Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásNyári vakációRomantikus kikapcsolódásVárosnézések

Szálláshelyek Hajdúszoboszlón, az Alföld kedvenc fürdővárosában

2 perces olvasási idő
Hotel Silver Hajdúszoboszló ****+superior

Az Alföld északkeleti része tele van élettel! Hazánk harmadik legnépszerűbb településén, Hajdúszoboszlón 73 °C-os termálvíz fakad, amely mindenféle ízületi bántalmakban szenvedő, derékfájós embereknek hoz megkönnyebbülést 1925 óta.

Ha szeretnétek felfedezni a különleges fürdővárost, a következő szálláshelyeket ajánlom:

Hotel Silver ****+superior

Hajdúszoboszló egyik legnépszerűbb szállodája, a Hotel Silver két épületből áll, amelyek egymással szemben, a Mátyás király sétány két oldalán helyezkednek el. A szálloda 170 klimatizált szobával rendelkezik.

Hotel Silver Hajdúszoboszló ****+superior

A felhőtlen kikapcsolódást a főépületben étterem, drinkbár, a teraszon grillterasz és vízibár, az új épületrészben presszó illetve medenceparti strandbár garantálja. Mindkét épületrész rendelkezik saját fürdőrészleggel, és a vendégek mindkét létesítményt egyaránt igénybe vehetik. A Hotel Silver tavaly Az Év Szállása 2015 – Népszerű Szálláshely díjban részesült.

Ha tetszik a hotel, nézz körül, milyen áron foglalhatók a szobák >>

Barátság Gyógy és Wellness Szálloda ***+superior

Akik a tökéletes kikapcsolódást és felfrissülést keresik, azok itt célba érnek. A Barátság Gyógy-, és Wellness Szálloda***+superior, minőségi díjas szolgáltatásokkal várja vendégeit: teljesen felújított szobák (erkéllyel, minibárral, szobaszéffel, telefonnal, internettel, színes televízióval, fürdőszobával és hajszárítóval felszerelve, szobai mobilklíma korlátozott számban bérelhető 1.500.-Ft/nap/szoba).

Barátság Gyógy és Wellness Szálloda Hajdúszoboszló ***+superior

Az apartmanok, saját medencékkel, gyógy- és wellness szolgáltatással várják az év bármely szakában a vendégeket. Családok számára is tökéletes hely, hisz a családbarát és zárt környezetben, biztonságos kikapcsolódást nyújt a látogatóknak. Ezen felül a gyógyulni vágyó vendégek számára a TB támogatott kezelések a házon belül igénybe vehetőek. Szép Kártya, Erzsébet Utalvány elfogadóhely.

Szállásfoglalás >>

Silver Major Vendégház

A Silver Major a hamisítatlan falusi környezet és hangulat fellegvára. A városi környezetből kiszakadva itt mindenki megtalálhatja a számítását. Reggeli kakaskukorékolás, falusi reggeli a gyógyvizes medencék környezetében.

Silver Major Vendégház

A Hajdúszoboszlótól 7 kilométerre található 30 szobával rendelkező, és 240 fő befogadására alkalmas csárdával, falumúzeummal, szabadtéri termál és strandmedencével rendelkező vendégház a csend és a nyugalom világába kalauzolja a pihenni vágyókat. A nádtetős épületek, az őshonos állatok, mind a korhű tanyasi világ apró részleteibe engednek betekintést. Családok, baráti társaságok, céges pihenés számára tökéletes helyszín, ahol a házi kedvenceket is befogadják.

Vonz a falusi pihenés? A Silver Major Vendégházban a helyed! >>

Hotel Rudolf***

A 49 szobával és 100 férőhellyel rendelkező három csillagos szálloda egész évben várja a látogatókat. Kiemelt gyermekkedvezményekkel a családi nyaralások remek helyszíne.

Hotel Rudolf ***

A saját medencével, étteremmel, wellness szolgáltatással rendelkező hotel, igazi bababarát szálláshely, ahová a család magával viheti házi kedvenceit is. A közelben található Kerekerdő Kalandpark további kedvezményekkel várja a hotel vendégeit.

Szállásfoglalás >>

Hőforrás Rekreációs Centrum Panzió 

Hajdúszoboszló nyugodt, kertvárosi részén találhat panzió 14 db kétágyas, saját fürdőszobás, pótágyazható szobával várja a vendégeket.

Hőforrás Rekreációs Centrum Panzió

Wellness-fitness szolgáltatásaik között, megtalálható a finn-és infra szauna, jacuzzi, kondicionáló terem, valamint különböző fajtájú masszázsok. A város zajától messze, de mégis belátható távolságban a központtól, a kisgyermekes családok számára tökéletes helyszín. Játszóterük a gyermekek részére számos lehetőséget kínál: árnyékolható homokozó, csúszda, mászóka toronnyal, hinták, trambulin. Baráti társaságok kedvelt szálláshelye, hiszen ha nem a városban szeretnék tölteni a nyári estéket, akkor a panzió kertje alkalmas a bográcsos, grillezős összejövetelekhez.

Tetszik a szálláshely? Nézd meg a szabad helyeket! >>

Hotel Plage ****

Új négycsillagos szálloda nyílt 2014 júniusában, Hajdúszoboszló központjában. Az Európa legnagyobb strandjának főbejáratától, 50 méterre található hotel, mégis csendes környezetben várja a pihenni vágyókat.

Hotel Plage ****

Tágas terek, családbarát környezet, 39 db kettő-négy, vagy hatágyas exkluzív kialakítású lakosztály, 2 db akadálymentesített szoba áll az utazók rendelkezésére. A kétszobás, nappalis luxuslakosztályokban, akár 3 generáció is együtt pihenhet. A legkisebbek részére lehetőség van babaágy, babágynemű és etetőszék bekészítésre. A szálloda alatt teremgarázs található. A sportolni vágyó vendégeknek lehetőségük van kerékpár kölcsönzésére is.

Ha központi szállást keresel, a Hotel Plage a legjobb választás! >>

Laci Betyár Fogadó 

Hamisítatlan alföldi hangulattal, kényelmes, kétágyas, fürdőszobás szobákkal, igény esetén apartmannal, házias ételekkel, családias kiszolgálással találkozhatunk az alföldi csárdák egyik gyöngyszemében.

Laci Betyár Fogadó

A Fogadó közvetlenül Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a Hungarospa Gyógy- és Strandfürdő mellett található. Finom pálinka, hazai sörök és családi pincészetek boraival koccinthatnak a látogatók, miközben magyaros ételekkel, kemencében sült finomságokkal készülnek a fogadó konyhájában.

Szállások az alföldi hangulatot kedvelőknek >>

A SZÁLLÁS.HU AJÁNLJA:

 

 

Stresszmentesen, kellemesen – a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Apollo****-ban!

 

 

 

 

Hunguest Hotel Béke, a gyógyulni vágyók Medinája

 

 

 

 

***

További szálláshelyek is érdekelnek? Nézz körül a szallas.hu kínálatában >>

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%