ÍzkalandBarátokkalCsaládi kiruccanásTavaszi zsongás

5 kihagyhatatlan hely, ahova minden vegetáriánusnak el kell látogatnia!

1 perces olvasási idő
Vitál Café Bistro Győr

#mutimiteszel

Hovamenjek.hu Gasztroajánló

 

Hazánkban egyre többen döntenek a vegetáriánus étrend mellett és kezdenek húsmentesen étkezni.  Egyesek esznek tojást, tejet és tejtermékeket, míg a vegánok, csakis növényi eredetű ételeket fogyasztanak. A vegetáriánusoknak igazán nagy kihívást jelent egy hagyományos magyar étterem étlapjáról választani, hiszen a megszokott szűkös kínálatból igazán új ízekkel és fogásokkal nincs lehetőségük megismerkedni.

Magyarországon gyerekcipőben jár még a vegetáriánus étrendre épülő éttermek felhozatala, azonban a fővárosban vagy néhány vidéki nagyvárosban már több helyen is kóstolhatunk finomabbnál finomabb ételeket.

 

Íme, 5 hely, amit minden vegetáriánusnak és nem vegetáriánusnak ki kell próbálni!

Napos Oldal Vegetáriánus és Vegán Étterem – Budapest

A már úttörőnek számító étterem 2000 óta várja vendégeit kávéházi hangulatú helyszínen udvarias kiszolgálással, finom és friss ételekkel, illetve süteményekkel. Állandó kínálatukban többféle saláta, gabonalisztmentes és tönkölylisztes ételek, desszertek sokasága található. Ebédidőben betérve változatos menükínálat közül válogathatnak kedvükre.  Az étterem bioboltjában a vegetáriánus étrend alapanyagait is beszerezhetik.

Megismerem az éttermet>>

Napos Oldal Vegetáriánus Étterem Budapest

 

Govinda Vegetáriánus Étterem – Eger

A családias hangulatú étterem, Eger történelmi belvárosához közel ízletes indiai, olasz és magyar vegetáriánus ételeket varázsol vendégei elé. Étlapjukról indiai menü, egytál menü és naponta 3 féle édesség közül választhatnak.   Egzotikus ételeiket frissen és nagy odafigyeléssel készítik el.  Ebédjüket jó időben akár hangulatos teraszukon is elfogyaszthatják. Ha erre jársz, mindenképpen térj be, hisz biztosan a törzsvendégük leszel!

Megismerem az éttermet>>

 

Govinda Vegetáriánus Étterem Eger

 

Vital Cafe & Bistro – Győr

Győr buszpályaudvara mellett, igényesen és stílusosan berendezett helyen reggelizhetnek vagy kávézhatnak. Igazi olasz egyedi ízvilágú kávék, frissen készített szendvicsek, ebédmenü és desszertek találhatóak kínálatukban.  Ha megszomjazott, kóstolja meg frissen préselt zöldség és gyümölcsleveiket vagy limonádéikat.

Megismerem az éttermet>>

Vitál Cafe & Bistro Győr

 

Zöld Bambusz Vegetáriánus Étterem – Békéscsaba

A békéscsabai Zöld Bambusz Vegetáriánus Étterem a tudatosan és egészségesen étkezők kedvenc színtere. Otthonosan berendezett éttermükben az állandó kínálat mellett naponta változó menük széles palettájából választhatnak ebédet. Igény szerint egészséges, minőségi alapanyagokból készült torták készítését is vállalják.

Megismerem az éttermet>>

Zöld Bambusz Vegetáriánus Étterem és Kávézó Békéscsaba

 

Slow Foodiez – Budapest

A Slow Foodiez Budapesten közel a Nyugati Pályaudvarhoz várja éhes vendégeit. Legyen szó reggeliről, vagy ebédről mindenki elégedetten és jóllakottan távozik. Étlapjukon előételek, főételek, illetve reggelik széles kínálatából választhattok. Zártkörű rendezvények, születésnapok, céges események helyszíneként is szolgál az étterem.

Megismerem az éttermet>>

 

Slow Foodies Budapest

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%