Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásNyári vakáció

20. évfordulóját ünnepli a hajdúszoboszlói Hotel Silver****superior változatlan minőségben

1 perces olvasási idő

Hajdúszoboszló négycsillagos álma, a Hotel Silver****superior 1998. május 1-jén nyitotta meg kapuit, vagyis idén immár 20. születésnapját ünnepli. Ismerjük meg közelebbről Magyarország 3 éve folyamatosan legnépszerűbb szállodáját!

Hotel Silver Hajdúszoboszló****+superior

A szálloda népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a szallas.hu által meghirdetett versenyben a vendégek szavazatai alapján a 4-5 csillagos kategóriában, 2015. és 2016 után immár 3. alkalommal Magyarország legnépszerűbb szállodája lett!

Ezen díjakon fel még 2016-ban elnyerte a Magyar Turizmus Minőségi díját jelző Q logót, mely a bizalom jele a turizmusban, az Aranycsengő díjat, illetve a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség is védnöki táblával tüntette ki a szállodát.

A szállodáról

A Hotel Silver****superior Hajdúszoboszlón, a világszerte gyógyvízéről híres kelet-magyarországi fürdőváros szállodanegyedében, a Városi Gyógyfürdő és az Aquapark szomszédságában található. A hotel 170 db minden igényt kielégítő, klimatizált szobával biztosítja vendégeinek az üdülés, pihenés kényelmét.

A kulináris élményekről Gonda Attila világ- és olimpiai bajnok mesterszakács, chef és kiváló csapata gondoskodik.

Silver Major Vendégház

A szállodához tartozik a Silver Major 4 napraforgós vendégház, amely hamisítatlan falusi környezettel és hangulattal várja vendégeit. Hajdúszoboszlótól 7 kilométerre közvetlenül a 4.számú főút mellett 38 szobával, 240 fő befogadására alkalmas csárdával, konferencia teremmel, szabadtéri termál és strandmedencével várja mindazokat, akik a rohanó városi élet forgatagából kívánnak kilépni a csend és a nyugalom világába. A vendégház állatbarát szálláshely, továbbá ideális céges rendezvények, csapatépítő tréningek, családi összejövetelek, lakodalmak lebonyolítására.

Silver Major Vendégház, Hajdúszoboszló

A Silver Major sem szerénykedik díjakban: 2015-ben és 2017-ben a szallas.hu által meghirdetett versenyben, a  vendégház-apartman kategóriában Népszerűségi díjnyertes, illetve „Kiváló szálláshely” cím birtokos a szallas.hu-n.

További tudnivalók a majorról ⇒

Egyedülálló fürdőkomplexum

A Hotel Silver****superior -Magyarországon egyedülállóan- 2 saját stranddal rendelkezik, mindkét épületrészben található fürdőkomplexum. A 10 medence, a görög és olasz napozóágyak (a napi igény 3-szoros mennyiségével), a vízibár, a vendéglátó egységek és a személyzet mind a vendégek kényelmét szolgálják. Hajdúszoboszlón természetesen a gyerekekről sem feledkeznek meg. A gyermekmedencék bébi –és bababarát minőségűek, a víz mindennap tisztított és vegyszermentes.

Főépület Strand – „a déltengeri hangulat jegyében”

A szálloda főépületében két fedett gyógyvizes medence, az udvarán 450 négyzetméteres strandmedence található. Utóbbinak van külön 8,5 x 25 m-es úszásra alkalmas és fokozatosan mélyülő része is (téli hónapokban nem üzemel), ahol különböző élményberendezések -vízgomba, vízkések, kétfejes nyakzuhany, két csobogó, vízi bár, éjszakai víz alatti világítás- szórakoztatják a vendégeket.

 

Egy hangulatos fahídon közelíthető meg a vízből kimagasló napozóterasz, amely elválasztja a feszített víztükrű uszodát a látványberendezésektől, valamint a vízi bártól, ahol minőségi koktélok közül választhatunk vagy elfogyaszthatjuk kedvenc italát. Az Aqua Strandteraszon a magyar és a nemzetközi konyha remekei sorakoznak, a gyermekek részére külön étlap kérhető.

A medence partján napozóágyakat és napernyőt biztosítanak a vendégek számára, a strandon gyermekmedence is helyet kapott.

Új épület Strand – „a nyugalom szigete”

A szálloda új épületrészében 400 négyzetméteres külső strandmedence, egy szabadtéri gyógyvizes medence, valamint egy fedett termálvizes medence található, amelyet gyermekek is használhatnak szülői felügyelet mellett. A külső medencék -hasonlóan a másik strandhoz- élményberendezésekkel felszereltek. Az úszómedence szezonálisan tavasztól őszig üzemel,  a téli hónapokban a vendégek csak saját felelősségre használhatják.

A medence partján napozóágyak, strandbár és napernyők szolgálják a vendégek kényelmét.

Gyógyászati részleg

A hotel gyógyászati részlegén, a Silver Terápia szakemberei a masszázsok és kezelések teljes spektrumával várják a gyógyulni vágyó vendégeket. A wellness központban és szépségcentrumban mindenki megtalálja kedvencét a különböző kényeztető programcsomagokból.


Szállást foglalnál a Hotel Silverben? Itt találod a legjobb ajánlatokat⇒

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%