Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásNyári vakációRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásVidéki víkend

Kerüljétek el a tömeget ezekben a varázslatos, vidéki vendégházakban!

1 perces olvasási idő
Varázslatos, vidéki vendégházak - távol a tömegtől

Ti is odavagytok a bájos vidéki vendégházak és falusi porták hangulatáért, ahol a madár sem jár? Akkor szerencsétek van, mert elhoztuk nektek a legjobb kiadó szálláshelyeket – távol a tömegtől! A legtöbb úti cél közelében pedig még csobbanni is lehet!

Varázslatos, vidéki vendégházak – távol a tömegtől

1. Az otthon kényelme: Günter Vendégház, Hajdúnánás

Egy rövid sétára a Hajdúnánási Gyógyfürdőtől, csendes és nyugodt nyaraló övezetben fekszik a Günter Vendégház, mely az otthon kényelmével ajándékoz meg titeket. A 8 fő befogadására alkalmas házikóban a jól felszereltség mellett gyereksarkot is kialakítottak a legkisebbeknek.

Kattintsatok IDE a foglaláshoz! >>

2. Ki sem kell mozdulni: Szárcsa Vendégház, Hajdúnánás

Szeretnétek olyan szálláshelyet választani, ahol biztosan nem fogtok unatkozni? Nos, a takaros Szárcsa Vendégház pont ilyen! Vívjatok ping-pong csatákat, vagy pattanjatok be a pezsgőfürdőbe, miközben a gyerekek birtokba veszik a játszóteret! 

Kattintsatok IDE a foglaláshoz! >>

3. Madárdalos meseház: Blue Window Apartman, Csongrád

Egy bájos, 10 fős apartmant mutatunk nektek pár lépésre a Körös-torok Szabadstrandtól, ahol végre elrejtőzhettek a világ elől azokkal, akikkel szeretnétek. Ne hagyjátok ki a szabadtéri sütögetést, a hangulatos teraszon való borozgatást és a környék nyújtotta számos szórakozási lehetőséget a túrázástól a horgászáson át csónakázásig!

Kattintsatok IDE a foglaláshoz! >>

4. Komfortos és modern: Lux apartman Cserkeszőlő

A gazdag felszereltség és a kényelem kéz a kézben jár ebben a remek, légkondicionált apartmanban, mely akár 6 főt is el tud szállásolni. Térjetek be ide, és adjátok át magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak!

Kattintsatok IDE a foglaláshoz >>

5. Vízi kalandok mellé: Kert Apartman, Cserkeszőlő

A Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő közvetlen közelében kerestek jó ár-érték arányban szálláshelyet? Akkor nézzétek meg közelebbről a Kert Apartmant, mely ízléses berendezéssel és jól felszereltséggel garantálja a tökéletes vakációt – ráadásul a kertben bármikor bográcsozhattok vagy grillezhettek is!

Kattintsatok IDE a foglaláshoz! >>

6. Pihentető pillanatok: Jókai Apartman, Kaba

Nagy, rendezett, sziklakerttel díszített udvaron áll a Jókai Apartman, mely alig 100 méterre helyezkedik el a Kabai Városi Gyógyfürdőtől. A 2 darab, 3 fős lakrészben zuhanyzós fürdőszobák és konyhablokk is található.

Kattintsatok IDE a foglaláshoz! >>

7. Egy szelet vidék: Tornácos Vendégház, Hajdúnánás

Nem csak megkapó, vidéki hangulatot találhattok a Tornácos Vendégház portáján járva, hanem szuper élményeket is. Szép időben élvezhetitek a gyümölcsfákkal, virágokkal, kemencével tarkított udvart, ha pedig kedvetek tartja, akkor bent még biliárdozhattok is!

Kattintsatok IDE a foglaláshoz! >>

8. Élmények a Tisza-parton: Hóbort Üdülő, Dombrád

A Tisza-parttól pár lépésnyire bohókás faházakban hajthatjátok álomra a fejeteket, ha Ti is úgy akarjátok. A szabadtéri sütögetési lehetőségeken túl pedig rengeteg sportprogram közül is választhattok. Próbáljátok ki mindet!

Kattintsatok IDE a foglaláshoz! >>

9. Dézsafürdőtől a nyugágyig: Vidéki Ház Apartman Őrségi Vendégház, Kerkafalva

Egyedülálló, pazar építészeti megoldások várják a vendégeket ezen a varázslatos miliővel bíró, romantikus szálláshelyen. Ejtőzzetek a nyugágyban, merüljetek el a dézsafürdő melegében, vagy csak pihenjetek meg az árnyas lugasok alatt… ez a hely biztosan a szívetek csücske lesz!

Kattintsatok IDE a foglaláshoz! >>

10. Őrségi béke: 100Bárányos Vendégház, Szalafő

Hangolódjatok rá a pihenésre ebben a természet közeli, egyedi vendégházban, ahol az Őrségben lakó madarak dalára ébredhettek, miközben a forró, reggeli kávét kortyolgatjátok! Plusz pont, hogy kedvenceket is szívesen látnak!

Kattintsatok IDE a foglaláshoz! >>

11. Ideális búvóhely: Hármashatár Vendégház, Felsőszölnök

Azoknak, akik szívesen maguk mögött tudnák a város zaját, ideális választás lehet a Hármashatár Vendégház, ahol jól felszerelt konyha és tv sarok is helyet kapott. A vidéki vendégházak hangulatát idéző külső, azonban minden igényt és kényelmet kielégítő belső vár.

Kattintsatok IDE a foglaláshoz! >>

12. Egy barátságos hely: Kemencés Kuckó Vendégház, Őriszentpéter

Szép, csendes környezetben pihenhettek, ha a Kemencés Kuckó Vendégházba foglaltok. A kedves házigazdák pedig örömmel útbaigazítanak majd titeket: melyik látnivalókat érdemes felfedezni a környéken.

Kattintsatok IDE a foglaláshoz! >>

13. Csak természetesen: ÖKO-Land Bánk

Töltődjetek fel a Börzsöny lábánál fekvő ÖKO-Landen, ahol gerendaházakban alhattok. Ráadásul, ha szeretnétek, akkor a közeli Bánki-tóban meg is mártózhattok!

Kattintsatok IDE a foglaláshoz! >>

Még több szálláshelyet (nem csak vidéki vendégházakat) találtok a szallas.hu oldalán >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%