Családi kiruccanásVidéki vendégség

10+1 családi szálláshely trambulinnal, amit a gyerekek is imádni fognak

2 perces olvasási idő

Valljuk be, ha családi nyaralásról van szó, nem mindig könnyű összeegyeztetni a felnőttek nyugodt pihenését a gyerkőcök hiperaktivitásával. Szerencsére sok olyan családi apartman található itthon, ahol játszótérrel és egyéb gyerekbarát szolgáltatásokkal gondoskodnak róla, hogy a lurkó lefoglalja magát. Ezek közül is nagy kedvenc a trambulin! Következzen most 10 családi szálláshely trambulinnal: mindegy, hogy Balaton, Bakony, Eger vagy az Őrség – itt a gyerek kiugrálhatja magát, a szülők pedig szuper környezetben töltődhetnek fel!

10+1 családi apartman trambulinnal, amit a gyerekek is imádni fognak

10+1 családi apartman trambulinnal, amit a gyerekek is imádni fognak

Hópihe Apartmanok Bakonynána

Képzeld el, hogy egy fűthető kerti dézsában ázol, harapnivalóan friss levegőt szippantasz és zöld erdő vesz körül. A szállásod egy hangulatos faházikó, az udvarból pedig játszó gyerekzsivaj árad feléd, és a teljes nyugalomban csak egy gondolaton töprengsz: a közeli Kéktúrán kiránduljatok legközelebb, esetleg a Tés-Csőpusztán található barlangegyüttest fedezzétek fel, vagy inkább a bakonynánai római fürdő lesz a befutó? Ha itt foglaltok szállást, mindegy, hogy tél van vagy nyár, mert a 4 személyes apartman fűtéssel és légkondival felszerelt, így egész évben kiadják.

Szálláshely kínálatunk a Bakony-vidéken! >>

10+1 családi apartman trambulinnal, amit a gyerekek is imádni fognak
Hópihe Apartmanok Bakonynána

Szent Iván Apartman Eger

Az egy dolog, hogy Eger már önmagában főnyeremény, de ez az apartman a lehető legjobb helyen található: Eger kedvelt részén, az Almagyar dombon, a vár szomszédságában, a Dobó tértől 10 percre, panorámás helyen. Újszerűen felszerelt, modern apartmanok, ahol a gyümölcsfás kertben és a közös használatú, Bükkre nyíló teraszon is lehet egyet lazítani. A gyerekek nem csak a trambulint fogják imádni, de Eger megannyi látnivalóját és programját is >>

Itt tudtok foglalni Eger egyik legjobb családi apartmanjába >>

Balatonalmádi – Balatoni ház

Hiperaktívak a gyerkőcök? Nem baj, itt könnyű lesz lekötni a figyelmüket: a közelben kalandpark, kerékpárút, állatkert és erdei kirándulóösvény is garantálja az aktív kikapcsolódást. Ha ráadásul nagy család vagytok, még jobb: a ház hatalmas, akárcsak a hozzá tartozó 300 négyzetméteres, gondozott kert is. Ringatózzatok a hűs árnyékot adó fák alatti hintaágyban, míg a gyerekek kiugrálják magukat a trambulinon, vagy hintáznak, homokoznak! És ne felejtsétek: 10 év alatti lurkóknak ingyenes a szálláshely trambulinnal!

A részleteket itt találjátok a szállásról >>

Judit Nyaralóház Balatonederics

Balatonederics talán nem tartozik a legnépszerűbb balatoni települések közé, de éppen ebben rejlik a vonzereje. Nyugodt, csendes környék, mesés zöldövezettel: itt található a Judit Nyaralóház is. A tágas apartmanok mindegyikéhez tartozik terasz, amelyről a Keszthelyi-hegységre kaptok panorámát és persze ez is az egyik legjobb szálláshely trambulinnal.

Tovább a szállás oldalára >>

És hogy mit lehet csinálni a környéken? Egy kis ízelő: lehet horgászni, lovagolni, golfozni, a balatoni strand és az Afrika Múzeum körülbelül 1 km, a szigligeti vár pedig egy kellemes gyalogtúra. Ha autóval vagytok, ugorjatok át a megunhatatlan sümegi várhoz, vagy a tapolcai tavasbarlangokhoz! Ugye, hogy Balatonederics igazából milyen szuper helyen van? 

10+1 családi apartman trambulinnal, amit a gyerekek is imádni fognak
Judit Nyaralóház Balatonederics

Napsugár Apartmanház Balatonlelle – szálláshely trambulinnal

Az mind szép és jó, hogy napközben a gyerekeket lefoglalja a sok program, de azért a szülőknek is kellene egy kis pihenés! Az apartmanban este 10 után figyelnek arra, hogy hangos zene és buli ne zavarja a vendégeket, így teljes lesz a nyugalom. Egyébként minden adott az aktív kikapcsolódáshoz: az apartman mellett nyugágyas kert vár, trambulinnal, ping-pong asztallal és bográcsozó hellyel, a városban pedig go kart pálya és cirkusz is található. A Napfény Strand és Élményfürdő pedig csak 800 méter!

