Téli tájolóKedvenc szállásokWellness + Hotelek

Élőzene, szilveszteri menü, pezsgő minden mennyiségben – 25 szállás, amely szilveszteri programokkal vár

5 perces olvasási idő

Élőzene, különleges menü, stand-up fellépés vagy musical előadás lenne számodra a tökéletes szilveszteri program? Mutatunk 25 olyan szállást, amely szilveszteri meglepetésekkel vár benneteket!

Élőzenés mulatság a Hotel FIT-ben Hévízen

Hévíz a gyógyvízéről híres, így nem is kérdés, hogy azoknak ajánljuk szilveszteri pihenésként a Hotel FIT-et, akik szeretnék kipihenni az év fáradalmait. Csendes környezetben, kényelmes szobákkal várják a vendégeket, akik a wellness szolgáltatásokon túl szeretnének gyönyörködni a csodálatos panorámában, valamint egy családias szállodában búcsúznának az óévtől.

December 31-én a Hotel FIT színpadán Katona Ákos élőzenés mulatsága mellett fellép az Emotion tánc stúdió, valamint Maksa Zoltán humorista is szórakoztatja a nagyérdeműt az este folyamán. Akik pedig teljesen más kikapcsolódásra vágynak, azoknak ajánljuk a szilveszteri programokat a hévízi termelői piacon! Felejthetetlen élményekben biztosan nem lesz hiány, ha Hévízre utaztok szilveszterkor!

Ünnepi animációs programok gyerekeknek a Globall Hotel**** Telkiben

Legyen szó nyugis pihenésről, vagy aktív kikapcsolódásról, a Globall Hotelben mindenki megtalálja a számításait! Egyedülálló wellness, spa és rehabilitációs központtal rendelkező szállás különféle masszázskezelésekkel, medencékkel, jakuzzival, szaunavilággal és sókamrával várja a vendégeit, folyamatosan megújuló ételkínálatában pedig a legválogatósabb látogató is talál finom falatokat!

Szilveszterkor sem maradnak program nélkül az ideérkezők, ugyanis a Koktél 4U zenekar húzza majd a talpalávalót az este folyamán. A szálloda munkatársai a legkisebbekre is gondoltak, ugyanis ünnepi animációs gyerekprogramok és gyereksarok várja őket! Természetesen a felnőttek sem fognak unatkozni, mennyei forralt borral, teával és különleges menüsorral készülnek a számukra és akár egy ünnepi szaunaszeánszra is beülhetnek a nap folyamán!

Mediterrán szilveszteri hangulat és tűzijáték a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balatonban***** Szántódon

Ha gyermekkel terveztek kikapcsolódni szilveszterkor, akkor a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton lesz a ti szállásotok Szántódon! A modern megjelenésű szálláson a gyerekek igényeinek megfelelően lettek kialakítva a szobák, így nem kell aggódnotok, hogy valamiben hiányt szenvednétek! A szálloda legfelső emeletén pedig a felnőttek számára megálmodott wellness vár benneteket, ahonnan mesés panoráma nyílik a Balatonra!

Szilveszter éjjelén mediterrán hangulatú zenével, tűzijátékkal és mesés gálavacsorával készülnek a vendégek számára a szálloda dolgozói. Búcsúztassátok az óévet karibi hangulatban, kóstoljátok meg a mesés fogásokat, amit a szálloda konyháján készítenek el, és bulizzatok hajnalig!

Zenekaros szilveszteri parti a Wellness Hotel Gyulában ****+superior

Gyula egyetlen 4 csillagos superior szállodája is várja a szilveszterezni vágyókat egy hosszú hétvégére 2023-ban! A Gyulai Várfürdő bejáratától mindössze 10 méterre helyezkedik el, amelynek használatához a belépőjegy a szálloda recepcióján is megvásárolható. Kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy az összes generáció megtalálja a számára ideális programot a hotel falain belül, így, ha nagy családdal érkeznétek, élményben gazdag emlékekkel térhet majd haza az egész csapat!

A szállás már december 29-től esti programokkal készül a vendégei számára. Pénteken a Chainmed akusztikus duó zenél vacsora közben, szombaton Boa Veronika élőzenével szórakoztatja a látogatókat, valamint Kacagó Bábszínház várja a gyerekeket. Vasárnap Pepe Manó és Hanta Banda gyerekkoncert lesz a porondon délelőtt, délután pedig Selfie Partyval várják a felnőtteket a Lobbyban. Szilveszter este az Alibi zenekar búcsúztatja az óévet, amelyhez különleges vacsorát készítenek a hotel dolgozói.

