Őszi élményszüretCsaládi kiruccanásKedvenc szállásokWellness + Hotelek

10 szállás, ahol szenzációs programokkal várnak az őszi szünetben

1 perces olvasási idő

Az őszi szünet alatt is érdemes felkerekedni egy mini szabira! Válasszatok hozzá olyan szállást, ahol a wellnessen és a pihenésen kívül extra programokkal is várnak! Íme 10 csodás szállás, ahol többek között halloweeni buli, korlátlan pezsgőfürdő-használat vagy éppen madárleső minitúra vár rátok.

1. Hotel Kapitány Wellness, Sümeg

Merüljetek el a wellness és a középkor világában a csodaszép Sümegi vár alatt elterülő Hotel Kapitány vendégeiként. A szálloda ugyanis történelmi lovasbemutatóval és mongol lovasaik elképesztő kaszkadőrmutatványaival garantálja az őszi szórakozást.

Hogy az élmény teljesen korhű legyen, a gyerekek mindezt akár a várkisasszonyok, királylányok, lovagok vagy harcosok jelmezébe bújva is végignézhetik. 

2. Ella Residence Panzió, Hajdúszoboszló

Hátborzongatóan szórakoztató élmények várnak rátok Hajdúszoboszlón az Ella Residence Panzióban az utolsó októberi hétvégén. A boszorkányok, a zenés buli és a tökfaragás mellett lesz itt arcfestés, kísérteties kincskeresés és halloweeni mozi is sok-sok pattogatott kukoricával.

A vérfagyasztó esti buliba érdemes lesz jelmezben érkezni, mert a legötletesebbek különleges ajándékokat nyerhetnek. Ráadásul ebben a két napban a wellnessrészleget is éjfélig használhatjátok.

Programok és látnivalók a fürdőn túl >>

3. Égerliget Vendégház, Harkány

Az Égerliget Vendégházban megszállva egy izgalmas várostörténeti játékkal üthetitek el az időt. A program másfél órás, amit a felnőttek és a gyerekek egyaránt élvezhetnek. Ha pedig mélyebben is elmerülnétek a város 200 éves fürdőkultúrájában vagy fejlődéstörténetében, akkor idegenvezetést is kaphattok a városnézés mellé.

A hűvösre forduló estéket pedig lágy gitárdallamok mellett élvezhetitek, ha az Égerligetet választjátok az őszi szünetben.

4. Hotel Golden Lake Resort****superior, Balatonfüred

A Hotel Golden Lake Resort is tökéletes választás lehet, ha programokban gazdag miniszabira vágytok. A balatonfüredi szállodában a felnőttek őszi és halloweeni témájú szaunaszeánszokon pihenhetnek, míg a gyerekeket a tökfaragás vagy a lufihajtogatás kötheti le.

Október 31-én pedig minden korosztály lelazulhat a szálloda halloweeni buliján, ahol egy szuper DJ húzza majd a talpalávalót. Annak sem kell csalódnia, aki az élőzenét kedveli jobban, mert a Portunus étteremben Kovács Bálint gitárjátéka biztosan el fogja varázsolni.

5. Tulipános Pihenőház ***, Abádszalók

Az abádszalóki Tulipános Pihenőházban egy vadregényes vízi kalandot kaptok ajándékba, ha minimum öt éjszakát töltötök a szálláshelyen. A Tisza-tó rejtélyes csatornáin közel 20 kilométert barangolhattok be egy tapasztalt túravezető segítségével, aki lebilincselő történeteken keresztül ismerteti meg veletek ezt a nemzetközileg is védett tájat és tollas lakóit.

6. Wellness Hotel Kakadu, Keszthely

A keszthelyi Hotel Kakadu a kényelmet helyezi fókuszba az őszi szünet idejére. Ha itt szálltok meg az iskolai szünet idején, akkor korlátlanul élvezhetitek például a pezsgőfürdőt, de a kerékpárbérlés árából is 10% kedvezményt kaphattok. A gyerekek a rajztudásukat is próbára tehetik majd, és ha kedvük tartja, még töklámpást is faraghatnak.

7. Hotel Vital****, Zalakaros

Töltsétek az őszi szünetet Zalakaroson a Hotel Vitálban, ahol igazán édes élményekben lehet részetek. A szálloda ugyanis az őszi szünetben a svédasztalos reggeli és vacsora mellett délutánonként forró csokival, forralt borral és apró süteményekkel vár benneteket. A délelőtti kézműves foglalkozásokon pedig átélhetitek az alkotás jelenben tartó örömét is.

5 szuper gyerekprogram Zalakaroson >>

8. Orgona vendégház, Magyarnándor

Az aranyló bíborba öltözött Cserhát lankái között is izgalmas programok várnak rátok az őszi szünetben, ha az Orgona vendégházra esik a választásotok. Süthettek például túróslepényt vagy szellem formájú linzereket, de részt vehettek egy izgalmas szellemcsalogató játékban, illetve éjszakai bátorságpróbán, vagy kipróbálhatjátok a tökfaragást is.

Lesznek különböző kézműves foglalkozások, illetve a Márton-napra is készülnek a tulajdonosok: lámpás felvonulást, népi játékokat és mondókázást is találtok a programjaik között.

9. Lifestyle Hotel, Mátraháza

Pihenjetek a színpompás Mátrában az idei tanév első szünetében. A Lifestyle Hotelben a gyerekeket minden nap animációs programokkal kötik le, és egy bűvész is elvarázsolja majd őket. Délutánonként uzsonnával vendégelnek meg titeket, este pedig az Enterband zenekar szolgáltatja a jó hangulatot a vacsorához.

Elmerülhettek az őszi erdő látványában is, hiszen a hotelből nappali és éjszakai túrák is indulnak a környékre, de lesz ezekben a napokban a hotelben kézművesvásár, BBQ-est és látványsütögetős reggeli is.

10. Sirocave Barlang Apartmanok

Kezdjétek meg a téli bekuckózásra való felkészülést egy izgalmas barlanglakásban megszállva. A Mátra legnagyobb, legjelentősebb várromjának, a Siroki várnak közelében található szálláshely a közeli Végvár Étterem kézműves programjaira, vetélkedőire, illetve kincskereső kalandtúrájára biztosít ingyenes részvételt vendégei számára október 26. és november 3. között.

Kerekedjetek fel, és élvezzétek ki az ősz színes forgatagát egy nagyszerű szálláshelyen! >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%