Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásŐszi élményszüretRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásVidéki víkend

Stresszmentesen, kellemesen – a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Apollo****-ban!

1 perces olvasási idő

Az élet egy folyamatos körforgás, napról-napra, hétről-hétre, hónapról-hónapra ugyanazokat a tevékenységeket végezzük: felkelünk, dolgozunk, otthon kikapcsolódunk, majd lefekszünk.

Ez a monotonitás végül “felgyűlik” és stresszként jelenik meg az ember életében. A stressz pedig akár olyan káros is lehet (ha nem károsabb) a szervezetünkre, mint a dohányzás. Érdemes tehát vagy kerülni a stresszt, vagy ha ezt nem engedhetjük meg magunknak, akkor időről-időre kiszakadni a mindennapok rohanó világából, elutazni otthonról, elfeledkezni kicsit  a munkáról, otthon hagyni a “gondokat”. Ha pedig egy csendes, nyugodt környezetre vágynak, akkor a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Apollo**** lehet Önöknek a legjobb választás.

Stresszmentes kikapcsolódás Hajdúszoboszlón

-Persze, Szoboszlón mindig sokan töltik pihenésüket! – hallatszik néhány szkeptikus vélemény. Ez valamilyen formában igaz is, nem véletlenül választják többen kikapcsolódásuk helyszínéül városunkat. Van, aki a vizes attrakciókat (gyógyfürdő, Aqua-Palace fedett élményfürdő, stb.) keresi, van, aki pedig a csendes, nyugodt kikapcsolódási lehetőségeket, helyszíneket. Ilyen családias és csendes szálloda a Hunguest Hotel Apollo****. Mindössze 33 db szobával rendelkezik, így még telt ház esetén sem érzi úgy az ember, hogy zsúfolt környezetben van.

A hotelben 33 db elegánsan berendezett szoba gondoskodik a kényelemről

A Hunguest Hotel Apollo és Hunguest Hotel Béke épületegyüttes több mint 3500 nm-nyi vízfelületű medencetere (bel-, és kültéri gyógymedence, beltéri úszómedence, élménymedence, pezsgőmedence és gyermekmedence, május és szeptember között kültéri úszómedence és élménymedence), textiles és naturista szaunái, egyedi wellness kezeléseket nyújtó gyógyászati részlege újabb és újabb érv tud lenni a szálloda mellett. A rövid folyosón megközelíthető Pávai Vajna étterme magyar és nemzetközi specialitásokkal várja félpanziós kereteken belül a kulináris élvezetek kedvelőit.

Több mint 3500 nm vízfelületű medencetér várja a vendégeket

Sőt a Hunguest Hotel Apollo-ban Ön döntheti el, hogy milyen étkezés csomaggal (csak szállás, csak reggeli vagy félpanziós megoldással) kívánja megrendelni a szolgáltatást!

Hunguest Hotel Apollo****, Hajdúszoboszló

Törje meg Ön is a mindennapok monotonitását, kapcsolódjon ki a Hunguest Hotel Apollo**** vendégeként! Kérje a szálloda egyedi ajánlatát a szallas.hu oldalán!


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%