Kutyás-cicás tekergésTippek utazáshoz

10 utazós Instagram oldal, amit minden kutyabarátnak követnie kell

1 perces olvasási idő

Talán nem is gondolnád, de az állatok rengeteg dolgot taníthatnak nekünk az utazás szépségeiről. Egyszerű, de nagyszerű képességük, hogy képesek teljes egészében megélni a pillanatot, és elmerülni az olyan egyszerű örömökben, mint egy falevél beható tanulmányozása, vagy mondjuk egy hosszú céltalan séta. Négylábú barátaink tökéletes útitársaink, hiszen velük teljesen új megvilágításba kerül egy városnézés, vagy egy túra a hegyekben. Összeszedtünk néhány Instagram oldalt, amit feltétlenül kövess, ha szeretnél képben lenni a legmenőbb világjáró kutyák mindennapjaival!

10 instagram oldal kutyák

10 Instagram oldal a legmenőbb világjáró kutyák kalandjairól

Django és Chloe @django_and_chloe

A kaliforniai Django (a mogyoróbarna tacskó) és Chloe (a fehér parson russell terrier) elválaszthatatlan útitársak. A tengerparti ugrálástól Rióban, a kutyabarát hotelek kényelmes kanapéin át, minden kalandban benne vannak. Képeiket nézegetve tutira meglesz a napi cukiság adag, ráadásul máris kedvet kap az ember, hogy felcuccolja a közelben található négylábúakat, és kimozdulós programokat szervezzen! Mi csak ajánlani tudjuk.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Django & Chloe (@django_and_chloe) által megosztott bejegyzés,

Griz a vadonban @grizinthewild

Griz egy különleges keverék kutyus, aki Amerika vadregényes tájait járja be gazdájával. Instagram oldalát görgetve azonnal látszik, hogy nem fél bepiszkolni a mancsát, ha mókázásról van szó. Jöhet hó, sár, hideg víz, vagy hegymászó túra, ő biztosan beleveti magát a közepébe. Egy ilyen útitárssal kötelező nekiindulni az ismeretlennek, és elkapni a legszebb naplementéket.

Nut, a luxus kutya @nutbabylion

Luxus utazásról álmodozol? Nut megmutatja, hogyan kell vérbeli királynőként bejárni Európát. Őfelsége ráérzett az utazás ízére, így nem kérdés, hogy már betette a mancsát Rómába, Prágába, Luxemburgba, és Madridba is, sőt még Budapesten is járt! Hatalmas, pihe-puha franciaágyak, finom ételek és gyönyörű környezet a minimum, amit elvár. Hódolatunk!

Finnick, Kevin és Moose cica @thehikinghuskies

Ismerd meg két lehetetlenül eleven husky mindennapjait! Finnick és Kevin kalandos útra húznak maguk után a vadonba. Fedezd fel velük Amerika csodaszép erdőit, vízeséseit, ahogy eddig még soha! Fotóikon szinte érezni a friss coloradói levegőt, és hallani az erdei levelek susogását. Na kinek támadt kedve kirándulni egyet?

Felix, a szamojéd @wanderlust_samoyed

Ez az óriás vattacukor-kutya aztán nem pazarolja az idejét! Vérbeli világutazóként, Felix már 21 országot megszimatolt. Persze egyetlen látványosság sem kerülheti a figyelmét, így Párizsban, Berlinben, Positanóban, Portóban is láthatjuk pózolni a legfontosabb látnivalók előtt. Lesd meg, merre járkál most ez a cuki felhő!

Chapati, a talált kincs @travelingchapati

Mit szólsz egy jó kis mentett kutyás sikersztorihoz? Az indiai Chapati az utcán kezdte az életet, magára hagyva. Mostani gazdái városnézés közben találták meg véletlenül, és vele folytatták az indiai körutazást, nem kevés állatorvost is beiktatva a látványosságok közé. Mára egy igazi Instagram celeb eb. Indiát hátrahagyva, bakancslistáján kipipálhatta már Koppenhágát, Kijevet, Rómát és Londont, Prágát, Krakkót, Bécset is, de valószínűleg ez még csak a kezdet…

Loki, a farkaskutya @lokithewolfdog

Farkaskutya-szerelmesek, figyelem! Éjszakába nyúló túrázások, vonyítás a messzeségbe és meleg bundába takarózás az álmod? Loki Instagram profilján ezt maximálisan kiélheted! Ez a csodálatos farkaskutya egy négyfős falka része, akikkel lakókocsiba pattanva bejárják a legszebb tájakat. Loki, Moose és gazdáik igazi digitális nomád élete elképesztően gyönyörű helyekre sodorja őket, miközben szerencsére mindent megörökítenek, hogy mi ámuldozhassunk.

Daco és Spike @dacoyspike_aroundtheworld

Ha kutyagolásról van szó, Daco (bull terrier) és Spike (westie) lesznek a legjobb barátaid. Ennek a két mókás pajtásnak mindegy, csak utazás legyen! Hosszas városnézés, vagy csúcsok megmászása? Minden érdekli őket! Lesd meg útjukat a spanyol és francia váraktól kezdve egészen a svájci Alpok legmagasabb pontjáig. 

Lennox és Liv @lennox.and.liv

Border collie riadó! Lennox és Liv oldalát csak akkor nyisd meg, ha felkészültél lelkileg, hogy rengeteg border collie pózolás vár rád, a lehető legszebb helyeken befotózva. Mi szóltunk! Ausztria és Németország tájai nem menekülhetnek, ez a szupermodell csapat mindenhova beteszi a mancsát.

Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%