Meglepetés fellépővel vár a Garden Hotel**** Szolnokon

Csendes, nyugodt környezetben, mégis közel a városközponthoz található a Garden Hotel Szolnokon, amely párosban utazók, vagy családok számára is kiváló helyszín lehet. A szálláson található wellness szolgáltatások közül a medence, az élménymedence, a pezsgőfürdő, infra-, aroma-, és finn szauna térítésmentesen használható, a masszázs és a szolárium pedig feláras. Kapcsolódjatok ki a gyönyörű Szolnokon, és pihenjétek ki az év fáradalmait!

Szilveszter estéjén is gondoskodnak a jó hangulatról és a finom ételekről a hotel munkatársai. Az est tematikája a magyaros ízek és ételek lesznek, kerti lángos partival, pálinkával, teával készülnek, valamint élőzene, dj, és egy meglepetés fellépő is a program része lesz.

A vacsora keretein belül hideg és meleg ételek, többféle desszert és éjféli menü is vár benneteket a Garden Hotelben, ha pedig külső helyszínen kapcsolódnátok ki, akkor választhatjátok a szilveszteri gálaestet a színházban vagy a tűzijátékot és diszkót Szolnok főterén. Programokban nem lesz hiány!

Malacsütés Békésszentandráson a Füzeskerti Apartmanházban

Ha csodálatos természeti környezetben szeretnétek tölteni a szilvesztert, akkor a Füzeskerti Apartmanházat ajánljuk! A megnyugtató vízközelség mellett Szarvas városában számtalan programlehetőségetek akad, de ha pihenni szeretnétek, akkor a szállás saját wellnessrészlegén ezt is megtehetitek.

December 31-én Dj és élőzene is gondoskodik a jó hangulatról, a szállás munkatársai pedig malacsütéssel teszik felejthetetlenné az élményt. Töltsetek el pár napot az Alföld egyik legszebb fekvésű nagyközségében és ünnepeljétek az újévet egy felejthetetlen vacsorával!

Gálaest Gyomaendrődön a Rubin Panzió és Rendezvényparkban

Kapcsolódjatok ki Gyomaendrődön a Rubin Panzió és Rendezvényparkban szilveszterkor! A csendes helyen található szállás 2021-ben átesett egy teljes felújításon, így megújult szobákkal és wellnessrészleggel várják a vendégeket. Ha a kiskedvenceteket sem hagynátok otthon, ide bátran veletek jöhet 6500 Ft/éj fejében.

Szilveszterkor korlátlan étel- és italfogyasztással egybekötött gálaesttel készülnek a szálláson, amit tűzijátékkal, tombolával és egész estés mulatsággal egészítenek ki. Köszöntsétek egy finom pezsgővel az újévet Gyomaendrődön!

Bulizzatok szilveszterkor a Hotel Átriumban*** Harkányban

A fürdőváros központjában található Hotel Átrium szilveszterre is várja a pihenni vágyó vendégeket. Mediterrán étrendjével, kellemes hangulatú szobáival hozzátesz a teljes kikapcsolódáshoz, Harkány városa pedig számtalan látnivalót rejt, mellyel tökéletessé válik az üdülés.

Az óév búcsúztatására zenés, táncos mulatsággal, gálavacsorával, tombolával és tűzijátékkal készülnek, így kétségtelen, hogy az újévet jó hangulatban köszönthetitek, ha a Hotel Átriumot választjátok!

Ünnepi menüsor a Fehér Hattyú Kult-kikötőben Verőcén!

Meseszép duna-parti panorámával vár benneteket a Fehér Hattyú Kult-kikötő Verőcén! Finom ízekkel, kényelmes szobákkal ellátott szállás mellett számtalan, remek kirándulási lehetőség nyílik meg előttetek, ha idelátogattok. Pihenjetek festői környezetben és fedezzétek fel a Dunakanyar kapuját!

Szilveszteri programok tekintetében még egy kicsit várnotok kell, ugyanis az este még szervezés alatt áll, arról azonban biztosíthatunk benneteket, hogy az ünnepi menüsor rendkívül ízletes tálakat tartalmas majd, amelyeken mindenki megtalálja majd a kedvencét!

Retro Dj és szilveszteri pihenés a Willis Hotel Business & Wellnessben**** Zalaegerszegen

2020-ban nyílt, modern hotel ízléses berendezéssel felszerelve csalogatja a vendégeket. Minden szobában minibár, extra minőségű gyógymatrac, valamint wellness tea és luxus piperekészlet található, így a pihenésetek egy magasabb szintre emelhetitek, ha a Willis Hotel Business&Wellness szállást választjátok!

