Wellness + HotelekCsobbanóhelyek

Vízicsúszdás szállodák, amiket ti is, és a gyerekek is imádni fogtok

2 perces olvasási idő

Az világos, hogy a legtöbb gyerek imádja a vízicsúszdát, de igazság szerint minket felnőtteket sem kell sokáig győzködni, ha csúszásról van szó. Az élményfürdők és vízicsúszdák ugyanis egyet jelentenek az adrenalinnal, és a gyerekkort idéző felhőtlen szórakozással. Ha tehát kicsik-nagyok örömére eldöntöttétek, hogy vízicsúszdás szállodák közül válogatnátok, segítünk: szuper wellness szállodák egy-egy izgalmas csúszdapark mellett, és élményfürdős szállodák hatalmas wellness részleggel!

Aquaworld Resort Budapest

Szuper élményfürdők szállással – avagy olyan szállodák, amelyek szabad átjárást biztosítanak a szomszédos fürdőkomplexumba:

Hotel Cascade Resort Spa & Conference Demjén ****

Az élményfürdős szállodák egyik legjobbja, ahol az adrenalin és a pihentető gyógyulás jól megfér egymás mellett. Vár egy különleges, hangulatos barlangfürdő, valamint izgalmas aquapark és persze a gyógyfürdő áldásos hatásai. Mindez páratlan környezetben, kőhajításnyira az egri sódomboktól! 

Hunguest Hotel Forrás Szeged ****

Hatalmas csúszdapark szálloda mellett közvetlenül, klassz környezetben? Ez lesz az: a Hunguest Hotel Forrás a napfény városában található, a Tisza mellett, és összeköttetésben áll az ország egyik legnagyobb és legjobb aquaparkjával. A Napfényfürdő Aquapoliszban annyiféle kinti és benti csúszda van, hogy össze se számoljuk. A fürdőbelépőt természetesen tartalmazza a foglalási ár! 

Hunguest Hotel Aqua Sol Hajdúszoboszló ****

„A fürdőátjárás miatt ár-érték arányban egyszerűen verhetetlen. Strandimádóknak és kisgyerekeseknek maga a kánaán. Az ugrálóvár és gyereksarok is nagy pozitívum. A szoba kellemesen klimatizálható, a tévén van usb bemenet, az erkély nagy. A személyzet segítőkész és kedves.” – család kisgyerekkel, 5 nap alapján.

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel ****+superior

Élményfürdős szállodák esetében Zalakarosnak mindig ott a helye a listán! Ez a teljes körűen felújított wellness szálloda közvetlen átjárást biztosít a medencéktől hemzsegő Zalakarosi Élményfürdőbe, és a vendégek szerint kifogástalan a tisztaság, az ételek finomsága és a személyzet kedvessége is.

Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány ****

A vízicsúszdás Kehida Termálfürdőbe kényelmesen áttcsattoghattok papucsban, törülközővel a vállatokon, mert ez a fürdő is közvetlen összeköttetésben áll a szállodával. Ráadásul bármilyen szobára vágytok, itt tutira lesz olyan: van családi hangulatú apartmanház, kétlégterű családi szoba a hotel részen, és superior lakosztály is.

Aquaworld Resort Budapest ****

„Apartmanos elhelyezést választottunk, így kényelmesen elfértünk négyen, mégis jól megközelíthető volt a hotel minden szolgáltatása. Tisztaság volt, a munkatársak kedvesek, figyelmesek és gondoskodtak róla, hogy az ételérzékeny Gyermekeink számára is legyen megfelelő reggeli/vacsora. :)” – család kisgyerekkel, 4 nap alapján

Hunguest Hotel Freya Zalakaros

Egy újabb remek élményfürdős szállás Zalakaroson, a Zalakarosi Fürdő közvetlen szomszédságában. Családias hangulat, mediterrán stílus, és ínycsiklandó félpanziós ellátás vár rátok a szállodában. Este lazíthattok a bárban, a gyerekek pedig a játszóházban kalandozhatnak. Vagy sétáljatok egyet, csodás természet veszi körül a szállodát!

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****

All Inclusive ellátásra vágytok, sok-sok wellness szolgáltatás mellett, hogy nektek már tényleg csak pihenni és töltődni kelljen? Akkor irány ez a családbarát sárvári wellness szálloda, biztosított átjárással és korlátlan belépővel a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe. A letisztult stílus, a nagy üvegfelületek és a szuper kilátás csak tetézik az élményt.

Thermál Hotel & Camping Komárom **

Ha egy határmenti, egyszerű-de-nagyszerű élményfürdős és vízicsúszdás szállodában pihennétek, irány Komárom, az erődök városa! Itt található ugyanis a Brigetio Gyógyfürdő, ahol szabadtéri- és fedett medencék sokasága vár, gyógyvízzel és csúszdával. A foglalás ára magába foglalja a fürdőbelépőt és a bőséges reggelit is.

