ToplistákCsaládi kiruccanásŐszi élményszüretWellness + Hotelek

TOP 5 belföldi szálláshelyem az őszi pihenéshez

1 perces olvasási idő
Hotel Residence Siófok****+superior

Amikor az idő hűvösebbre vált, és legszívesebben ki sem mozdulnánk otthonról, mindig kedvet kapok, hogy meglátogassam valamely hazai wellness szállodánk egyikét. A beltéri medencében, vagy a szaunában relaxálva újult erővel felkészülhetünk a mindennapok kihívásaira. De hogy hova is érdemes utazni? Segítek egy kicsit a választásban!

Hotel Residence SIófok ****+superior

1. Hotel Residence Siófok****+superior

Siófokon, mikor már a város kiürül, megtapasztalhatjuk a Balaton igazi csodáját: kristálytiszta víz és lágy szellő. A partról visszatérve a szálloda beltéri wellnessrészlege többféle szaunával, illetve medencével vár minket.

Hotel Residence Siófok****+superior

Számomra az egyik legfontosabb tényező a tisztaság, viszont itt ebbe sem tudtam belekötni, ráadásul az épület egészében az illat fantasztikus! Kiemelném még a személyzetet is, bármerre jártam, mindig mosollyal fogadtak!

Még több információ a szállodáról >>

2. Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok****

A hely, ahova gyerekes családoknak egyszer kötelező ellátogatnia! Legyen szó bármilyen korú gyermekről, mindenki megtalálja a számára érdekes programot.

Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok****

Rossz idő esetén Bobóország  nyújt szórakozási lehetőséget, jó időben pedig megannyi kültéri program közül válogathatunk. Természetesen a Resortnak van wellness részlege is, amennyiben a fürdés mellett döntenénk. Családommal többször élveztük az alsópáhoki vendégszeretetet, mindig szívesen ajánlom ismerőseimnek.

Tudj meg többet a Kolping Hotel szolgáltatásairól >>

3. Hotel Cascade Resort Spa & Conference Demjén****

Egertől csupán 20 percnyire helyezkedik el a Cascade Resort. A szálloda hangulata igazán természetközeli élményt nyújt, mivel a belső tereket a víz, a fa, a levegő és a tűz inspirálta.

Hotel Cascade Resort Spa & Conference Demjén ****

Közvetlen közelében található a gyógy- és a barlangfürdő, így fürdési lehetőségben nincs hiány! A barlang 1500 négyzetméternyi vízfelülettel rendelkezik, és az Avatar film ihlette. Ha inkább a szabadban tartózkodnánk, akkor a kültéri termálvízben nyugodtan eltölthetünk néhány kellemes órát!

További részletek a demjéni szállodáról >>

4. Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók

Tudtad, hogy a Saliris szó “sószivárványt” jelent? Ez az elnevezés Egerszalók jelképére, a sódombra és a szálloda által képviselt sokszínűségre utal. De nem ez az egyetlen érdekesség a szállodával kapcsolatban.

Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók ****+superior

Utazzunk családdal, vagy akár a párunkkal, garantáltan kipihenten fogunk távozni.

Szállásfoglalás >>

5. Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza****+superior

A legszebb panorámával rendelkező szállás, ahol valaha jártam. Már az ide vezető út is elbűvöl így ősszel, a Mátra káprázatos színekben pompázik.

Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza****+superior

A környékbeli programok és látnivalók palettája igen széles, de ha amellett döntenénk, hogy a hely szolgáltatásait élvezzük, úgy sem fogunk unatkozni. Ha az étteremben egész nap csak ücsörögnénk, az is rendkívüli élményt nyújtana, viszont ha ehhez még hozzáadjuk az isteni ízeket, amiket itt kóstolhatunk, nem fogunk csalódni!

Nézegess további fotókat a mátrai szállodáról >>

Remélem tudtam segíteni a következő úticél megválasztásában! Te hova utaznál szívesen?

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%