Vidéki vendégségCsaládi kiruccanás

15 vidéki vendégház a kerti sütögetés szerelmeseinek

2 perces olvasási idő

A rokonok és a barátok már csak úgy emlegetnek, mint a kerti sütögetés guruját? A nyaralás alatt készíted a legjobb sült szalonnát, kemencében sült csülköt, grill bőségtálat, és bbq ínyencségeket? Akkor ez a 15 vidéki vendégház biztosan lázba hoz majd, hiszen itt a kerti sütögetés olyan hangulatos lesz, hogy haza sem akarsz majd menni az édes kikapcsolódás végén. Már alig várod, hogy csomagolhass a bőröndödbe, igaz?   

15 hangulatos vidéki vendégház a kerti sütögetés szerelmeseinek

15 hangulatos vidéki vendégház a kerti sütögetés szerelmeseinek

1. Oázis Vendégház Aszófő

Az Oázis Vendégház Tihany szomszédságában, önálló kertrésszel várja azokat, akik családi, vagy baráti kikapcsolódást terveznek. Ha olyan helyen szeretnél pihenni, ahol a kertben folydogáló patak mellett piknikezhetsz, a kerti pergolában olvashatsz, és bármikor tesztelheted a grillezőt, és a bográcsozót, jó helyen jársz. 

Ha gyerekekkel utazol, örülni fogsz a játszóháznak, hintának, homokozónak és trambulinnak is. 

15 hangulatos vidéki vendégház a kerti sütögetés szerelmeseinek
Oázis Vendégház Aszófő

2. Erika Vendégház Békésszentandrás

Az Erika Vendégház a Holt-Körös partján, Békésszentandráson található, a híres Dinnyelaposi Üdülősoron. A környék nagyon népszerű a horgászok körében, hiszen itt majdnem minden házhoz saját stég, és csónak jár. 

A frissen felújított vendégházhoz medencehasználat is tartozik, ami a gyerekek nagy kedvence, a kertben pedig bográcsozási és grillezési lehetőség teszi hangulatosabbá a pihenést. A házba macska és kutya is vihető. 

Erika Vendégház Békésszentandrás

3. Borbarátok Apartmanok Bogács

Ha Bogácson keresel bababarát szálláshelyet, az 5 db különálló és 3 db apartmanból álló üdülő ideális választás lesz számodra. A kisebb gyerekeket játszótér várja, a nagyobbak pedig általában pingpongoznak vagy fociznak a kerti focipályán. 

A nyugalom és madárcsicsergés itt garantált, ráadásul minden apartmanhoz saját terasz tartozik, ahol esténként egy pohár bor és néhány ínycsiklandozó grillezett falat mellett meg lehet váltani a világot. 

15 hangulatos vidéki vendégház a kerti sütögetés szerelmeseinek
Borbarátok Apartmanok Bogács

4. Bognár Vendégház Zirc

Olyan helyen szeretnél pihenni, ahol a városnézés és a kirándulás is a kikapcsolódás része? Zirc tökéletes választás! Közel van Veszprém, Pápa és a Balaton is, így színes programokkal tarkíthatod a nyaralás idejét. 

A bababarát vendégház magas felszereltséggel, ingyenes parkolóval, és wifivel vár, a kertjében ráadásul grillezni is lehet. A három szobában összesen 11 férőhely van, ezért nagyobb család számára is remek úti cél.

15 hangulatos vidéki vendégház a kerti sütögetés szerelmeseinek
Bognár Vendégház Zirc

5. Grill Apartman Bélapátfalva

Egy apartman a Bükkben, közel a Nagy tóhoz, pazar kilátással a Bél-kő hegyre. Ennél tökéletesebb helyet nem is találhatnál a pihenéshez, ha kedveled a horgászást, a túrázást, illetve a kirándulást a friss levegőn. 

Az apartman mögötti nagy füves kertben sátorozni is lehet, ami egyértelműen vonzó a kamaszok számára. A terasz mellett kialakított nyársalónál szalonnasütésre, bográcsozásra és grillezésre is van lehetőség. A házhoz macska, és kutya ingyenesen vihető.

15 hangulatos vidéki vendégház a kerti sütögetés szerelmeseinek
Grill Apartman Bélapátfalva

6. Szilvia Apartman Tiszanána-Dinnyéshát

Tiszanána üdülő övezetében, Dinnyésháton található az újonnan épült, 10-12 fős Szilvia Apartman, amely saját medencével, és közeli strandolási lehetőséggel vár. 

Ha kedveled a vízi kalandokat, imádni fogod a szálláshelyet, ahol akár motoros csónakot is bérelhetsz. Csónakázás után kamatoztathatod a főzőtehetséged, miközben a szabadban főzöl, vagy szalonnát sütögetsz. A gyerekek sem fognak unatkozni, a medence garantáltan lefoglalja őket napokig.  

Szilvia Apartman Tiszanána-Dinnyéshát

7. Green Garden Apartman Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló népszerű úti cél, elsősorban azok körében, akik szeretik a helyi strandot és gyógyfürdőt. Az apartman azért emellett más élményeket is kínál, főleg akkor, ha szívesen üldögélsz a kertben egy könyvvel a kezedben, szívesen napozol, szereted a csendet, és örömmel kártyázol a teraszon. 

Természetesen főzhetsz és grillezhetsz is a szabadban, a sütögető területe nagyon hangulatos, szinte biztos, hogy többször is teszteled majd. 

8. Dinda Apartman Siófok

Nagyon szereted Siófokot, és elképzelni sem tudod nélküle a pihenést? A Dinda Apartmanban a családdal és a barátokkal is jól érzed majd magad, annál is inkább, mert a 4 fős szálláshelyhez úszómedence is tartozik. 

