Nyári vakációBarátokkalCsaládi kiruccanás

Teszteld az ország 5 hatalmas óriáskerekét, válts jegyet az élményre!

1 perces olvasási idő

Az óriáskerekek az elmúlt évben gombamód szaporodnak az országban, ennek köszönhetően számos város panorámájában gyönyörködhetsz 30, vagy akár 60 méteres magasságból. Remekül hangzik, nem igaz? A következő öt óriáskerék mindenképpen kerüljön fel a bakancslistádra! 

5 szuper óriáskerék az országban

Válaszd Budapest Óriáskerekét, válaszd a budapesti panorámát!

Az ország legnépszerűbb óriáskereke a budapesti, ez büszkélkedhet hazánkban a legnagyobb – 60 méteres – magassággal.  A kilátás elképesztő, egyszerre gyönyörködhetsz a Budai Várban, a Dunában és az Andrássy út látnivalóiban.  

A 43 kabinos építmény 300 fő befogadására alkalmas, a megvásárolt jegyekkel 3 kört mehetsz, a kabinok ráadásul akadálymentesen kerültek kialakításra.

Foglalj szállást Budapesten >>

5 szuper óriáskerék az országban
Budapesti Óriáskerék

Gyönyörködj Siófok bámulatos panorámájában!  

Az 50 méter magas siófoki óriáskerék hazánk első hazai készítésű óriáskereke. Tetejéről látni lehet Siófok városát, a Tihanyi Apátságot, a Badacsonyt, a Balaton-felvidéket, és a Balaton kéklő vizét is. Az óriáskerék 180 fő befogadására alkalmas, a menetidő 10 perc, ez alatt a kerék háromszor fordul meg. 

Böngéssz a siófoki szállások között >>

5 szuper óriáskerék az országban
Siófoki óriáskerék

Történelmi séta és EgerEye Óriáskerék vár Egerben

Eger belvárosában, a Gárdonyi Géza téren, az Eger felirat mögött épült fel az egri óriáskerék, amelynek tetejéről 30 méteres magasságban gyönyörködhetsz a város panorámájában. Az város nagyon szép az esti fényekben, így akár az esti órákban is érdemes jegyet váltani a rendhagyó egri programra. 

A legjobb szállások Egerben >>

5 szuper óriáskerék az országban
EgerEye Óriáskerék

Keszthelyen is mesebeli panoráma vár! 

Szívesen gyönyörködnél a balatoni panorámában a Balaton északi partján? Ülj fel a keszthelyi óriáskerékre, és élvezd kilátást 50 méter magasból! Az építmény 30 db 6 fős gondolával várja vendégeit 2021. május 1-től szeptember végéig. Fontos tudni, hogy a nyitva tartás kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén változhat.

Foglalj szállást Keszthelyen >>

Teszteld az ország 5 hatalmas óriáskerekét, válts jegyet az élményre!
Keszthelyi óriáskerék

A Vác Eye a Dunakanyar egyik rendhagyó gyöngyszeme

Vác legújabb turisztikai attrakciója a Vác Eye, amely a Duna-parton várja vendégeit, alig néhány lépésnyire a révtől. Családi és baráti programhoz is remek választás a kerék, amely akár randevúzáshoz is ötletes helyszín lehet. A 30 méter magas óriáskerék 20 db 4 fős kabinnal várja a látogatókat, egy menet 3 kört foglal magába. 

A legjobb szállások Vácon >>

Vác Eye

Télen sem szeretnél lemondani az óriáskerekek által nyújtott fergeteges panorámáról és élményről? Adventi időszakban Pécsen, Szegeden és Győrben is felülhetsz rájuk! 

Felfedeznéd a környék más látnivalóit is? Foglalj szállást a szállás.hu kínálatából, és szervezz többnapos kikapcsolódást! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%