Tengerparti szállásokCsaládi kiruccanásHorvátországNyári vakációRomantikus kikapcsolódásToplisták

10 mesés szállás a horvát tengerparton – előfoglalási kedvezménnyel

1 perces olvasási idő
Hotel Adria Malinska ***

Még nem döntöttétek el, hol nyaraljon a család? Jó lenne tengerparton vakációzni, de drágának találod a szállásokat? Idén az álmokról nem kell lemondanod, hiszen a szallas.hu oldalán most – 2020. február 2-ig-  „first minute” előfoglalási kedvezménnyel foglalhatók horvát tengerparti szállások. Válogass a legjobb ajánlatok közül, válaszd ki a tökéletes apartmant vagy hotelszobát a család vagy baráti társaság részére, és irány Horvátország!

10 mesés szállás a horvát tengerparton - előfoglalási kedvezménnyel

Hogy megkönnyítsük a döntést, 10 szuper helyet gyűjtöttünk össze az olcsóbb apartmanoktól kezdve négycsillagos szállodákig, így garantáltan mindenki megtalálja a kedvére való szállást.

FONTOS! Keresésnél ügyelj a dátumbeállításokra, hogy elérhető legyen az előfoglalási kedvezmény!

10 mesés szállás a horvát tengerparton – előfoglalási kedvezménnyel

Villa House Milka Zadar

4 fő részére ideális apartmanház várja vendégeit Zadar városában, a 

További részletek és kedvezményes foglalás

Villa Mimi Rovinj

2×2 fős, 4 fős és 8 fős apartmanok találhatók a rovinji Villa Mimiben. Ne hezitálj sokat!

További információk és kedvezményes foglalás

Hotel Adria Malinska ***

Tengerre néző szobákkal és erkélyekkel, festői kilátást nyújtó reggeliző terasszal vár mindenkit a Hotel Adria Malinska, ahol 2018. május 25. és 2018 június 14. között kedvezményesen foglalhatsz szállást. A három csillagos hotelben 39 db két, illetve háromágyas szoba áll rendelkezésre.

Foglald le most a kikötőre néző szobád kedvezményesen! ⇒

Apartments Bračić Sukošan

5 apartmanban összesen 12 férőhely és egy mesés kerti medence áll a vendégek rendelkezésére az Apartments Bračić Sukošanban. A szálláshely bababarát, a legkisebbeknek gyerekágyneműt, fürdetőkádat, játszóteret és kiságyat tudnak biztosítani.

Kedvezményes foglalás a nyaralásra

Sobe Jolanda Medulin

Vendégünk értékelése:

A szállásadóval angolul lehetett értekezni és minden nap érdeklődött hogylétünk iránt. Tényleg szívélyes, barátságos, közvetlen. A konyha az igényeknek teljesen megfelelően felszerelt. A ház teljesen rendezett és a terasz valamint az udvar is szép.

Még több információ és kedvezményes foglalás ⇒

Pansion Tota Starigrad

100 méterre a homokos tengerparttól található a Pansion Tota Starigrad, ahol 5 szoba és 9 apartman várja a vendégeket. A panzió saját étteremmel rendelkezik, a szállás 2 éves korig ingyenes. Ne halogasd sokáig a foglalást!

További részletek és kedvezményes foglalás

Hotel Marina Selce Crikvenica ****

A Hotel Marina Selce – Crikvenica a híres „Health Walk” -on található, 10 méterre a tengertől. A szálloda 50 szobája gyönyörű kilátást nyújt a tengerre, az étterem gasztronómiai finomságok széles választékát kínálja.

Kedvezményes foglalás a nyaralásra

Vila Rab

200 méterre a kavicsos tengerparttól található a 4 apartmannal rendelkező, bababarát Vila Rab szálláshely. Vendégünk értékelése:

„Nagyon kedves és segítőkész volt a tulajdonos és családja, tiszta, kényelmes, jól felszerelt a szálláshely. Jó választás volt!”

Kedvezményes foglalás

Apartmani Kresimir Rogoznica

Élvezd Te is a mesés tengeri kilátást az Apartmani Kresimir Rogoznicában, amely ideális lehet kisgyerekes családok vagy baráti társaságok részére is. Ne maradj le, gyorsan fogynak a szobák! A szálláshely összesen 2 apartmannal és 9 férőhellyel rendelkezik, így garantáltan nem zavarják idegenek a pihenést.

Még több információ és kedvezményes foglalás

Apartmani Tea Zadar

Töltsd a nyarat Horvátország egyik legszebb tengerparti városában, Zadarban! Vendégünk értékelése az Apartmani Tea Zadarról:

Az apartman tulajdonosai nagyon kedvesek voltak, 100%-ig meg voltunk elégedve mindennel. Jól felszerelt, tiszta szuper apartman. Csendes, nyugodt helyen helyezkedik el (tökéletes választás a pihenni vágyóknak). Fürdőzésre alkalmas partszakasz néhány perc sétára található a szálláshelytől.

Kedvezményes foglalás ⇒


Még több first minute kedvezmény a szallas.hu oldalán!


(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%