Kezdjétek meg 2023 utolsó napját egy mesés szilveszteri wellnesszel, majd folytassátok a kellemes pihenést az esti gálavacsora közben, és zárjátok az óévet egy remek hangulatú retro partival vagy mesés tombola nyereményekkel! Ez a szállás partneretek lesz a remek szilveszteri programokban!

Újévi brunch a Vital Hotel Nautisban**** Gárdonyban

A Velencei-tó partján található hotel nemcsak a nyári időszakban nyújt kiváló kikapcsolódást. Érkezzetek családdal, vagy barátokkal, legyen szó aktív vagy kevésbé aktív pihenésről, itt mindenki megtalálja a számára érdekes programot! Próbáljátok ki a wellness szolgáltatások sokaságát, vagy kiránduljatok egyet a környékben!

Szilveszterkor sem lesz hiány különleges programokban a Vital Hotel Nautisban, ugyanis már előszilveszteri bulival is készülnek a szálloda dolgozói. December 31-én pedig fellép Auth Csilla és az Anytime zenekar is, valamint szerveznek még pezsgőkóstolást, ünnepi gálavacsorát, szilveszteri forralt borozást, valamint megörökíthetitek ezt a remek pillanatot a helyszínen lévő SelfieMe fotógéppel. Nem érdemes kihagyni ezt a remek óév búcsúztató mulatságot!

Svédasztalos vacsora az egri Kulacs Csárda&Panzióban

A hagyományos megjelenést kedvelő vendégek számára ideális helyszín egy szilveszteri bulira az egri Kulacs Csárda&Panzió. Fa burkolat, hajópadló, gerendázott mennyezet, és korabeli tölgyfa bútorok jellemzik, amik visszarepítenek bennünket egy kicsit a múltba. A szállás Szépasszonyvölgyben található, így egy jó bor társaságában élvezhetitek a hideg estéket egy kellemes kikapcsolódás keretében!

Szilveszterkor sem fogtok unatkozni, ugyanis mennyei ételekkel és egy fergeteges bulival várnak benneteket! Kóstoljátok meg a sörrel locsolt, ropogós malacsültet, vagy a kemencés libacombot, és táncoljatok hajnalig! 

Ünnepeljetek Csonka András vezényletében a tiszaújvárosi Tisia Hotel&Spa-ban!

Stílusos és exkluzív megjelenésű szobákat kínál a tiszaújvárosi Tisia Hotel&Spa, amely közvetlen átjárást biztosít a Gyógy- és Strandfürdőbe. A kedves és figyelmes személyzet minden óhajotokat lesi majd a kikapcsolódásotok során, így nektek nincs más dolgotok, csak lazítani!

A hotel szilveszteri programjai már december 30-án elkezdődnek, ekkor is egy stand-up előadást nézhetnek meg a vendégek Kertész Ricsitől. Szilveszter napján az est házigazdája és sztárvendége Csonka András lesz, aki mennyei vacsora mellett szórakoztatja a jelenlévőket. Újév első napján pedig egy különleges brunchot élvezhetnek a hotel látogatói 8-15 óra között, így finom ételekben és programokban nem lesz hiány!

Samba táncosok és Casino a Minaro Hotel Tokaj Mgallery-ben*****

Az UNESCO Világörökség részét képző tokaji szőlőtőkék között kapott helyet ez a meseszép hotel, amely minden szolgáltatásával azon van, hogy kényeztesse a vendégeit. Nemzetközi gasztronómia, extra felszereltségű wellnessrészleg, különleges szobák és megannyi élmény vár benneteket, ha a Minaro Hotelt választjátok!

Ha 2023-at tánccal és forró hangulatban szeretnétek búcsúztatni, akkor itt a helyetek! Szilveszter napján samba táncosok és Dj várnak benneteket, valamint a kaszinózás világába is betekintést nyerhettek a Casino program keretein belül. Élvezzétek a különleges estét, amit majd egy finom malac vacsora tesz csak igazán teljessé!

Éjszakai fürdőzés Sárvárfürdőn a Dévai Lux Apartmanok szervezésében

Sárvár belvárosában, mégis csendes, nyugodt helyen találhatóak a Dévai Lux Apartmanok. A közeli arborétum adja a szállás zöldövezeti jellegét, de a sárvári fürdő is pár perc sétára található csak. Pihenjetek meg a környezettudatosság jegyében és fedezzétek fel Sárvár szépségeit!