MJUS WORLD Resort & Thermal Park Hotel Körmend ****+superior

„Személyzet extra kedves, wellness részleg nagyon jó, étterem minőségi és rendkívül finom ételeket készítenek. Nagyon tetszett, hogy van bowling, biliàrd, csocsó, ping-pong így esténként finom koktélok mellett lehetett szórakozni. Ha valaki kicsit nyugisabb kikapcsolódásra vágyik akkor élő zene van minden este. Szoba gyönyörű (ahogy az egész hotel is az), hatalmas és kényelmes. Elég tisztálkodó szer volt bekészítve egész hétre. Mindent összevetve jól éreztük magunkat, sikerült kikapcsolódnunk.” – fiatal pár, 8 nap alapján

Hotel Kumánia Kisújszállás *** +superior

Íme, egy akadálymentesített vízicsúszdás wellness szálloda a Nagykunság szívében, ahol a vendégértékelések szerint a személyzet emberségből és rugalmasságból jeles. A hotel közvetlen összeköttetésben van a Kumánia Gyógy- és Strandfürdővel, ahol annyiféle wellness szolgáltatás és medence van, hogy érdemes inkább a szállás oldalán átböngésznetek. 

Galerius Vízpart Apartmanház Siófok

A siófoki Aranyparton, ám csendes helyen magasodik az új építésű apartmanház, ahonnan gyönyörű balatoni kilátásban lesz részetek. Közvetlenül a szállás mellett található a Galerius Élményfürdő, csúszdával és sok-sok medencével. Bár ezt térítés ellenében használhatjátok, a fürdőkomplexum közelsége és széleskörű wellness szolgáltatásai miatt megéri! Vagy egyszerűen csobbanjatok a pár lépésre lévő szabadstrandon, ahol játszótér is várja a kicsiket.

Vízicsúszdás szállodák, ahol helyben, a szállás saját wellness részlegén csúszhattok:

Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok ****

Ha a vízicsúszdás szállodák tekintetében kifejezetten egy családbarát helyre vadásztok, ezzel nem nyúltok mellé, hisz kész gyerekparadicsom – el is nyerte pár éve az Év Családbarát Szálláshelye díjat. Amíg a kölkök energiái le vannak kötve, ti élvezhetitek a nyugis Spa részt. Nem valószínű, hogy lesz kedvetek kimozdulni innen, annyi izgalmas szolgáltatást nyújtanak, de ha mégis: Keszthely csak 10 perc autóval! 

Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal ****

Ha szeretnétek kipróbálni milyen egy francia élményfürdő, netán az egzotikus marokkói fürdőtér vagy a reneszánsz palotafürdő, akkor jó helyen jártok. A gyerekek számára pedig vízicsúszda is akad. Hogy ezen felül még miért olyan izgalmas ez a wellness szálloda, ebben a cikkben szedtük össze. Az egész család imádni fogja, az borítékolható!

Duna Residence Dunaszentmiklós

Az üdülőfalu Tata közelében terül el, és egyik kiemelkedő vonzereje éppen a csodálatos környezet, a kilátás és a nyugodt légkör. 84 remek felszereltségű apartman vár, és egy széleskörű wellness részleg. Ha pedig kirándulna egyet a család, a lovas kocsikázástól kezdve a kenutúráig nagyon sokféle programra bejelentkezhettek!

Termál Hotel Vesta Tápiószecső  ****

„Minden nagyon klassz volt. Remek a kialakítás, finomak az ételek, a gyerekeknek a kinti medence kiváló játékokkal van felszerelve. Az éjszakai fürdőzés lehetősége nagyon tetszett. Jövünk máskor is, az teljesen biztos, csak megvárjuk, amíg a bevezető utat leaszfaltozzák.” – fiatal pár, 2 nap alapján

Club Hotel Pegasus Tiszaug ****

A vízicsúszdás szállodák között ez egy viszonylag nyugisabb, félreesőbb helyen található, de unatkozni egész biztosan nem fogtok. Külső- és belsőmedence, gyerekmedence, szauna, jacuzzi, csúszda, bowling, ping-pong, billiárd, hangulatos bár, és sok-sok programlehetőség vár a környéken, az extrém vízi sportokat is beleértve. 

Pelso Camping Alsóörs

Szálljatok meg a Balaton partján, árnyékot adó fák között, egy igényes mobilház-faluban! A Pelso kemping gondos, parkos területén 2 medencében csobbanhattok, ezen felül pedig a füves strandszakasz is a tiétek, ahol több csúszda is a tó vizébe repít. Este lazsáljatok a függőágyban, vagy üljetek ki a kis ház teraszára egy jó kártyapartira.

+1 panorámás, vízicsúszdás szálloda Horvátországban, elérhető közelségben:

Hotel Dražica Krk ***

Ha a csúszdás szállodák közt valami extrábbra vágytok, íme: úgy is csúszdázhattok, hogy a háttérben, egy kőhajításnyira az Adria szikrázó kék hullámai verdesik a partot! A teraszról szédítően gyönyörű panorámát kaptok a tengerre, és a parton elterülő medencékre, csúszdákra is. Bónusz, hogy Krk szigetén van, azaz Budapestről 5 és fél óra alatt elérhetitek autóval!

Ajándékozzátok meg a lurkókat –és magatokat– egy kis gondtalan pancsolással és csúszással, irány a vízicsúszdás szállodák valamelyike! A szűrők beállításával kiválaszthatjátok, milyen medencék és wellness szolgáltatások legyenek még a szálláshelyen, itt tudtok keresgélni >>

(Fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
70%
Imádom
Imádom
20%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
10%