Tippek utazáshozNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásWellness + Hotelek

Így kapcsolódj ki – 5+1 tipp a tökéletes wellness pihenéshez

1 perces olvasási idő

Évente többször látogatok el egy-egy wellness szállodába, hogy kikapcsolódjak és kiszakadjak a mindennapokból. Minden alkalommal észreveszem magamon, hogy sok időbe telik elszakadni a munkától, a problémáktól és attól, hogy folyton jár az agyam. Azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül, így hoztam nektek néhány tippet, hogy a hosszú hétvége tényleg a pihenésről szóljon.

1.Csekkold a lakást!

Sokszor eszembe jut a hosszú hétvégék alatt, hogy vajon mi történik otthon a lakással, minden rendben van-e, a növényeim haldokolnak-e. Mielőtt elindulunk hosszabb-rövidebb időre bárhova, érdemes ellenőrizni a lakásunk állapotát; a fűtést egy állandó fokra beállítani, áramtalanítani készülékeinket, vagy gondoskodni kedvenceink jólétéről, míg távol vagyunk.

TIPP: Ha igazán alaposak szeretnénk lenni, jó, ha készítünk egy listát!

2. Zárd ki a mindennapokat!

Tudom, mondani könnyű, azonban érdemes belátni, hogy a medencék mellett nem az irodai asztalunknál vagy a szülői értekezleten ülünk. Jól tesszük, ha elkülönítjük magunkat a mindennapok kavalkádjától és az ide-oda cikázó gondolatoktól pihenésünk alatt.

Erre tökéletesen alkalmas lehet a Hotel Délibáb Hajdúszoboszló****, ahol a medencék mellett fekvő pihenőágyakon és székeken ülve időnk sem lesz a stresszre!

3. Wellness a léleknek…

Ahhoz, hogy a testünk teljesen kipihent legyen, a lelkünknek is nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak kell lennie. Ehhez remek lehetőséget nyújt a Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók, ahol a szolgáltatások széles skáláján megtalálható a szaunavilág, különféle medencék, jacuzzi és megannyi remek program, melyek elősegítik a tökéletes pihenést.

Ha itt jártok, garantálom, hogy meg fogjátok találni azokat a kis zugokat, ahol kicsit a lélek is pihen.

További részletek >>

4. …és kényeztetés a testnek.

A wellness kikapcsolódás nekem nem igazi a masszázs nélkül! Mindig felfrissít egy kiadós masszázs, és úgy folytatom a napomat, mintha órákat aludtam volna. A Hotel Eger & Park különböző masszázsai csodálatos élményt nyújtanak!

Én a frissítő masszázst szeretem a legjobban, de ajánlom figyelmetekbe a csokoládés masszázst és az arcmasszázst is.

További részletek a szállodáról >>

TIPP: Hagyj időt arra, hogy magadhoz térj a masszázs után! Pihenj még 5-10 percet, mielőtt felkelnél.

5. Szaunázz!

Igazi felüdülés lehet a szervezetednek, ha a szaunában ülsz! Immunrendszerünk gyorsabban veri vissza a fertőzéseket és légúti megbetegedéseket szaunázást követően, sőt, méregtelenítesz is. Fontos a testünknek, hogy felszabaduljon és ellazuljon a kellemes melegben.

Mindehhez jó szívvel ajánlom nektek a Hotel Cascade Resort Spa & Conference Demjén szálláshelyet, és a mellette fekvő barlangfürdőt! A fürdő rendelkezik különböző szaunákkal, gőzfürdővel és tepidáriummal is. Utóbbi különösen nagy kedvencem, hiszen a meleg köveken fekve szépen lassan melegszik át a testünk, belső szerveinkkel együtt, melynek jótékony hatásai vannak.

Még több wellness-szolgáltatás a Hotel Cascade-ban >>

+1 Élvezd!

Nem utolsó sorban pedig élvezd a kikapcsolódást, éld meg a pillanatokat, és légy ott teljes egészedben a teljes időszak alatt családoddal, pároddal vagy akár egyedül!

Még több hazai wellness hotelt itt találsz >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%