Kedvenc szállásokToplisták

Panorámás kuckótól a tóparti házikóig – 11 mesés, AKCIÓS szálláshely

1 perces olvasási idő

Minőségi szálláshelyekre utaztok, melyek között tetőtéri pezsgőfürdő, panorámás szauna és badacsonyi, dézsás kuckó is akad? Akkor ne mulasszátok el a január 18-tól életbe lépő kedvezményeinket, amikkel 5‒12%-kal olcsóbban foglalhattok szállást a legklasszabb panziókba, üdülőkbe, apartmanokba és vendégházakba! Jöhet egy kis ízelítő?

1. Bazilika alatt Panzió ****, Esztergom

A Dunakanyar szívében szaunás, gőzkabinos, pezsgőfürdős kényeztetéssel vár benneteket a Bazilika alatt Panzió **** kitűnő wellnessrészlege. Kezdjétek a napot egy kiadós, finom reggelivel, majd fedezzétek fel Esztergom kincseit! Nyári estéken pedig a bárból rendelt zseniális italokat fogyaszthatjátok el a hangulatos teraszon!

2. TOK Üdülő, Zamárdi

Van kedvetek este beülni a sótéglákkal kirakott, panorámás szaunába vagy inkább a tőtéri jakuzzi kellemes masszázsát vennétek igénybe? A TOK Üdülőben nem kell választanotok! Ráadásul a társalgóban elhelyezett biliárdnak és csocsóasztalnak köszönhetően garantált lesz a wellnessen túli szórakozás is. 

3. HR Apartmanház Eger

A nagy világvárosok ihlették a HR Apartmanház csodaszép lakásait, melyek egyszerre otthonosak és stílusosak is. Ha nem szeretnétek a reggeli elkészítésével bíbelődni, akkor jó hír, hogy a földszinti Coffeebox Specialty Coffee Bar-ban zseniális napindító ételeket és mennyei kávékat is rendelhettek magatoknak.

4. Garden Room Apartman, Gyula

A világtól elzárva, buja növénydzsungellel körülvéve pihenőzhettek a díszmedencés, 4 fős Garden Room Apartmanban. A Gyula látnivalóitól pár percre fekvő szálláson ingyenes légkondicionáló, modern berendezés és jól felszereltség gondoskodik a tökéletes kényelmetekről.

5 kihagyhatatlan úti cél Gyulán, amit látni kell! >>

5. Intertranscoop Lake House, Vámosszabadi

Igazi tóparti csoda hívogat benneteket az álomvakációra. A 8 férőhelyes Intertranscoop Lake Housenál ugyanis kevés bájosabb, idillibb vendégház létezik. Hűvös időben a kandalló pattogó parazsa mellett kucorodhattok össze a kanapén. Szép időben csónakázni, horgászni, sütögetni és napozni is tudtok a helyszínen.

6. Hegypanoráma Apartman, Nemesgulács-Badacsony

3 tüneményes, klímával felszerelt házacska sorakozik a szőlőkkel fedett badacsonyi hegyoldalban, amikben tuti nem fogtok csalódni. A saját teraszos Hegypanoráma Apartmanok udvara ‒ a káprázatos kilátás mellett ‒ finn szaunát és dézsafürdőt is rejt. A mozgás szerelmesei pedig remek túraútvonalak közül válogathatnak.

7. Andrea Villa****, Hévíz

Az Egregyi Borhegytől egy könnyed sétára lelhettek rá az Andrea Villára****, ahol 2 barátságos apartmanban szállhattok meg. A tágas erkélyek egy szuper reggelire vagy napozásra is alkalmasak. Az édes álmokat biztosító gyógymatracok, valamint a jól felszerelt konyhasarok és a napfényben fürdő nappali garantálja a maximális komfortélményt.

Tündérrózsák földjén – Aktív nyaralás Hévízen és környékén >>

8. Fekete Virág Vendégház, Mórahalom

Az ízlésesen berendezett Fekete Virág Vendégház alig 50 méterre helyezkedik el a Mórahalmi Borháztól, de a helyi gyógyfürdőig is csak pár lépést kell megtennetek innen. A 150 négyzetméteres, 4 szobás házban 10-en fértek el gond nélkül. A parkosított kertben ráadásul fedett jakuzzit és grillt egyaránt magába foglaló, fűtött terasz is helyet kapott.

Bivalyrezervátum rejtőzik a Dél-Alföld szívében-Mórahalom felfedező >>

9. Little Cozy Apartman, Miskolc

Mintha csak egy hajó belsejében ütnétek tanyát, olyan lesz a minden igényt kielégítő, garzon hangulatú Little Cozy Apartmanban kikapcsolódni. A Miskolc sétálóutcáján található szálláson fenyőből ácsolt galériát is kialakítottak, ami a legkisebb családtagoknak különösen nagy öröm lesz.

10. Ciszterci Ház, Pécs

Iktassatok be idén egy pécsi barangolást, amihez a város szívében magasodó Ciszterci Ház jó kiindulópont lehet. Az összesen 41 férőhelyet biztosító, 11 apartmanban 1-8 ágyas szobák várnak rátok, melyeket praktikus berendezéssel láttak el – például emeletes ágyakkal. A kedves személyzetre és a tisztaságra biztosan nem lesz panasz, ha ide látogattok.

Szallas.hu oldalán egyszerűen és gyorsan meg is teheted előfoglalásodat a fenti szállásokra, ahol érvényesítheted a kedvezményt.

Ha cuki vendégházat vagy romantikus búvóhelyet kerestek, akkor böngésszetek cikkünkben, és foglaljatok minél hamarabb 2023-ban is >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
84 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Kedvenc szállások

    Kapcsolódjatok ki tavasszal is – Top 15 apartman húsvétra

    2 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    Ahol a nyuszi is szívesen megszállna - Top 15 hotel húsvétra

    2 perces olvasási idő
    Városnézések

    10+1 kihagyhatatlan látnivaló a Hírös városban, szállásajánlóval

    3 perces olvasási idő