Szilveszteri programként a Sárvárfürdőben szervezett éjszakai fürdőzésen vehettek részt, ami igazán különlegesnek ígérkezik. Zárjátok le a 2023-as évet, és köszöntsétek a 2024-et teljes relaxációban egy kis bulival kiegészítve!

Amerikai büféreggeli és hagyományos magyar ételek a debreceni Hotel Mercure****+superior szilveszteri buliján

Karneváli hangulatban tölthetitek a kikapcsolódásotok, ha a debreceni Hotel Mercure-t választjátok! Modern berendezésű szobák, finn szauna, prémium borok és ínycsiklandó ételek lesznek ebben a segítségetekre, így nektek csak élveznetek kell a pihenés minden percét a szabadságotok alatt!

Ennek fényében kerül megrendezésre a szilveszteri mulatság is, amit már december 30-án elkezdenek a hotel munkatársai. Szombaton Purple music night kereteiben bulizhattok egy nagyszerű vacsora mellett, vasárnap pedig Kökény Attila, zenés gálavacsora, selfigép és pezsgő vár benneteket! Újév napján sem kell lemondanotok a finomságokról, 7-11 között bruncholhattok egy jót a szálloda éttermében!

Szilveszteri buli vár a Tiván Vendégházakban****Upponyban!

Legyen szó felnőttbarát pihenésről, vagy családbarát kikapcsolódásról, a Tiván Vendégházakban mindenki megtalálhatja a számításait! Többféle fakultatív programon is részt vehettek a szállás szervezésében, de ha csak egy kis relaxációra vágytok, merüljetek el a jakuzzi kényeztető habjaiban, vagy lazuljatok a szaunában!

December 31-én sem maradtok program nélkül, ugyanis a vendégházak szervezésében szilveszteri buli vár benneteket meseszép tűzijátékkal! Ebben a kis zsákfaluban hatalmas az élet, így ne maradjatok le az óév búcsúztatásáról sem!

Köszöntsd Gregor Bernadett zenés előadásával az újévet a Waterfront Lodge **** Panzióban a Szelidi-tóparton!

Egyedülálló módon egész évben várja a vendégeit a Waterfront Lodge**** Panzió a Szelidi-tó partján! Reggelizzetek mesés kilátással az itt tartózkodásotok során, fedezzétek fel a környék látnivalóit, és a hosszú nap után pihenjetek meg a szállás wellnessrészlegén! 

Ha éppen szilveszterkor járnátok erre, akkor készüljetek fel egy fergeteges, óév búcsúztató bulira! A panzióban gálavacsorával, tombolával, zenéz-táncos mulatsággal, valamint Gregor Bernadett előadásával várnak benneteket! Malac és lencse lesz bőven a szilveszteri menüsoron, így a hagyományos ételeket kedvelők egészen biztosan jól laknak majd!

Szilveszteri programokkal vár a Vision Hotel**** Budapesten

Ha szeretnétek egy kicsit kikapcsolódni a fővárosban, a Vision Hotel meseszép kilátással vár benneteket a Duna pesti partján! A szálloda kiváló tapas étteremmel, wellnessrészleggel, és kényelmes, modern szobákkal rendelkezik, a budapesti programok pedig felsorolhatatlan mennyiségben állnak a rendelkezésetekre!

A szállás szilveszteri programjai egyelőre még szervezés alatt állnak, de mivel Budapest belvárosában található a hotel, így egészen biztosan találtok magatoknak szilveszteri bulit a környékben! Látogassátok meg a fővárost az év utolsó napján, és töltsetek el pár napot ebben a mesés szállodában!

Különleges fogásokkal készül szilveszterre az Aqua Hotel**** Gyulán

Kisgyermekes családoknak ajánljuk az Aqua Hotelt Gyulán, ugyanis egyedi kialakítású játszórésszel várják a legkisebbeket egy fergeteges kikapcsolódásra! A Várfürdő bejárata mellett található hotel finn– és infraszaunával is rendelkezik, teljesebb wellnessélményért pedig egyszerűen csak pár lépést kell megtennetek a pihenésetek során.

Szilveszterkor élőzenés gálavacsorával készül a hotel, ahol finomabbnál-finomabb fogásokkal búcsúztathatjátok az óévet. Kóstoljátok meg az erdei gombákkal töltött sertésgalatint vagy a lazacrózsát fetasajttal és olíva bogyóval tálalva, vagy válogassatok a különböző hideg és meleg ételek tömkelegéből!

