Tippek utazáshoz

Utazás RESTART 2020 -jön a nyár legnagyobb akciója

1 perces olvasási idő
Utazás Restart 2020 - várva-várt nyaralások újranyitási akciókkal

Keresztülhúzta a külföldi vakációs tervedet a koronavírus? Akciós belföldi nyaralás után kutatsz? Maradj itthon, na de hogy nyaralhatsz belföldön olcsóbban? Van egy jó hírünk! Várva-várt nyaralásokkal és újranyitási akciókkal indítja be a szezont a Szallas.hu és a Maiutazas.hu. Június 11-én rajtol az Utazás RESTART kampány, amelyben most először találkozhattok nyári akciókkal. Az emlékeztetőre már most fel tudtok iratkozni!

UTAZÁS RESTART: Indítsuk újra közösen a hazai turizmust

Magyarország legismertebb online szereplői a Szallas.hu és Maiutazas.hu most először fognak össze, hogy közös akcióval elhozzák Neked a nyár legjobb ajánlatait és a legjobb árak közül válogathass! 

Az idei év jelentős változást hozott minden szektor, de legfőképp a turizmus számára, erről itt írtunk bővebben. A koronavírus kirobbanása után eddig példa nélküli leállás következett, mintegy 60 napig bezárt az összes magyar szálláshely és vendéglátó egység. A turizmusban kiemelkedő az egymásra utaltság: ha egy gyógyfürdő csődbe megy, akkor a környék szálláshelyeinek és vendéglátóhelyeinek se lesz vendége. Ezt szeretnénk megelőzni a Ti segítségetekkel!

A Szallas.hu és Maiutazas.hu közös célja, hogy mindenki számára elérhető utazásokat hozzanak ezzel újraindítsák a hazai turizmust. Összességében a magyarországi turizmus élénkítésével sokat tehetünk, hogy kevesebben váljanak munkanélkülivé Magyarországon és kisebb legyen a gazdasági visszaesés. Szükségünk van Rád is!

Nyaralás 2020 Magyarországon: várva-várt nyaralások újranyitási akciókkal

Az Utazás RESTART 2020-on hazai hotelek kínálatai, vendégházak akciós ajánlatai, wellness hétvégék és egyéb utazási ajánlatok között böngészhetsz 2020. június 11. és 17. között. A belföldi akciós szállások közt a legnépszerűbb wellnesshoteleket és úticélokat, mint Balaton, Hajdúszoboszló, Hévíz garantáltan megtalálod! 

Milyen akciókat találsz majd?

🔥🔥Előrefizetés és lemondási díj nélkül is foglalhatsz a Szallas.hu akciós kínálatában, ahol az ország minden szegletéből elérhetőek a hotelek, apartmanok és vízparti nyaralók kedvezményei legalább -12% kedvezménnyel. Az indulási időpontodat szabadon választhatod minden Szallas.hu-s ajánlat esetén. 

🔥🔥Exkluzív szállodák utalványai akár -60% kedvezménnyel a Maiutazas.hu kínálatából, ahol, utazásod időpontját nem fontos előre tudnod, később is eldöntheted. Bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethetsz online.

Biztosítsd be a helyed idén nyáron – Iratkozz fel!

Iratkozz fel a hírlevélre ide kattintva június 10-ig, hogy emlékeztetőnkkel értesülj azonnal, ha elSTARTolnak az újranyitási akciók! Június 11-én elküldjük a legjobb újranyitási akciókat és szállás ajánlatokat. Figyeld az emlékeztetőnket, hogy az elsők között válogathass a nyár legjobb árai közül! 

🔥 RESTART! FELIRATKOZOM A NYÁR LEGJOBB AJÁNLATAIRA>> 🔥

3 tipp, így utazz olcsóbban 2020-ban a koronavírus után:

  1. Ne maradj le az újranyitási akciókról, iratkozz fel az Utazás RESTART hírlevélre, hogy akár már elsőként értesülj a legnagyobb kedvezményekről! >> szallas.hu/utazas-restart-2020
  2. Június 11-én csütörtökön kövesd figyelemmel a hírlevélben vagy a Szallas.hu és Maiutazas.hu oldalain oldalán közzétett olcsó ajánlatokat.
    Figyelem, lesznek olyan limitált számú utalványok is, amelyekre csak a leggyorsabbak tudnak szert tenni, hiszen az Utazás RESTART akciói csak 1 héten át elérhetők.
  3. Válogass a legjobb árak közül! Foglald le és biztosítsd be a kedvenc helyedet a nyárra vagy vásárolj hosszú lejáratú utazási utalványt június 17-ig! 

Ha te is izgatottan várod, mivel készülünk, segíts te is barátaidnak egy megosztással, hogy ők se maradjanak le!

Az Utazás RESTART 2020 túl jó lesz ahhoz, hogy kihagyjátok!

💛

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%