ÍzkalandCsaládi kiruccanásTavaszi zsongás

13 étterem, amit érdemes kipróbálnod! 1. rész

1 perces olvasási idő
Csodálatos és kihagyhatatlan kilátás a Balatonra

Hovamenjek.hu Gasztroajánló 1. rész

#mutimiteszel

A Hovamenjek.hu munkatársai az elmúlt években bejárták országunkat, ennek köszönhetően több ezer vendéglátóhelyen fordultak meg.
Ezért úgy gondoltuk, hogy Nektek is megmutatunk párat kedvenc helyeik közül. Azt is elárulják, hogy miért lettek a kedvenceik.
Egyetértesz velük? Neked más a véleményed? Írd meg nyugodtan meglátásaid, tapasztalataid kedvenc helyeidről vagy más éttermekről az adatlapjaikon! 1. rész

Echo Étterem És Kávézó Tihany

A Tihanyi Echonál található Echo Étterem egyedülálló panorámájáról híres, kétszintes teraszáról a Balaton egész déli medencéje belátható. Étlapjukon a nemzetközi konyha különlegességeiből választhatunk.

https://hovamenjek.hu/tihany/echo-etterem

Tudunk 46 szálláshelyet Tihanyban>>

Csodálatos és kihagyhatatlan kilátás a Balatonra

Hofbräu Vendéglő Hévíz

A Hofbräu Vendéglő az országban egyedülálló módon közvetlen kapcsolatban áll a Hofbräu sörfőzdével, így a csapolt sörök mindig az eredeti müncheni minőségben fogyaszthatók. Az étterem egy csipetnyi Bajorországot varázsol a hévízi nagy parkoló mellé, az étlapon pedig a magyaros ételek mellett bajor ételkülönlegességeket találunk.

https://hovamenjek.hu/heviz/hofbrau-vendeglo-etterem

Hévízi szálláshelyek programkedvezményekkel itt>>

A Hofbräu Vendéglő igazán kulináris élményekkel vár

Koloska Csárda Balatonfüred

A Koloska Csárda Balatonfüred egyik tradicionális vendéglátóhelye a Koloska-völgyben, a Koloska patak mentén. A csárda különlegességét az idilli, romantikus környezet és a klasszikus csárda ételek adják, alkalmanként cigányzenével téve hangulatosabbá az ott eltöltött időt.

https://hovamenjek.hu/balatonfured/koloska-csarda

Balatonfüreden nyaralnál? Itt találod a legjobb árú szálláshelyeket>>

Romantikus Koloska Csárda

Víg Molnár Csárda Csopak

A csopaki Víg Molnár Csárda rövid időn belül a minőségi balatoni csárdák szűk elitjébe küzdötte fel magát, amit kiváló minőségű és ízvilágú ételeinek, gyönyörű borainak, barátságos személyzetének és stílusosan kialakított belső és külső terének köszönhet.

https://hovamenjek.hu/csopak/vig-molnar-csarda

Kattints ide csopaki ajánlatainkért>>

Víg Molnár Csárda Csopak

DinerM Amerikai Étterem Siófok

A DinerM Amerikai Étterem a Petőfi sétányra csempészi be a 50-es, 60-as évek amerikai életstílusát. Az üzletben klasszikus amerikai és tex-mex gyorsételeket kínálnak kiváló minőségben, autentikus környezetben. Ha Te is szereted a Ponyvaregényt és Siófokon jársz, mindenképp térj be hozzájuk egy kiváló burgerre vagy shake-re!

https://hovamenjek.hu/siofok/dinerm-amerikai-etterem

469 siófoki szálláshely erre>>

Amerikai hangulat Siófokon

Fülemüle Csárda Villány

Villány nem hemzseg az éttermektől, de a kevesebb néha több! A remek éttermek közül is az egyik kedvencünk a Fülemüle Csárda, mely méltán kedvelt nem csak a helyiek körében. Kiváló konyhájában elsősorban a sváb hagyományokat követik ételeikkel, az italok között a bajor sörkülönlegességeken kívül természetesen a helyi borászok remekeit is megtaláljuk. Külön pozitívum, hogy gondoltak a családokra is, így ha családdal érkeznétek sem kell aggódnotok a gyerkőcök miatt!

https://hovamenjek.hu/villany/fulemule-csarda

Itt találod a legjobb szállodákat és vendégházakat Villányban>>

A kiváló Fülemüle Csárda nem csak kiváló ételekkel, de bajor sörkülönlegességeket is kínál


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%