Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásNyári vakációRomantikus kikapcsolódás

14 álomutazás és wellnesshétvége, amelyet Te is megnyerhetsz!

1 perces olvasási idő
Palace Hotel Hévíz ****

Keressük a turizmus legjobbjait! Szálláshelyek, turisztikai attrakciók és belföldi települések várják idén is, hogy minél többen szavazzanak rájuk az Év Szállása versenyen. 

Ráadásul most a voksolás nem tét nélküli, hiszen 14 szavazó eltölthet 1-1 hétvégét az alábbi wellnesshotelek valamelyikében. Te Hajdúszoboszlóra utaznál? Netán az egri borvidék vonz? Vagy inkább a parádsasvári Kastélyhotel eleganciája csábít? Ha október 30-ig szavazol, bármelyik wellness pihenést megnyerheted.

Mi a teendő?

1.Látogass el az Év Szállása oldalra >>

2. Írd be a keresőbe kedvenc szálláshelyed VAGY városod VAGY turisztikai attrakciód nevét, majd a legördülő sávból válaszd ki és kattints rá arra a helyre, amire szavazni szeretnél:

3. Ezután töltsd ki az űrlapod vezetékneveddel, keresztneveddel és email címeddel.

4. Válaszolj az alábbi kérdésre és jelöld meg a helyes választ! Ezt követően kattints az “elfogadom” négyzetre, majd a SZAVAZOK gombra!

5. A szavazat véglegesítéséhez lépj be email fiókodba és kattints a “Megerősítem” gombra!

6. Duplázd meg nyerési esélyeidet és oszd meg ismerőseiddel a szavazást! Egy 2000 Ft értékű Szallasguru.hu kupon jár érte ajándékba.

14 NYERTES – 14 ÁLOMUTAZÁS!

A szavazók közül kisorsolunk 14 nyertest, aki megnyeri a következő álomutazások egyiket. Te melyik wellnesshotelt próbálnád ki szívesen? Kattints a kedvencedre!

 

Álomnyaralás indul!

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%