Site icon Szallas.hu Blog

10 jacuzzis szállás az Őrségben és környékén őszre


Az Őrség a Nyugat-Dunántúl egyik legvonzóbb tája, amely három ország – Magyarország, Ausztria és Szlovénia – határán fekszik. Természeti és kulturális értékekben rendkívül gazdag, így egy őszi pihenéshez is tökéletes választás. Ha szereted és keresed a wellness szálláshelyeket, jó hírünk van: ebben az összeállításunkban jacuzzis szállásokat ajánlunk az Őrségben

Jacuzzis szállások az Őrségben

1. Kápolna Vendégház Kerkáskápolna

Egy 1910-ben épült parasztház felújításával született meg Kerkáskápolnán a Kápolna Vendégház, ahol a természet közelében, kényelmes körülmények között pihenhettek. Ideális választás azoknak a családoknak, kisebb társaságoknak, akik szeretnek kerékpáros vagy gyalogtúrákat tenni.

2. Almafás Jacuzzis Apartmanház Őrség Kerkakutas

Pompás szállás vár a természetben Kerkakutason, az Almafás Jacuzzis Apartmanházban, ahonnan pár perc alatt elérhető a Vadása-tó, illetve az ország egyik legszebb erdeje, ahol 120 éves fenyők, bükkösök közt sétálhatsz, és őzek, szarvasok nyomát követheted. A jacuzzis szálláshely kitűnően felszerelt, tágas apartmanjai családok, társaságok számára különösen ideálisak.  

Ha már az Őrségben jársz, ki ne hagyd a Pajta éttermet, ahová messze földről is érkeznek vendégek. Itt ismerheted meg őket bővebben >>

3. Szitakötő Vendégház Magyarszombatfa

Második otthonodnak érezheted a Szitakötő Vendégházat, ahová nem csak, hogy ingyenesen magaddal viheted négylábú kedvenceidet, de házi rétessel várnak, és még jacuzzit, szaunát is igénybe vehetsz.  Ha gyerekekkel utazol, őket az udvaron játszótér és ping-pong asztal várja, és számos babagondozási kellék.

4. Apát Panzió és Étterem Apátistvánfalva

Lenyűgöző erdei szálláshelyre bukkantál most, mely az Őrségi Nemzeti Park területén található, fenséges fenyvesek között. Családok és párok egyaránt találnak itt ideális szobatípust. A kültéri jacuzziban ejtőzve gyönyörködhetsz a táj látványában, és élvezheted a kristálytiszta levegőt és a csendet.

5. Őrség Kapuja Vendégház Csákánydoroszló

Barátságos hangulatú, modern és kényelmes szálláshely az Őrség Kapuja Vendégház, amely egész évben használható kültéri jacuzzival is rendelkezik. A wellness szállás remek választás az aktív kikapcsolódást kedvelőknek, hiszen a közelben halad el az Országos Kéktúra útvonala, és a Rába folyó sincs messze.

Kíváncsi vagy, mi mindennel várja az Őrség a látogatóit? Ebben a cikkben összegyűjtöttük neked >>

6. Ókerka Vendégház Csesztreg

Remekül felszerelt önálló kiadó vendégház várja az Őrségben a családokat, társaságokat, ahol még wellness részleget is használhattok. A szálláshely rengeteg babagondozási holmit is biztosít, sőt, játszótér, trambulin, babajátékok és gyermekkerékpár is megörvendeztetik a kicsiket. 

7. Gotthard Therme Hotel & Conference Szentgotthárd****

Díjnyertes szálloda vár az ország legnyugatibb városában, Szentgotthárdon, ahol jókat ehetsz, pihenhetsz, akár családosan, akár pároddal érkezel. A hotel közvetlen átjárást és belépőjegyet biztosít a szomszédos Szentgotthárdi Termál- és Élményfürdőbe, ahol számtalan wellness élményben lehet részed.

8. Mjus Resort & Thermal Park Körmend**** +superior

A kikapcsolódás igazi Mekkája vár minden korosztályt Körmenden, az Mjus Resortban. A wellness világban külön gyerekmedencék is találhatóak, és igazi különlegesség a kilátón elhelyezett Panoráma Jacuzzi. A nagyok sem fognak unatkozni, a Planet Games területén 6 sávos bowling pálya, interaktív játékok, biliárd, és asztalitenisz is elérhető.

9. Abbázia Country Club Nemesnép***+superior

Ha imádod a lovakat és szívesen eltöltenél pár napot az Őrségben, az Abbázia Country Clubot ajánljuk. Náluk a lovaglás kiemelt program, fedett lovardájukban vagy csodaszép tájakon vezetett tereplovaglásaikon egyaránt részt vehetsz. Ha kutyussal jössz, őt a szobátokban meglepetés várja, sőt, az étteremben együtt étkezhettek.

Abbázia Country Club – Fedezd fel az őrségi kutyabarát szálloda kincseit! >>

10. Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel Gosztola***

Lazíts a természet lágy ölén, a Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotelben, ahol nemcsak a környező erdőségek és a közeli Szlovénia vagy Ausztria látnivalói jelentenek kikapcsolódást.

A szálloda széleskörű wellness szolgáltatásait is szeretni fogod, így például a fűtött kültéri élménymedence erdei panorámával, a jacuzzi vagy a mediterrán uszoda biztosan elnyeri a tetszésedet. 

Az Őrség ősszel is gyönyörű, jól döntesz, ha ide tervezel utazást. Foglalj ehhez szállást oldalainkon, csak pár kattintás! >>

Még több szállás az Őrségben >>

TIPP: Töltsd le most a Szallas.hu mobil appot ingyenesen, találj és foglalj szállást egyszerűen! Letöltöm Androidra >> , Letöltöm iOS-re >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version