BalcsiCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásVidéki vendégség

4 nívós szálláshely a Balatonnál, ahol nem fogsz csalódni

1 perces olvasási idő
4 nívós szálláshely a Balatonnál, ahol nem fogsz csalódni

Már te is kacérkodsz a nyári szállásfoglalás gondolatával? Jól teszed. Íme 4 nívós szálláshely a Balatonnál, melyekben biztosan nem fogsz csalódni.

4 nívós szálláshely a Balatonnál

Dörgicse: Portus Home Vendégház

Egy igazi ékszerdoboznak számít a Balaton északi partján megbújó Dörgicse és az itt található Portus Home Vendégház, mely a modern építészet izgalmas megoldásaival kápráztatja el a vendégeit. 

A 70 négyzetméteres, tágas és dizájnos épületen összesen két szoba osztozik, így egyszerre csak 4 főt tudnak elszállásolni. A hangulatos kerti teraszon ülve – kedvező szélirány esetén – akár a közeli levendulamezők illatát is megérezheted. A Levendula Major ugyanis alig másfél kilométerre fekszik a szálláshelytől. 

Családosok és baráti társaságok kedvence lehet ez az ízléses és egyedi stílusú szálláshely, mely jól felszerelt konyhával és kerti sütögetési lehetőséggel várja a látogatóit. 

Érdemes felfedezni a települést is, ahol gasztroélményekkel, finom borokkal és középkori templomromokkal is találkozhattok.

A szállás linkjét itt találod >>

Révfülöp: Liget Vendégház

Hangulatos szálláshelyet keresel közel a Balatonhoz és az sem baj, ha pár perc sétával a vasútállomás vagy a központ is megközelíthető? Akkor neked találták ki a bájos Liget vendégházat, mely Révfülöp szívében helyezkedik el. 

A modern és jól felszerelt konyhában sütésre és főzésre is van lehetőség, a kertben grillezni és bográcsozni lehet. Nyári estéken pedig mi lehetne hangulatosabb, mint egy kis fröccsözés a teraszon?

A családdal érkezők is örülhetnek, mert több szolgáltatással is készülnek a vendégvárók, amivel a szülők és a gyerkőcök kényelmét szolgálják: a hordozható kiságyon át a játszótérig. Ráadásul a gyermekbarát szálláshely 3 éves korig ingyenes.

A szállás linkjét itt találod >>

Paloznak: Garabó Garden Vendégház

A Balaton északi partján található Paloznak egyik legszebb szálláshelye a Kálvária domb tetején magasodó Garabó Garden Vendégház. A tavaly átadott épület a borok szerelmeseit biztosan leveszi majd a lábukról: a gazdag italválasztéknak hála bármikor belekortyolhatnak a hegy levébe. 

Az itt található 4 db ízlésesen kialakított, kényelmes apartmanban összesen 14 vendéget tudnak elhelyezni. Családi nyaraláshoz és romantikus kikapcsolódáshoz is kiváló választás. 

A szálláshely további pozitívuma, hogy gyermekbarát, vagyis 7 éves korig ingyenesen szállhatnak meg a gyerkőcök is.

TIPP: Érdemes július 30. és augusztus 1. közé időzíteni az érkezésed, mert ekkor rendezik meg idén a 9. Paloznaki Jazzpikniket.

A szállás linkjét itt találod >>

Kővágóörs: Káli Home Boutique Villa

A pazar szépségű Balaton-felvidéken épült a Káli Home Boutique Villa, mely tárt karokkal várja azokat a vendégeket, akik nyitottak a különleges építészeti megoldásokra és a szálláshelyek közül is az egyedibbet keresik. 

A tágas terek és a kényelmes bútorok biztosan elnyerik majd a tetszésedet – akárcsak az emeleti design kád, ahonnan fürdés közben gyönyörködhetsz a csodás panorámában. 

A házban összesen 4 főt tudnak fogadni, így baráti társaságok számára is ideális választás lehet a Káli Home Boutique Villa. Grillezz a kertben és borozz egyet a szépséges filagóriában – vagy csak élvezd a csendet és a nyugalmat!

A környék számos lehetőséget kínál arra, hogy gyalogszerrel vagy akár kerékpárral felfedezd: tégy egy túrát a Kőtengerhez vagy a monoszlói Hegyestűhöz!

A szállás linkjét itt találod >>

Még több nívós szálláshely érdekel a Balaton környékén? Nézz körül a szallas.hu kínálatában és foglald le még ma kedvenced! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%