Nyári vakáció

Utazási horoszkóp – Mutatjuk, merre utazz a csillagjegyed szerint!

2 perces olvasási idő

Még sosem gondoltál arra, hogy a csillagjegyednek megfelelően válassz a nyaraláshoz úti célt? Itt az ideje, hogy megfogadd tippjeinket, ráadásul garantáljuk, hogy bárhova utazol, rengeteg élményben lesz részed az alábbi horoszkóp alapján!

Utazási horoszkóp – Mutatjuk, merre utazz a csillagjegyed szerint!

Ezt próbáld ki, ha KOS vagy! 

Kedveled a forró, napos helyeket, ahol a passzív kikapcsolódás mellett a rendhagyó vízi sportokat is kipróbálhatod? Vedd célba a Lupa-tó birodalmát, és teszteld, mennyire fekszik nálad az eFoil, a wakeboard, és a SUP! Keress szállást Szentendrén, és esténként sétálj egy nagyot a Duna korzón, meglátod, fantasztikus élményben lesz részed! 

Szállások Szentendrén >>

Utazási horoszkóp – Mutatjuk, merre utazz a csillagjegyed szerint!
Lupa-tó

Mit ajánlunk, ha BIKA vagy?

Élvezed a nyugalmat, szívesen vagy a családod és a barátaid társaságában, és utazás közben is örömmel ismerkedsz meg a helyi specialitásokkal? Bánk ideális úti cél számodra. A festői környezetben fekvő Bánki-tó és a környék hangulata garantáltan levesz a lábadról. 

Szállástipp! A Tó Wellness Hotel Bánk legszebb részén fekszik, éttermében nógrádi különlegességeket, szezonális finomságokat, vegetáriánus, és húsimádó fogásokat, illetve különleges magyar borokat kóstolhatsz. 

Utazási horoszkóp – Mutatjuk, merre utazz a csillagjegyed szerint!
Tó Wellness Hotel Bánk

Tökéletes úti cél, ha IKREK vagy 

Szeretsz utazni, és nem mondasz nemet a pörgésre? Ha az Ikrek jegyében születtél, biztosan élvezed, ha a nyaralás alatt változatos programokon vehetsz részt, éppen ezért egy Balaton-körút remek kihívásnak ígérkezik számodra. Akár autóval, motorral vagy biciklivel indulsz útnak, törekedj arra, hogy minél több élményben legyen részed! 

A legjobb balatoni szálláshelyek >>

Utazási horoszkóp – Mutatjuk, merre utazz a csillagjegyed szerint!
A halász és a révész szobra Balatonfüreden

Merre utazz, ha RÁK vagy? 

A Rákok szeretik a családjukkal megosztani a szabadidejüket, az ideális nyaralóhely számukra mindenképpen vízpart közelében található. Ismerd meg Békésszentandrás vadregényes világát, ahol a csend és a nyugalom minden nyaralóban alapfelszereltség, a közelben ráadásul rengeteg program és látnivaló vár Szarvason! 

Szálláshelyek Békésszentandráson >>

Szállástipp! A Cseresznyevirág Vendégház 2 szobával, és 6 férőhellyel várja vendégeit a Kákafoki holtágon. A vízparti gyermekbarát nyaraló fedett terasszal, kerti bútorokkal és saját stéggel rendelkezik.

Utazási horoszkóp – Mutatjuk, merre utazz a csillagjegyed szerint!
Cseresznyevirág Vendégház

Ideális úti cél, ha OROSZLÁN vagy 

Az Oroszlánok szeretik a napozást, és a strandolást, de nem mondanak nemet a szórakozásra, a sportokra és a kalandokra sem. Éppen ezért, ha Oroszlán vagy, Siófok rengeteg élményt tartogat számodra. A fürdőzés mellett fedezd fel a Víztorony, vagy az Óriáskerék tetejéről a balatoni panorámát, esténként pedig vesd bele magad a Petőfi sétány forgatagába!

Siófoki szállást keresel? >>

Utazási horoszkóp – Mutatjuk, merre utazz a csillagjegyed szerint!
Siófoki víztorony

Mit ajánlunk neked, ha SZŰZ vagy?  

