak ajánljuk, akik szeretik az állatokat, itt ugyanis egy komplett kis állatfarm várja a gyereket. Emellett a szállás területén két játszótér is található, rossz időben pedig a játszóházban tombolhatnak az apróságok. Ha a fenti okok még nem győztek meg, hogy itt töltsétek a tavaszi szünetet, még egy érv szól mellette: ez Top 7-es listánk legpénztárcabarátabb ajánlata!

+1 bónusz tipp: Családi élmények történelmi környezetben, a sümegi Hotel Kapitányban:

Ti tudjátok már, hol töltitek a tavaszi szünetet?

Ha a tavaszi szünetre olyan szálláshelyet kerestek, ami 100%-ban gyerekbarát, de nektek is tartogat élményeket, nézzétek meg a Top 7 gyerekbarát szálloda ajánlatunkat!

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version