Kedvenc szállásokCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

100 % pénzügyi biztonság – így nyaralj kockázatok nélkül!

1 perces olvasási idő
100 % pénzügyi biztonság - így nyaralj kockázatok nélkül!

Most még nehezebb előre megtervezni a rég várt utazást, de mi lenne, ha mutatnánk nektek egy olyan megoldást, melynek segítségével rizikómentesen tudnátok szállást foglalni? Jól hangzik? Akkor nincs más dolgotok, mint a „100% pénzügyi biztonság” címkével ellátott ajánlatainkat átböngészni, ahol nem kell fizetnetek előfoglalási és lemondási díjat sem! Hoztunk is 10 remek úti célt, melyek garantálják a szuper vakációt!

100 % pénzügyi biztonság – így nyaralj kockázatok nélkül!

1. A tökéletes családi nyaralás receptje: Prémium Hotel Panoráma Siófok****

Egy szuper szálláshelyet kerestek közvetlenül a Balaton partján, ahol kényelmes szobák, remek wellness kalandok és finom ízek várnak rátok? Akkor foglaljatok ide és élvezzétek ki a barlang-élményfürdőt, az uszodát és a gyerkőcöknek szánt sokféle programot a játszótértől a gyerekszobáig!

2. Üde színfolt a természetben: Újhuta Kastélyszálló Háromhuta

A modern elegancia járja át az erdőkkel körülölelt Újhuta Kastélyszállót, mely a festői Zempléni Tájvédelmi Körzetben fekszik. Töltődjetek fel az otthonos szobákban és élvezzétek úszás közben a varázslatos kilátást, melyet a hatalmas ablakok nyitnak a környékre! Ha pedig megéheztek, akkor a helyi specialitásokban gazdag étlapon biztosan találtok kedvetekre való fogásokat!

3. Ékszerdoboz Boldogkőváralján: Vitamin B63 Vendégház

Gyönyörűen felújított, modern megoldásokkal kiegészített vendégház bújik meg Boldogkőváralján, ahol öröm lesz álomra hajtani a fejeteket. Sütögessetek a kertben, vívjatok ping-pong csatát a szabad ég alatt vagy csak teszteljétek le a környék kitűnő borait veranda árnyékában!

4. Édes élet Keszthelyen: Dolce Vita Apartman

Jól felszerelt balatoni apartman, hűsítő kerti medence és napozóterasz – kell ennél több egy szuper vakációhoz? Ugye, hogy nem! Foglaljatok szállást a Dolce Vita Apartmanba és kóstoljatok bele az édes életbe!

5. Kényelem Szigligeten: Búzavirág Apartman

Az Észak-Balaton egyik legszebb települése Szigliget, mely számos látnivalóval és gasztro finomságokkal csábít benneteket arra, hogy felfedezzétek, ha pedig nekivágtok, akkor a nádfedeles Búzavirág Apartman kitűnő választás. Járjátok be a környéket és pihenjetek meg ebben a remekül felszerelt, ízléses kuckóban!

6. Testi-lelki jólét: Zsámbéki Vendégház és Birtok

Egy kis nyugalomra vágytok a főváros közelében, ahol madárdalra ébredhettek egy hangulatos házban és kemencében sült mennyei finomságokat kóstolhattok? Akkor keressétek fel a Zsámbéki Vendégházat és adjátok át magatokat a tökéletes feltöltődésnek!

7. Élmények a Cserehát kapujában: EcoLodge Üdülőház Irota

Ezt az álomszép házikót vétek lenne kihagyni, ha a családdal vagy a baráti társasággal kerestek egy különleges, minden igényt kielégítő szálláshelyet, ahol nyugodtan feltöltődhettek. Mártózzatok meg a természetes tó hatást keltő medencében és grillezzetek a szabad ég alatt!

8. Vakáció Szántódon: Láli 3 Apartman

Mindenhez közel, pár perc sétára a homokos, gyerekbarát strandtól található a Láli 3 Apartman, mely nem csupán makulátlanul tiszta, hanem jól felszerelt és komfortos is. A kertben a gyerkőcök imádni fogják a trambulint és a játszóteret is!

9. Vitorlás kalandok Alsóörsön: Marina Hotel***

Egy gyönyörű hotel mindazoknak, akik szeretnék meglepni magukat valami különlegessel a vakációra. Amennyiben kedvelitek a vízi sportokat is vagy szívesen megismerkednétek velük közelebbről, akkor ne habozzatok: térjetek be ide és béreljetek hajót vagy csónakot!

10. Központban az élmények: Villa Gréta Panzió, Siófok

Szeretnétek meghódítani a Balaton fővárosát és fontos szempont, hogy minden elérhető távolságban legyen? A Villa Gréta Panzió ideális választás! Túl azon, hogy minden karnyújtásnyira lesz tőletek, végre egy színvonalas szálláshelyen pihenhetitek ki magatok. Nézzétek meg közelebbről!

Még több belföldi szálláshelyet találsz a szallas.hu oldalán! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%