A Szüzek szeretik azokat a nyaralóhelyeket, amelyek közelében történelmi nevezetességek, kulturális programok és érdekességek várják őket. Visegrád remek kirándulóhely, a Királyi Palota, a Salamon-torony és a Fellegvár mellett keresd fel a Sibrik-dombot és a Zsitvay-kilátót is. 

Szállástipp! A Villa Harmónia Visegrád a patakparton fekszik, a szálláshelyen grillezésre, bográcsozásra és kemencében sütésre is van lehetőség. Jó hír, hogy finn szauna, infra szauna, és sókabin is várja a vendégeket. 

Tökéletes úti cél, ha MÉRLEG vagy 

Kedveled a nyugalmat és a kényelmet, ráadásul boldogan pihensz a szeretteiddel? Válaszd úti célnak Lillafüredet, ahol sok időt tölthetsz el a szabadban a friss levegőn, emellett csónakázásra, vonatozásra és libegőzésre is elcsábulhatsz. 

Lillafüred legjobb szálláshelyei >>

Utazási horoszkóp – Mutatjuk, merre utazz a csillagjegyed szerint!

Merre utazz, ha SKORPIÓ vagy? 

Fergeteges lendülettel vágsz bele az izgalmas programokba? Kíváncsian várod a kalandokat és a vízparti élményeket? Tölts el néhány napot Pécsen! A mediterrán hangulatú város éjszakai élete igazán pezsdítő, nappal pedig vár egy kis történelmi városnézés. A közelben fürödhetsz is, az Orfűi-tó nagy népszerűségnek örvend a helyiek és a kirándulók körében. 

Szálláshelyek Pécs közelében >>

Pécsi belváros

Ide utazz, ha NYILAS vagy! 

Az elmúlt években egyre népszerűbb úti cél lett az Őrség, köszönhetően az elképesztő természeti kincseinek, néprajzi értékeinek, kulináris finomságainak és a környék nyugalmának. A Nyilas jegy szülöttei nagy utazók és felfedezők, ezért szinte biztos, hogy ez a kaland is különleges helyet tölt majd be a szívedben.

Az Őrségben keresel szálláshelyet? >>

Pityerszeri Skanzen, Szalafő

Ezt a helyet imádod majd, ha BAK vagy 

A Bakok kedvelik a csendes, nyugalmas pihenést, így a nyaralás akkor tökéletes számukra, ha a kikapcsolódás ideje alatt kirándulhatnak, és a friss levegőn töltekezhetnek fel energiával. Ha Bak vagy, biztosan örök életre szóló élmény lesz számodra, ha felfedezed a Börzsöny legszebb részeit. Vár a Kemencei Erdei Vasút, Drégely vára, és Csóványosi-kilátó! 

Szállástipp! A Gyere Be Vendégház Drégelypalánkon, a Börzsöny szívében fekszik, különlegessége, hogy gyermekbarát és állatbarát szálláshely. A kertben bográcsozási, és grillezési lehetőség várja a vendégeket. 

Gyere Be Vendégház Drégelypalánk

Ez lesz a kedvenc úti célod, ha VÍZÖNTŐ vagy 

Nincs olyan Vízöntő, aki ne imádna egy olyan kikapcsolódást, amely szokatlan, és rendhagyó élményeket tartogat számára. Ha te is Vízöntő vagy, és odavagy a változatosságért, utazz Balatonboglárra, ahol felkapaszkodhatsz az éjszaka kivilágított Gömbkilátóhoz, kipróbálhatod az erdei bobpályát, és a közelben a balatoni naplemente mellett még hajózás programok is várnak.

Foglalj szállást Balatonboglár környékén! >>

Gömbkilátó

Merre utazz, ha HALAK vagy? 

A Halak általában minden olyan programot kedvelnek, amelynek a vízhez van köze. Legyen szó úszásról, horgászatról vagy csónakázásról, te biztosan élvezni fogod, ha Tatára, a vizek városába utazol. Sétahajózz az Öreg-tavon, horgássz a Cseke-tó vagy a Derítő-tó partján, strandoláshoz pedig remek hely a tatai Fényes Fürdő! 

Itt szállj meg, ha Tatán jársz! >>

Derítő-tó

Rengeteg program és élmény vár rád, ha a csillagjegyed alapján választasz úti célt. Foglalj szállást kínálatunkból, és fedezd fel a környék legizgalmasabb részeit! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%