Családi kiruccanásProgramok hétvégéreVárosnézések

5 szuper gyerekprogram Zalakaroson

1 perces olvasási idő

A Nyugat-Dunántúlon, Zala megyében helyezkedik el a turisták egyik kedvenc hazai üdülővárosa, Zalakaros, ahol annyi izgalmas programot találtok majd, hogy eszetekbe sem jut hazamenni. Mutatunk is párat: íme 5 szuper gyerekprogram Zalakaroson!

5 izgalmas gyerekprogram Zalakaroson

1. Pihentető mókázás a zalakarosi fürdőben

A zalakarosi Gyógy- és Élményfürdőben egész évben élvezhetitek a felhőtlen kikapcsolódás örömét. A beltéri gyermekvilágban vízágyúcsaták és függőfolyosók várják a kalandra éhes gyerkőcöket, míg a száguldás szerelmeseinek különböző vízicsúszdákkal és egyéb élményelemekkel készülnek: nagyobbaknak az anakonda és a fekete lyuk csúszdát, az óvodásoknak és kisiskolásoknak a lila hullámcsúszdát, a tipegőknek pedig a vízi hintát ajánljuk. A fürdő egyik különleges szolgáltatása a családi közös szaunázási lehetőség a 40-45 fokos hőségben, de a sókamrát és a sóhomokozót (játékokkal) is együtt próbálhatjátok ki. 

Tipp: Foglaljatok éjszakát a szallas.hu-n keresztül és megajándékozunk benneteket egy 10%-os kuponnal, mellyel olcsóbban válthatjátok meg a belépőjegyeiteket a fürdőbe!

A program linkjét itt találjátok >>

2. Egy különleges élmény: Segway túrán a család

Amennyiben a család minden tagja betöltötte a 10. életévét, bátran jelentkezzetek be egy másfél órás, kezdőknek is ideális segway túrára, ahol bebarangolhatjátok a szőlőültetvényeket és csodás családi fotókat is készíthettek a kilátónál. Haladók és 14 éves kort betöltők pedig a kétórás Banyavölgyi-túrát is beiktathatják a napirendbe. Érdemes a szervezőknél érdeklődni, ha a fentiektől eltérő kirándulásra adnátok a fejeteket, mert igény szerint egyedi túrákat is biztosítanak. 

Tipp: Intézzétek a szallas.hu-n a foglalást, mi pedig 10% kedvezményt biztosítunk számotokra a segway túrák árából!

A program linkjét itt találjátok >>

5 szuper gyerekprogram Zalakaroson
Segway túrán a család

3. Sétálj a vízen a Termáltó és Ökopartban!

A termáltónál elhelyezkedő, különleges stílusú foadóépületben 15 méter magas kiállítótorony található, melyet nem csak az élmény kedvéért, hanem a gyönyörű panorámáért is érdemes megmászni. A gyerekek élvezni fogják a termáltónál épült két csúszdatornyot is, de a hangok- és a fények pavilonját sem érdemes kihagyni. Szerencsére a játszótérre vágyó gyerekek sem maradnak hoppon, mert körhinta és faház is van a közelben. A vízi tipegők segítségével pedig a vízen járás élményét is átélheti a család (nem kell aggódni: a víz sekély és csúszásmentesek a felületek is). A tó mellett egyébként szabadtéri fitneszpark és sövénylabirintus is található.

A program linkjét itt találjátok >>

4. A természetjárók imádni fogják!

Tudtad, hogy Zalakaroson két remek tanösvény is rendelkezésére áll a természetbarátoknak? Az egyik a Csiga-túra Tanösvény, melynek során izgalmas ismeretekkel gazdagodhattok az erdőről és annak lakóiról: például hallgathattok madárhangokat a hangostáblán, ha pedig elfáradtok, akkor a relaxációs hulllámpadokat is kipróbálhatjátok. Az Égerösvényen pedig mesefigurákkal és érdekes feladatokkal várnak rátok.

5 szuper gyerekprogram Zalakaroson

5. Vár rátok a zobori élménypark!

Zalaszabaron található a zobori élménypark, ahol játszótorony, csúszdapark, trambulinok, ugrálóvár, vasúti terepasztal és sok  más izgalmas kaland vár az egész családra. Ráadásul március 1-ig a téli varázslat szellemében műjégpályával, sült gesztenyével, forró italokkal és az időjárás függvényében hófánkpályával is készülnek a szervezők. 

Tipp: Foglalj nálunk és 10% kedvezményt biztosítunk a teljesárú belépők árából!

A program linkjét itt találjátok >>

+ 1 Megéheztetek? Itt egy gyerekbarát étterem

A Regina Kávéház és Étteremben központi elhelyezkedésének hála közel található mind a fürdőhöz, mind pedig a Termáltó és Ökoparthoz, így a programok után megfáradva, éhes sem kell már sokat gyalogolnotok. További jó hír, hogy az étterem gyereksarokkal is készült a legkisebb vendégeinek, ahol két fogás között a lurkók sem fognak unatkozni. 

Tipp: Amennyiben a szallas.hu segítségével foglalsz szálláshelyet, adunk 10% kedvezményt az a’la carte ételek és menüétel fogyasztásból!

Bababarát szálláshelyek Zalakaroson

5 szuper gyerekprogram Zalakaroson
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel**** +superior

Még több zalakarosi szálláshely foglalható a szallas.hu oldalán >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%