Ha pedig megismernétek Gyula másik arcát is, akkor irány a városközpont, ahol utcabállal várják majd a jelenlévők az újév közeledtét.

Operettelőadás és farmlátogatás is vár szilveszter napján az Aphrodite Hotelben**** Zalakaroson

Gyógyuljatok és pihenjetek az év utolsó napjaiban is az Aphrodite Hotelben Zalakaroson! Számtalan wellness-szolgáltatással, egyedi ételekkel és kisállatbarát hozzáállással találkozhattok, ha idelátogattok. 

Szilveszteri programok tekintetében Nagy Róbert operett társulatának előadását tekinthetitek meg egy finom vacsora közben, valamint napközben meglátogathatjátok a szállás saját farmját, ahol malacsütéssel teszik teljessé az óév búcsúztatását! Emellett pedig Zalakaroson a rendezvényközpontban is programokkal várnak benneteket, érdemes ide is ellátogatni.

Értékes nyereményekkel és morzsapartival teszi teljessé a szilvesztert a Holiday Resorts*** +superior Balatonszárszón

A balatoni település üdülőövezetében található szálláson kedves személyzettel, választékos reggelivel és vacsorával várnak majd benneteket egy évvégi pihenésre. Töltődjetek fel a mesés panorámával és élvezzétek a kikapcsolódást ezen a mesés helyszínen!

Szilveszterkor speciális svédasztalos vacsorával, welcome drinkkel, Dj-vel teszik teljessé az élményt, amit éjfélkor pezsgős koccintás, büfé, és tűzijáték követ. Az újévi étkezésen sem kell gondolkoznotok, ugyanis meghosszabbított reggelivel és morzsapartis ebéddel készülnek a számotokra.

Kaszinó és sztárfellépő is szórakoztatja majd a vendégeket a Hotel Wellamarinban**** +superior Zamárdiban

Közvetlenül a tó partján található a Hotel Wellamarin Zamárdiban, amely festői környezetben, feng shui ihlette szobákkal és számtalan kiváló szolgáltatással várja az idelátogatókat. A Balaton télen is gyönyörű, egy mesés szálláson pedig majd elrepül az itt töltött idő!

December 31-én élőzenével kísért gálavacsora, kaszinó, valamint egy rejtélyes sztárfellépő kísér át benneteket az újévbe, így felejthetetlen szórakozásban biztosan nem lesz hiány. Az egész estét a tradicionális szilveszteri vacsora és az éjféli büfé teszi majd teljessé!

Vezetett erdei túra és bűvész show a Erzsébet Park Hotelben*** Parádfürdőn

A Mátra szívében található az Erzsébet Park Hotel, amely aktív kikapcsolódást biztosít a vendégeinek mind a hotelen belül és kívül is. A tágas szobák minden család számára ideálisak, a változatos reggelinél és vacsoránál pedig mindenki talál magának való falatot!

Szilveszter napján számtalan programmal készülnek a hotel munkatársai. Részt vehettek vezetett erdei túrán, éjszakai wellness fürdőzésen, disznótoros falatokat is kóstolhattok, valamint egy bűvész show is a szórakoztatásotokat szolgálja majd. Este pedig zenés-táncos mulatsággal bulizhatjátok át magatokat az újévbe!

Kócos Ördögök és vezetett városnézés lesz a program a Hotel Írottkőben*** +superior Kőszegen  

A romantikus főtér közepén kapott helyett a Hotel Írottkő Kőszegen, amely összesen 60 fő elszállásolására képes. A családias hangulatú hotelben wellnessrészleggel, finom ételekkel és sóbarlanggal várnak benneteket. Fedezzétek fel ezt a csodás várost télen!

Szilveszter napján meglepetés bekészítéssel készülnek a vendégeknek, este 8-tól pedig svédasztalos gálavacsorával, tombolával, hajnalig tartó mulatozással várják az itt tartózkodókat. A bulihoz a talpalávalót a Kócos Ördögök zenekar biztosítja, így a jó hangulat garantált!

Ez a 25 szállás biztosan készül a vendégei számára szilveszteri programokkal, így nem fogtok unatkozni, ha ezekbe foglaltok. Ha szeretnétek szétnézni a kínálatunkban, akkor keressétek fel a Szallas.hu oldalát, és ünnepeljétek a szilvesztert egy kiváló hotelben, apartmanban vagy panzióban!

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%