Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásVárosnézésekVidéki vendégség

Dráva Hotel – Családbarát wellness a Harkányi Gyógyfürdő mellett

1 perces olvasási idő

Minden kisgyerekes család álma egy olyan wellnesshotel, ahol a család apraja-nagyja jól érzi magát. A harkányi Dráva Hotel éppen ilyen hely, hiszen a legkisebbektől a romantikázó párokig mindenki megtalálja itt a számításait. Saját wellnessrészleg, kitűnő étterem, családi apartmanok, gyerekbarát felszereltség várja az ide érkező vendégeket, akiknek tényleg nincs más dolguk, mint lazítani és kipihenni a hétköznapok fáradalmait. Akinek pedig elég a wellnessből (van ilyen?), irány a közeli Siklós, Villány vagy Pécs, ahol a bor gasztronómiában, kulturális és történelmi látnivalókban lehet lubickolni. Indulhatunk?

A szállodáról

200 méterre a Harkányi Gyógyfürdőtől, csendes, zöld környezetben található a négycsillagos Dráva Hotel, ahol a klasszikus kétágyas szobák mellett 2-3 szobás családi apartmanok és lakosztályok közül is lehet választani. Az apartmanokhoz és lakosztályokhoz tágas terasz tartozik, ahol egy remek villányi bor társaságában gyönyörködhetünk a tájban. A hotelben saját wellnessrészleg található, de a szomszédban van a híres Harkányi Gyógy- és Strandfürdő és Csúszdapark is, ha valaki változatosságra vágyik. Egy biztos: Harkányban senki nem fog unatkozni!

Dráva Hotel Thermal Resort - Családbarát wellness a Harkányi Gyógyfürdő mellett
Elegáns szoba

Programtipp: A Te bakancslistádon is szerepel a mohácsi Busójárás megtekintése? Foglalj szállást a harkányi Dráva Hotelben és legyél részese az Európa-hírű hagyományőrző programnak!

Mohácsi busójárás

Ha a Szallas.hu oldalán foglalsz, 29 kedvezménykupont kapsz a környékbeli programokhoz!

  • Harkányi Gyógyfürdő -10% kedvezmény
  • Robinson étterem -10 % kedvezmény
  • Siklósi vár -10 % kedvezmény
  • Zsolnay Kulturális Negyed -20 % kedvezmény
  • Pécsi Állatkert -10 % kedvezmény

Wellness és gyerekbarát szolgáltatások

Ha a testi-lelki feltöltődés a cél, szintén a legjobb helyen jársz! A Dráva Hotel wellness központjában fedett élménymedence, pezsgőpad, nyakdögönyöző, jacuzzi, élménytorony, napozóterasz, drinkbár segíti a kikapcsolódást. A hagyományos és illatterápiás finn szauna mellett megtalálható az infraszauna, gőzkabin, só kabin, fitnesz terem és a napozóterasz is. A gyerekkel érkező családok gyerekágyneműt, pelenkázót, fürdetőkádat, asztali etetőszéket igényelhetnek, emellett játszószoba, játszótér és trambulin segít levezetni a fölös energiákat. Ha iskolai szünetben érkeztek, szervezett gyerekprogramokon is részt vehetnek a gyerkőcök.

Dráva Hotel Thermal Resort - Családbarát wellness a Harkányi Gyógyfürdő mellett
Jacuzzi a hotel wellness központjában

A hotel saját éttermében senki nem marad éhesen, a séfek a gyerekek mellett az ételérzékenységben szenvedőkre és a reform étrend követőire is gondolnak. A kicsinek kérhető gyerekmenü, míg a speciális igényeket laktóz- vagy gluténmentes fogásokkal, vegetáriánus ételekkel vagy diétás étrenddel igyekeznek kielégíteni. Aki pedig borban utazik, figyelje a programkínálatot, hiszen rendszeresen szerveznek borkóstolókat és egyéb gasztroprogramok a Dráva Hotel éttermében.

Jó hír, hogy a négylábú kedvenceknek sem kell otthon maradniuk, a szállodában szívesen látják a kutyákat, macskákat is felár ellenében. És az utazás miatt sem kell aggódni: akár autóval, akár tömegközlekedéssel érkeztek, a hotel könnyen megközelíthető. Sőt, még a távozáskor sem muszáj kapkodni és rohanni, a szobát ráértek 11 óráig elhagyni. Így akár egy délelőtti wellness is belefér az utolsó napi menetrendbe.

Hogyan érezték magukat a vendégek? Értékelések a Szallas.hu oldalán

„Hangulatos, barátságos hotel, nincs tömeg, szuper a wellness részleg, és ízletes , finom bőséges ételekkel szolgálnak. Nagyon kedves a személyzet.”

“Készséges, kedves személyzet, kiváló tágas, kényelmes apartman. Bőséges, finom ételválaszték. Az éttermi felszolgálók figyelmessége, segítőkészsége példás.”

„Nagyon kedves volt a személyzet, a masszőr hölgy isteni keze és kedvessége „mindent vitt”. Finoman főznek és mindig megtaláltuk a kedvünkre való ételt.”

Kinek ajánljuk?

  • Kisgyerekes családoknak egész évben
  • Nyugdíjasoknak hétköznap
  • Pároknak romantikus hétvégére
  • Baráti társaságoknak
  • Üzleti utazóknak, konferencia szervezőknek

Ugye nincs min gondolkodni? Irány Harkány és a Dráva Hotel! A legjobb ajánlatokat itt találjátok >>

(Fotók: Szallas.hu, Dráva Hotel Thermal Resort)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%