Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásVidéki vendégség

Utánozhatatlan vizes élmények Bükfürdőn (szállástippekkel)

1 perces olvasási idő

Kiadós wellness élményekre vágytok, vagy kiélveznétek az utolsó napsugarakat egy szuper strandon? Akkor vegyétek az irányt Bükfürdő felé, és látogassatok el a gyógyvízéről is híres fürdőbe, ahol számos vízi kaland vár rátok! Hotel? Apartman? Kemping? Mutatjuk azt is, melyik szálláshelyekre érdemes foglalni! Utánozhatatlan vizes élmények Bükfürdőn!

Utánozhatatlan vizes élmények Bükfürdőn

Az Alpokalja és a Kisalföld találkozásánál fekszik Nyugat-Magyarország egyik legkitűnőbb fürdővárosa: Bük, mely Európában is hírnevet szerzett már magának kiváló gyógyvízének köszönhetően. Kíváncsiak vagytok, hogy mit lehet csinálni hazánk második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdőjében, valamint milyen izgalmas látnivalókat, programokat érdemes felfedezni?  Akkor tartsatok velünk!

Bükfürdő Thermal & Spa – Élmények hullámain…

A Bükfürdő Thermal & Spa minden korosztálynak, minden évszakban lehetőséget kínál a felhőtlen kikapcsolódásra. A 14 hektáros komplexumban 34 medencéből választhattok az időjárásnak és az igényeiteknek megfelelően. A legkisebbek imádni fogják a vízi- és szárazföldi játszótereket, valamint az élményelemekben gazdag pancsolókat is. Azok, akik aktív kikapcsolódásra vágynak, a sportpályákon levezethetik a felesleges energiákat. Csobbanjatok a hullám- és ugróöbölben, tegyétek próbára a bátorságotokat a vízi csúszdákon, vagy lazítsatok a függőágyakon az árnyas fák alatt! Ha pedig borúsra fordul az időjárás, akkor a beltéri medencékben is tudtok úszkálni, az ásványi anyagban gazdag, különleges gyógyvizekben. Utána szusszanjatok egyet a galériás pihenőterekben!

TIPP: Érdemes átböngészni a fürdő honlapját, mert számos animációs program és kedvezmény is igénybe vehető a belépéskor – idősebbeknek nyugdíjas akcióval is készülnek!  

Kristálytorony Kalandpark

Egy kis kihívásra vágytok? Semmi gond! Keressétek fel a Kristálytoron Kalandparkot, ahol adrenalin bombákban nem lesz hiány! Az itt található 90 elem, az óriás hinta és a 200 méteres Flying Fox csúszás garantálja az élményeket, ahogy a 3 szintes, 17 méteres magas pálya is, mely egyedülálló Magyarországon. Egyensúlyozzatok a levegőben, légtornászkodjatok a biciklin – mindezt szédítő magasságban!

Utánozhatatlan vizes élmények Bükfürdőn (+ szállástippek)
Kristálytorony Kalandpark

A természet kincsei

Masszíroztassátok ki a lábaitokat a Kneipp Parkban, ahol mezítláb járhatjátok be az 500 méteres száraztaposót, melyen váltakozik a faháncsos, a homokos és a kavicsos talaj. A vérkeringést serkentő és érfalakat erősítő tevékenység közben pedig elmerülhettek a természet szépségében! Ne felejtsetek el megpihenni a hangulatos Organikus ponton!

Itt szálljatok meg, ha mentek

1. Vízi csibéknek ajánlott: Hotel Piroska Bükfürdő

Nem kell tovább keresnetek a tökéletes szálláshelyet, mert a Hotel Piroska minden elemében jó választás. Hajtsátok álomra a fejeteket a csodaszép és kényelmes szobákban, napközben pedig lazítsatok a wellness részlegben, ahol szaunát, jakuzzit és hűsítő medencét is találtok! Válasszátok mindehhez a félpanziós ellátást, és kóstoljátok meg a finom ételeket is!

2. Lazítás a családdal: Apartman Hotel Bükfürdő***

A nyugtató, zöldövezetben meghúzódó Apartman Hotel*** karnyújtásnyira helyezkedik el a fürdőtől. A kényelmes és igényes szobákban mindent megtaláltok, amire szükségetek lesz egy kitűnő vakációhoz. Fedezzétek fel a saját étterem ízeit vagy ejtőzzetek a sókamrában! Családosoknak ideális, az itt található gyermekjátszóháznak köszönhetően. Ráadásul 3 éves korig nem kell fizetni az éjszakák után.

3. Magyaros vendégszeretet: Rigótanya Relax & Wellness Bükfürdő

Maxoljátok ki a testi-lelki feltöltődést ezen a színvonalas szálláshelyen, ahol széles szobakínálatból és kényeztető wellness örömökből választhattok! Méregtelenítsetek az illóolajokkal felturbózott szaunákban, és ha az időjárás engedi, akkor csobbanjatok a kültéri medence kristálytiszta vizében! 

Fogadjátok meg a tippjeinket és szerezzetek magatoknak és szeretteiteknek is egy felejthetetlen nyaralást, ahol élményekben és kalandokban sem lesz hiány! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%