Tovább a szálláshely oldalára >>

Napsugár Apartmanház Balatonlelle

Barbara Wellness Panzió Keszthely

Legyen családias és vendégszerető a szállás, de ugyanakkor modernül felszerelt és wellness-szel is ellátott? Jó helyen keresgéltek, ennek az ötvözete a Barbara Wellness Panzió, ami Keszthely legszebb zöldövezetében fekszik, a strandtól csak 400 méterre. Mindenki megtalálja a számításait: az is, aki a szaunában szeretne lazítani, a környékbeli teniszpályát vagy lovaglást kipróbálni, az udvari játszótéren kalandozni egyet, vagy ugrálni egy hatalmasat a trambulinon. A sokat dicsért büfé- és kontinentális reggelijük pedig változatos és friss!

Irány Keszthely! Itt tudtok foglalni a wellness panzióba >>

10+1 családi apartman trambulinnal, amit a gyerekek is imádni fognak
Barbara Wellness Panzió Keszthely

István Ház Balatonkeresztúr

Ha nagycsalád vagytok, vagy több család és nagyobb baráti társasággal kerestek egy kellemes szálláshelyet trambulinnal 300 méterre egy balatoni szabadstrandtól, ne keressetek tovább! A Balatonmáriafürdői központtól pár száz méterre vár az István ház, ahol a 3 apartman külön és együtt is bérelhető. Igazi gyerekbarát hely, kisággyal, etetőszékkel, trambulinos játszótérrel az udvaron. Biciklit ingyen biztosítanak, így a napközbeni strandolás után levezetésnek tekerhettek egyet a környéken, vagy csak süssetek szalonnát a kertben!

Többgyerekes nagycsaládok, baráti társaságok, irány Balatonkeresztúr! >>

Erdélyi Major Nyíregyháza

Milyen lehet egy 10 hektáros szabadidő park területén megszállni, tó partján és erdő mellett? A puding próbája az evés, ha még nem szálltatok meg egy ilyen hatalmas kiterjedésű és mesés zöld környezet szívében, itt az idő. A 2 apartmanban összesen 7 fő fér el, a közelben lehet szabadtéren sütögetni, horgászni, vízi biciklizni, és persze a játszótér sem marad el, trambulinostól, mindenestül.  A csendes környezet adott a pihenéshez, de a látnivalóktól hemzsegő Nyíregyháza is csak egy pár perc autóval.

Foglalás és részletek >>

Rita Világa Apartman Vonyarcvashegy

A balatoni gyerekparadicsomot keresitek? Egy szóval tudunk válaszolni: Vonyarcvashegy. Na jó, azért kifejtjük: Vonyarcvashegyen található az egyik legjobb gyerekbarát strand, a Lidó Strand, ami homokos parttal és sok-sok gyerekbarát szolgáltatással vár, ráadásul tavaly el is nyerte a Balaton Családbarát Strandja címet. Ez az apartman 800 méterre található a parttól, 4 fős apartmanjai panorámásak, de még szauna és jacuzzi is van. A kicsik nem csak a trambulint, de a fedett pancsolót is imádni fogják!

Tovább az apartman oldalára >>

10+1 családi apartman trambulinnal, amit a gyerekek is imádni fognak
Rita Világa Apartman Vonyarcvashegy

Mihály Vendégház Őriszentpéter – szálláshely trambulinnal

Egy 3000 négyzetméteres, zárt telek csak neked és családtagjaidnak, medencével, golfpályával, játszótérrel, és két kis pónival a kisállat ólban… Klasszul hangzik, nem? Az Őrség mesébe illő, hullámzó lankái között bújik meg ez a barátságos vendégház, ahonnan garantáltan feltöltődve tértek haza. Többgyerekes családoknak, nagyobb baráti társaságoknak kifejezetten ideális. Az amerikai típusú konyhák remekül felszereltek, a földszinten pedig hangulatos társalgó található. Összesen 16 főt tudnak elszállásolni!

Fedezzétek fel családostul az Őrséget, itt tudtok foglalni >>

+ 1 TIPP: Borbarátok Apartmanok Bogács

Jöhet egy finom pohár bor a kertben ücsörögve, a madárcsicsergést hallgatva a Bükk ölén? A bogácsi termálfürdő közelében, Eger szomszédságában bújik meg a 8 apartman. A gyerekeket ping-pong, kerti focipálya, trambulin és játszótér várja. A közelben kirándulhattok egy jót, vagy elautózhattok Egerbe is! A szülők romantikázhatnak is egy kicsit – a borozók és a Cserép úti pincesor csak pár száz méterre van.

Foglaljatok Bogács trambulinos családi apartmanjában >>

10+1 családi apartman trambulinnal, amit a gyerekek is imádni fognak
Borbarátok Apartmanok Bogács

Ha a gyerekek szeretnek kint játszani, ti pedig kényelmes, jól felszerelt szállásra vágytok, válasszatok a fenti listából egy családi apartmant! Azt nem ígérjük, hogy a felnőtteknek nem jön majd meg a kedve egy jó kis ugráláshoz… 

Még több belföldi szálláshelyet a szallas.hu oldalán találtok >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%