A meleg nyári napokon jóleső érzés lesz a medence mellett pihenni, de a legközelebbi szabadstrand is csak 500 méterre fekszik. Ha csak sétálnál egyet a vízparton, a Balatont 100 méterre találod, ha pedig grilleznél, azt az apartman kertjében is megteheted. 

Dinda Apartman Siófok

9. Viola Vendégház Magyarhertelend

Az állatbarát vendégház ideális választás, ha szívesen magaddal vinnél Buksit is a családi kikapcsolódásra, ráadásul a Magyarhertelendi Termálfürdő is a bakancslistádon szerepel.  

A nyaralóban 4 fő fér el kényelmesen, a teraszon üldögélve élvezheted a békét, a csendet, és a hajnalig tartó kártyapartikat. A hangulatos vendégházban a gyerekek 3 éves korig ingyen szállhatnak meg. Ha szeretsz kirándulni, feltétlenül keresd fel a Napszentély-kilátót, ami csak 3 km-re fekszik. 

Viola Vendégház Magyarhertelend

10. Illatosház Apartman Óbánya

Óbánya központjától csupán 80 méterre áll az Illatosház, ami egy 110 éves hosszútornácos, kőlábazatú vályogház. A ház hangulata már önmagában is meggyőz arról, hogy a környezet ideális hely a feltöltődéshez, a túrautak bejárása, a friss levegő és a nyugalom pedig feltölt energiával. 

Nagyobb túrákhoz, városnézéshez remek célpont lehet Pécs, Szekszárd, Szigetvár, Mohács és Baja is. 

Illatosház Apartman Óbánya

11. Göcsej-Gyöngye Vendégház Kustánszeg

A vendégház nyugodt, csendes, festői szépségű helyen fekszik, különlegessége, hogy szobáiban rönkbútorok kaptak helyet. Az újonnan épített parasztház konyhájában hatalmas kemence vár, amelyben sütni is lehet, de a ház kertjében bográcsozási és sütögetési lehetőség is van. 

Ha egy jó szalonnasütést tervezel, itt muszáj beütemezni, akárcsak a lazítást a sóbarlangban. 

Tipp! A vendégházban akadálymentesített szoba és fürdőszoba is található. 

Göcsej-Gyöngye Vendégház Kustánszeg

12. Csodaszarvas Vendégházak Rábahidvég

Rábahidvég remek úti cél, ha természet közeli élményekre, nyugalomra és csendre vágysz a család vagy a barátok társaságában. A 16 hektáros területen fekvő nádfedeles házak erdei környezetben, vízi kikapcsolódási lehetőséggel várnak. Horgászhatsz, csónakázhatsz, kenuzhatsz, de meglátogathatod a háztáji és őshonos állatokat, pónikat is. 

Kóstold meg a helyi ízeket, sütögess a kertben, próbáld ki a drótkötélpályát, vagy kirándulj Sárvárra, Zalaegerszegre, esetleg Szombathelyre. A Csodaszarvasban csodajó a bababarát pihenés! 

13. Vida-lak Berekfürdő

Jártál már Berekfürdőn? Akkor tudod, hogy a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőnek mindenképpen fel kell kerülnie a listádra, ha itt nyaralsz. A Vida-lak csupán 5 perc sétára van a fürdőtől, tehát nem kell hosszas gyaloglásra számítani, de ha csak pihennél néhány napot egy családias hangulatú szálláshelyen, akkor is jó helyen jársz. 

Ide kutyát és macskát is hozhatsz magaddal, és megcsapolhatod a kert gyümölcskészletét (cseresznye, meggy, szilva, alma, körte) is. A pihenést egy jó kis kerti sütögetés teheti még izgalmasabbá! 

Vida-lak Berekfürdő

14. Aranyhal Vendégház Sukoró

Az Aranyhal vendégház a Velencei-tótól 3 km-re található, és amellett, hogy hatalmas kertje van, még egy medencét is találsz az udvaron, a napozószékek mellett. Ha itt pihennél, biztos lehetsz benne, hogy nem zavar majd senki, ugyanis a szálláshely alsó és felső szintje csak egyben foglalható. 

Túrázáshoz remek úti cél a Sukorói Arborétum, és az Angelika-forrás, vízi élményekhez ott a Velencei-tó a szörfözéssel, vízibiciklizéssel és vízisíeléssel, emellett a környéken horgászni, lovagolni, és biciklizni is lehet. 

Aranyhal Vendégház Sukoró

15. Török Vendégház Tállya

Szereted a gasztroélményeket, és örömmel megismerkednél közelebbről is a tokaji borokkal? Egy helyi stílusú pinceborozó mellett finn szauna, kültéri jakuzzi, és egy 5×3 méteres fedett medence vár napozóterasszal, és nyugágyakkal. A gasztroélményeket a grillterasz teszi teljessé, itt grillezni, és bográcsozni is lehet, illetve kipróbálhatod a kemencét is. 

Az állatbarát vendégházban 18 fő fér el kényelmesen, ezért ha a barátokkal tervezel egy izgalmas kiruccanást, itt jól elfértek majd.

Török Vendégház Tállya

Most, hogy már tudod, hány olyan szálláshely közül választhatsz, ahol kedvedre grillezhetsz, bográcsozhatsz és sütögethetsz a családdal, vagy a barátokkal, itt az ideje szállást foglalni. 

Nézz körül a szállás.hu kínálatában, és bukkanj rá a tökéletes vidéki vendégházra, ahol jól fog esni egy hétvégi, vagy akár egy egész hetes kikapcsolódás! 

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%