Őszi élményszüretCsaládi kiruccanásProgramok hétvégére

4 program a hosszú hétvégére

1 perces olvasási idő

Végre itt a várva várt hosszú hétvége, amikor kipihenhetjük az őszi fáradalmakat. Persze egyénenként változó, ki hogyan szereti tölteni a szabadnapokat, hiszen vannak akik fürdőkben relaxálnak, vagy aktív kikapcsolódást keresnek, mások a kulturális programokat kedvelik, esetleg minőségi ételeket és italokat ízlelve dőlnek hátra. Akármelyik csoportba is tartoztok, érdemes tovább olvasnotok, mert mindegyik kategóriában igyekeztünk programot találni a négynapos hétvégére.

Magyar Nemzeti Múzeum – Budapest

A Magyar Nemzeti Múzeum kiállításain és programjain rengeteg újdonságot tudhattok meg az 1956-os forradalommal kapcsolatban. Megtekinthetitek a forradalom jelképének számító, eredeti lyukas zászlót és megismerkedhettek a forradalom egyik résztvevőjének különleges élettörténetével. Ha részt vettetek az ünnepi programokon, ne hagyjátok ki a World Press Photo Kiállítást sem, hiszen 23-án láthatjátok utoljára.

A legjobb budapesti szállások ide kattintva>>

A Magyar Nemzeti Múzeum kedvezménye ide kattintva

Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő – Orosháza

Akik a wellness pihenést kedvelik, válasszák Gyopárosfürdőt. Az őszi szünetben a pihentető fürdőzés mellett animációs programokkal várják a családokat. Lesz vízi aerobic, matrac rally, vízi kidobós bajnokság, a kézműves foglalkozásokról pedig tobozból készült baglyot vagy gumilapból életre keltett hollót vihettek haza.

A legjobb orosházi szállások ide kattintva>>

A Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő kedvezménye ide kattintva

Maya Játszópark – Miskolctapolca

Kisgyerekekkel irány a Maya Játszópark Miskolctapolcán. Amellett, hogy a játszópark önmagában is nagyszerű élmény a kicsiknek egyedi látványvilágával, izgalmas játékelemeivel, csúszdáival, mindig igyekeznek valamilyen szezonhoz illő programmal is kedveskedni. Most hétvégén felejthetetlen Disney karaoken vehettek részt együtt, és interaktív forradalom is lesz.

A legjobb miskolctapolcai szállások ide kattintva>>

A Maya Játszópark kedvezménye ide kattintva

I. Pincetúra a Szépasszony-völgyben – Eger

 Azoknak sem kell aggódniuk, akik eddig lemaradtak a boros programokról, mert október 21-én megrendezésre kerül az I. Pincetúra a Szépasszony-völgyben. 10 állomás 10 borát kóstolhatjátok meg és emellett 10 különleges élmény is vár rátok. Muzeális borok kóstolója, szőlőlekvár, látványfőzés és kézműves csokoládé – ugye ti is ott lesztek vasárnap Egerben?

A legjobb egri szállások ide kattintva>>

A Pincetúra kedvezménye ide kattintva


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%