BalcsiCsaládi kiruccanásÍzkalandNyári vakációVízparti szállások

Zamárdi nyári programok és szállások

1 perces olvasási idő

A dél-balatoni Zamárdi a nyári programok révén az utóbbi években egyre jobban bekerült a köztudatba. Idén nyáron sem fogtok unatkozni, ha Zamárdiba mentek nyaralni. Balatonsound, Be My Lake, Strand Fesztivál, Rosé Fesztivál, hogy csak néhányat említsünk az utóbbi évtizedben egyre nagyobb közönséget vonzó zamárdi programok közül. És akkor még ott van a Balaton különlegesen kék, kellemes vize és a hosszú part meg a zamárdi strandok. Íme, néhány zamárdi nyári program és helyszín!

Zamárdi programok, kalandok, strandok és gasztronómia

Balaton Sound

Július 3-7. között ismét az elektronikát kedvelő partiarcoké a Zamárdi Balaton-part. Pörögjetek Armin Van Buuren, Nicky Romero, Paul Kalkbrenner, Marshello zenéjére!

Zamárdi programok

VII. Rosé Fesztivál

Ha szeretitek a jó rosét, ott a helyetek! Találkozhattok borászokkal, ehettek jókat, remek zenéket hallgathattok és mindenekelőtt kitűnő rosékat kóstolhattok július 18-21. között.

Zamárdi programok

B my Lake

Rendesen benne vagyunk már az augusztusban is, amikor Közép-Európa első számú szabadtéri underground elektronikus zenei fesztiválja megrendezésre kerül. Augusztus 21-24. között idén hatodik alkalommal.

Zamárdi strandok

Jegenye téri szabadstrand

Kedvelt családi strand, lassan mélyülő vízzel és egy cölöpökből kialakított öböllel Zamárdi keleti felén.

Zamárdi programok

T-Beach szabadstrand

A nádasokkal körülvett homokos, lassan mélyülő partszakasz a családosok számára ajánlott. Bérelhettek vízibicajt, kajakot és biztos, hogy még „bambi is kapható”.

Zamárdi programok

Zamárdi Nagystrand

A strand a Balaton Sound helyszíne is, de dj-k csak egy hosszú hétvégét pörgetnek itt. Csodás a kilátás Tihanyra, napozhattok, vízibicajozhattok, tudtok strandröplabdázni vagy akár szörfözni.

Zamárdi programok

Zamárdi látnivalók

Kőhegyi Kilátó

A Kőhegy közel 220 méteres tetejéről páratlan a zamárdi panoráma. A kilátót egy hajdani présház helyén építették. A 2000 őszén megnyitott torony egész évben nyitva tart.

10 hazai kilátó, ahonnan mesés a panoráma

Zamárdi programok
Kőhegyi kilátó Zamárdi

Zamárdi Kalandpark

Több mint 20 pályán próbálhatjátok ki magatokat a Zamárdi Kalandpark fáin. Gyerekek és felnőttek számára egyaránt állnak rendelkezésre pályák. Aki pedig a mélybe vetné magát, de szeretné túl is élni, itt azt is megteheti.

Zamárdi programok

ZamárdiRing

Az M7-es zamárdi lehajtójánál található ez az 550 méteres gokartpálya. Motorlárma és sebességimádók, volán mőgé! Gyerekek 125 centis magasságtól már vezethetnek.

Zamárdi programok
ZamárdiRing

Zamárdi éttermek

Paprika Csárda

Magyaros ételek, házi specialitások a menün. Az étteremből egy hangulatos borpince is nyílik. Egész évben étkezhettek itt.

Tiki Beach Bisztró

Különleges ételekkel, finom koktélokkal és laza estével vár titeket a Tiki. Van itt gyereksarok, érkezhettek kutyával, bicajjal, vagy vízről gumimatraccal, jó lesz!

Zamárdi programok

Pizza Pazza

A zamárdi szabadstrandon található pizzériában mediterrán konyha, tengeri külünlegességek várnak titeket. A pizzát fatüzelésű kemencében sütik.

Zamárdi programok

Zamárdi szállások

Kiválasztottunk néhányat a gazdag zamárdi szálláshely kínálatból.

Hotel Wellmarin Zamárdi ****+superior

123 szobájában 392-en férnek el. 2017-ben az Év Szállása Minőségi Díjának első helyezettje. A hotel közvetlenül a tó partján áll, kellemes környezetben.

Hotel Wellamarin Zamárdi****+superior

Hotel Família Zamárdi

Az 52 szobás Hotel Família a zamárdi szabadstrandtól 800 méterre, a 7-es főút szomszédságában vár titeket. Közel a Zamárdi Kalandpark és wellness szolgáltatásokat is kínálnak.

Hotel Família Zamárdi

Panzió Molnár Zamárdi

A foglaltsági adatok szerint igen népszerű ez a 13 szobás panzió. A strand alig néhány száz méterre található. A közelben büfék és éttermek sokasága vár mindenkit.

Panzió Molnár Zamárdi

Silver Beach Resort Zamárdi

A 10 apartmanos Silver Beach Resort a tóparthoz, strandokhoz közel található. Minden apartmannak saját konyhája van. Június 9. – szeptember 1. között tartanak nyitva.

Silver Beach Resort Zamárdi

Főnix Üdülőház Zamárdi

A Főnix Üdülőház Zamárdi központjában, a Balaton-parti szabadstrandtól 300 m-re található csendes, családias környezetben. 11 szobájában 32 fő fér el. És még medence is van.

Főnix Üdülőház Zamárdi

Ildikó Apartmanház Zamárdi

15 darab négyfős apartmant kínál a népszerű Ildikó Apartmanház. A szálláshely közel van a parthoz, de akár a kalandparkhoz is.

Ildikó Apartmanház Zamárdi

Medencés Nádtetős Ház Zamárdi

Különleges épület a Medencés Nádtetős ház. 14 apartmanjában 28 vendég szállásolható el. Közel vannak a strandok, így a fesztiválok is. Megszállhat veletek egy legfeljebb hat kilós macska vagy kutya.

Medencés Nádtetős Ház Zamárdi

Ha szeretitek a Balaton dél parti nyüzsgést, az eseménydús nyaralást, Zamárdi nektek való helyszín!

Bár bizonyos időszakokban a szálláshelyek igen népszerűek, szerencsére széles szálláshelyi kínálatból tudtok választani! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%