Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Vendvidéki Pihenőházak Felsőszölnök – Bújj el a világ elől az ország legnyugatibb falucskájában

1 perces olvasási idő

A Vendvidéki Pihenőházak Felsőszölnök lenyűgöző erdők, hatalmas, dombra futó kertek, útszéli feszületek és haranglábak között állnak, olyan távol a tömegtől és a városi nyüzsgéstől, amennyire csak lehetséges. Elhelyezkedése is nagyon különleges: az osztrák-magyar-szlovén határtól alig néhány kilométernyire található, itt várja tárt kapukkal mindazokat, akik tökéletes elvonulásra, nyugalomra vágynak. 

Vendvidéki Pihenőházak Felsőszölnök

Merre keresd a Vendvidéki Pihenőházak Felsőszölnököt?

Felsőszölnök szerényen bújik meg az Őrségi Nemzeti Park területén, pedig büszkélkedhetne például azzal, hogy ő az ország legnyugatibb falucskája. A Vendvidéknek nevezett, egyedülálló természeti értékeket magáénak tudó kis tájegységben találod meg, ahol máig sok ősöreg erdőfolt megmaradt. Ez a terület Magyarország legnagyobb szlovén közösségének ad otthont. Neve is innen ered, mivel a szlovének hagyományos magyar neve vendek.

Vendvidéki Pihenőházak Felsőszölnök – Bújj el a világ elől az ország legnyugatibb falucskájában

Vendvidéki Pihenőházak Felsőszölnök, a tökéletes szálláshely mindenkinek

A Vendvidéki Pihenőházak Felsőszölnök az egyik legjobb szálláshely az Őrségben nagyobb családok és társaságok számára, hisz a két épületben egyszerre akár 12 vendég is kényelmesen elfér. Az igényes családbarát vendégházak felszereltsége több, mint kitűnő, a tulajdonosok praktikusan, a minőséget szem előtt tartva tervezték és rendezték be mindkettőt. Ennek köszönhetően teljes kényelemben, tisztaságban pihenhettek, és minden eszköz rendelkezésre áll például egy jóízű főzőcskézéshez.

Habár a két pihenőház közel van egymáshoz, bejáratuk épp egymással ellentétes oldalon nyílik, így a vidám társasági élet mellett megmarad az intim szféra is. Ha akarod, kiülhetsz a saját teraszodra egy bögre kávéval, és a madárcsicsergést hallgatva gyönyörködhetsz a vendégházat körülvevő kert szépségében. A bababarát őrségi szálláshelyen asztali etetőszék és kiságy is része a berendezésnek. 

Wellness és kikapcsolódás a Vendvidéki Pihenőházak Felsőszölnökben

Ha azt gondolnád, hogy egy aprócska őrségi faluban nemigen találhatóak wellness szálláshelyek, akkor tévedsz. A szállás kiváló wellness szolgáltatásokat kínál egész évben a náluk vendégeskedőknek. Szaunaház többféle szaunával, merülőmedence, és télen-nyáron használható fűtött dézsafürdő egyaránt megtalálható itt. Egy kellemes szaunázás után ejtőzhettek egy nagyot a pihenőszékekben.

Vendvidéki Pihenőházak Felsőszölnök – Bújj el a világ elől az ország legnyugatibb falucskájában

A Vendvidéki Pihenőházak a gyerekek számára is kínálnak játékokat, izgalmas szórakozási lehetőségeket. A kertben szép kis fajátszótér várja őket, s ha az idő nem a legszebb, díjnyertes társasjátékokkal, sőt, Nintendo WII-vel is játszhatnak, melyhez kifejezetten gyerekbarát játékokat válogattak össze. 

Programlehetőségek a Vendvidéki Pihenőházak Felsőszölnök környékén

A Vendvidéki Pihenőházak Felsőszölnök környékén mindenki talál tökéletes kikapcsolódási lehetőséget. Akik szívesen fedeznék fel a Vendvidéket, szép túrákat tehetnek bakancsban és kerékpárral egyaránt, annál is inkább, mivel a vendégházak előtt nemzetközi kerékpárút van kijelölve. A vízi kalandok szerelmesei a közeli Szentgotthárdról induló kenutúrákon is részt vehetnek a Rába folyón.  

A Vendvidék kerékpárral is bejárható

A vendégházak 50 kilométeres körzetében világszínvonalú fürdők és aquaparkok találhatóak, Magyarországon, Szlovéniában és Ausztriában egyaránt. A kisebbeknek hatalmas élmény lehet az Ausztriában található dinoszaurusz park vagy a herberstein-i állatkert. A közeli pityerszeri skanzenben kézműves foglalkozásokon is részt vehetnek a gyerekek, de első osztályú gokartpálya is működik itt. A környék számtalan gasztronómiai élményt kínál, kiváló éttermek, borászatok várják a vendégeket az Őrségben, a Vendvidéken és Burgenlandban.

Ha önálló kiadó vendégházat keresel az Őrségben családnak vagy baráti társaságnak, a Vendvidéki Pihenőházak Felsőszölnök lesz a legjobb választás, hisz mindent tud, ami tökéletessé teszi majd a pihenéseteket. Ha a szallas.hu-n foglalsz, kedvezménykuponokkal is megajándékozunk, hogy üdülésetek még több élményt adjon. Tovább a szálláshely oldalára >>

(fotók: szallas.hu, pixabay)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%